"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Kuzey Korede değilimki ben. İmkan olsa yurt dışına kaçarım sınırdan gizlice 😂
Her yerin derdi aynı ama bilgiyi almış dağ taşa giden vatandaşlar sıkıntı.Bilgiyi alıyorsun ajanların storysi var onun gibi düşünüyorsun oluyor.Arada sen kaynıyorsun yapacak bir şey yok.Elit üyeliğimi bile vermediler...

Rüyamı yorumlayacak olan var mı?
İki köpek gördüm. Bahcemize girmışlar evin merdivenin yanında yatıyorlar. Aşırı şişmanlar. Görünce , domuz gibiler, diye düşündüm. Beni görünce ayağa kalkmaya çalıştılar , zorlanarak kalktılar. Bana dostça davranıyorlardı . Kuyrukları sallıyorlardı.

Zor günler bitti hadi geçmiş olsun gözün aydın rüyası bu. Zor günler derken belki de zor bir süreç veya kafana takılan başka bir şey de olabilir. Güzel bir rüya.

Eve ait olmayan köpeklerin ev otamı içinde olması hayra alamet değildir. Alanına müdahale edilecek demek. Domuz gibi olmalarını düşünmen de güzel, dost görünümlü (yani köpek) olmayı deneyen ama buna rağmen sırıtan kişilerdir. Seni görünce ayağa kalkmakta zorlanmaları sana hürmet etmekten bile aciz bir karakterde olduklarını, kuyruk sallamaları ise senden yine de bir çıkar umduklarını gösterir. Dolandırıcılara dikkat et diyor rüyan biraz da. Ama dikkat etmişşin zaten.

Genel anlamda söyledim.
Yani kitaplarda okuduğumuzdan, gizli ilimler sitelerinde gördüklerimizden, youtubta büyü bozma veya büyü temalı videolardaki vakalardan çok daha geniş bir alana yaygın. Ama o gözle bakamadığımız için doğal yolla oluyor herşey sanıyoruz.

Bir şey istediğimiz gibi olmayınca, büyü mü var diyoruz mesela. İronik olarak kullanıp geçiyoruz bu tabiri. Halbuki büyü işleri gizli işler sonuçta ve kim evrenin efendisi olmak istemez ki? Sonuçta bu işe giren çok daha fazla insan vardır.

Hatta iddia ediyorum, bir insanın totemi varsa, içinde gizli bir güç veya sır olduğu konusunda meraklı ve istekli ise, kolayca büyücü olmak isteyebilir. Sinema sektörü zaten bunu teşvik ediyor.

E insanlar zaten birbirleri ile imtihan oluyorlar. Esma çatışması mukadderdir. Bu imtihanın geregidir. Hem neşeni yaşamak hem de onu korumak zorundasın. Çünkü senin sen olma hakkın başkasının kendisi olabilmesini engelleyebilir. Birinin yıldızı ötekini illa gölgede bırakır. Sevgi ve kalpleri fethetme yoksa, düşmanlık doğal enerji akışı olarak belirir. İnsanlar birbirlerini pasifize etmeyi gerçekten tutkuyla isterler böyle durumlarda. Kendilerini bir hiç gibi hissettikleri yoğun enerjilerin yanında tükenişe geçmeye başladıklarında sorgusuz sualsiz düşmanlık beslemeye yatkındır insanlar. Sevgi yoksa kimse kimseyi kolay çekemez. E sevgi kalitesi hazlara kadar düştü. En tehlikeli hale geldi. Toxic bir tuzak olarak iniyor sevgi. Kisve buluyor. Şimdi bu genel durumlara karşı insanın kendi yıldızı başkasının baskın ve rahatsız edici yıldızına tek başına başa cikamiyorsa napacak? Faili meçhul yollar arayacak. Biraz da enerji işlerine dair alt yapısı varsa piyasada müşteri haline gelecek.

Peygamber silsilesi, seyyid, bilmem ne tarikati = Havas alimi.

Ya arkadaşım peygamber soyu vs nedir Allah aşkına ? Safkan soy mu var ? Benim atalarımda Ermenilerde var örneğin..
Seyyidim diyenlere Dna testi yaptırsanız keşke de ırk testi ile yüzdelik dilimi görseniz.

Yıl olmuş neredeyse 2025 hala Seyyid ve tarikatlar güzellemesi ile karşılaşıyoruz. Yetmiyor ! Bu adamların havas ilimleri asla büyüye girmiyor..
Ama bunlara biat etmeyenler kafir cinlerle çalışıyorlar..

Nickimi Kafir Cin yapmadığım güne lanet olsun :D

Peygamber silsilesi, seyyid, bilmem ne tarikati = Havas alimi.

Ya arkadaşım peygamber soyu vs nedir Allah aşkına ? Safkan soy mu var ? Benim atalarımda Ermenilerde var örneğin..
Seyyidim diyenlere Dna testi yaptırsanız keşke de ırk testi ile yüzdelik dilimi görseniz.

Yıl olmuş neredeyse 2025 hala Seyyid ve tarikatlar güzellemesi ile karşılaşıyoruz. Yetmiyor ! Bu adamların havas ilimleri asla büyüye girmiyor..
Ama bunlara biat etmeyenler kafir cinlerle çalışıyorlar..

Nickimi Kafir Cin yapmadığım güne lanet olsun :D
Sen neden rahatsız oluyorsun bazı şeylerden herkes kendini fikirini yazıyor.Kim dedi sana bize bidat et diye.
Sen geçen söyledin zaten cennet cehennem bu dünya ya ait bir yer diye.
Cehennem yoksa peygamber yalan söylemiş oluyor.Neyse Ermeni kızı sen kendi dünya da yaşa.Birakta bizde kendi dünyamız da yaşayalım.

Bana da komik geldi. Birisi tüm hayatı boyunca sadece büyü bozsa bile büyücüdür. Oldukça meşakatli bu alemleri öğrenip başarılar elde etmek için tek ihtiyaçları olan egolarının bir kelimeden muaf olması mı yani?
Sen daha kuranda okuduğun ile kendi önündeki işin uyarını uymazını ölçüp tartmamışsın, gelip başkalarına soruyorsun ki biri istediğin cevabı versin ve için rahat etsin... Kaldı ki başkasına sorulacak bir ezber bilgisi de değil bu zaten. Düşünmek gerektiren bir yorum

Bana da komik geldi. Birisi tüm hayatı boyunca sadece büyü bozsa bile büyücüdür. Oldukça meşakatli bu alemleri öğrenip başarılar elde etmek için tek ihtiyaçları olan egolarının bir kelimeden muaf olması mı yani?
Sen daha kuranda okuduğun ile kendi önündeki işin uyarını uymazını ölçüp tartmamışsın, gelip başkalarına soruyorsun ki biri istediğin cevabı versin ve için rahat etsin... Kaldı ki başkasına sorulacak bir ezber bilgisi de değil bu zaten. Düşünmek gerektiren bir yorum
Tamam kardeşim ben büyücüm Süleyman büyücü Musa büyücü hepsi büyücü.

Bana neyin ne olduğunu öğretme derinlerinde tecrübe ediyorum çünkü.

:D Şakacı seni. Şakacı şirini hatırlıyor musun ? Bombaları hep kendi elinde patlıyordu. Bana onu anımsattın.

Sen neden rahatsız oluyorsun bazı şeylerden herkes kendini fikirini yazıyor.Kim dedi sana bize bidat et diye.
Sen geçen söyledin zaten cennet cehennem bu dünya ya ait bir yer diye.
Cehennem yoksa peygamber yalan söylemiş oluyor.
Koşulsuz inanç beslemek fanatizme giriyor. İlme karşı değilim. Hatta öğrenme hevesi, yaşam hevesine 5 boy fark atan nadir insanlardanım.
Ama çağı, çağın getirdiği gibi ele almak gerekir.

Irk testinin olmadığı zamanlarda x bir kişinin soyu için inanç besleyebilirdik değil mi ? Çünkü elimizde biyolojik verisi olmazdı.
Oysa içinde bulunduğumuz zaman bize bin tane kolaylık ve eminlik sağlıyorken, neden çağın artısını kullanmak yerine koşulsuz inanç besliyoruz ?

Ayrıca peygamber sözü diye ortaya atılan hadisler peygamberden 300 yıl sonra derlenmiş cümleler.
Yahu biz 3 kişi aynı anda kulaktan kulağa oynayamıyoruz. Doğruluğunu bana nasıl kanıtlayabilirsin ?

:D Şakacı seni. Şakacı şirini hatırlıyor musun ? Bombaları hep kendi elinde patlıyordu. Bana onu anımsattın.

Koşulsuz inanç beslemek fanatizme giriyor. İlme karşı değilim. Hatta öğrenme hevesi, yaşam hevesine 5 boy fark atan nadir insanlardanım.
Ama çağı, çağın getirdiği gibi ele almak gerekir.

Irk testinin olmadığı zamanlarda x bir kişinin soyu için inanç besleyebilirdik değil mi ? Çünkü elimizde biyolojik verisi olmazdı.
Oysa içinde bulunduğumuz zaman bize bin tane kolaylık ve eminlik sağlıyorken, neden çağın artısını kullanmak yerine koşulsuz inanç besliyoruz ?

Ayrıca peygamber sözü diye ortaya atılan hadisler peygamberden 300 yıl sonra derlenmiş cümleler.
Yahu biz 3 kişi aynı anda kulaktan kulağa oynayamıyoruz. Doğruluğunu bana nasıl kanıtlayabilirsin ?
Bak ben bir çok şeyi çağa göre analiz ederim zaten.Ama 1400 sene geçmiş hala örf göre din mevcut yeryüzünde.
Hadisleri hiç ilgi alanım değil.Hadis konusunda aynı senin gibi düşünüyorum.
Ben sadece Kur'an Kerim majikal tarafını incelemeye çalışıyorum.Cunku gerçekten sihirli bir tarafı var.
Baktığin zaman Musa farklı Şeriat Muhammed farklı şeirat.
Bir ara peygamberlerin ilimde ilerleyerek kitabı kendi yazdığı konusuna bile gitti akilim.
Ama buna çıkan şeyler var kitaplarda.
Bunlar yüksek insinasyon oluyorlar.Ve nübüvvet ilimine eriyorlar.Cahil toplumu bir şekilde terbiye ediyorlar.
Ama bu yaratıcınin olmadığı anlamına gelmez.
Bir ara bende batıniler gibi hasan sabah mesela cennetin yeryüzünde kurulabileceğini düşündüm.
Aslında belki hedeflenen bu.Cunku bütün sistem buna yönelik.Toplumu insan irkini bir yere getirmeye yönelik.

Baktığin zaman Musa farklı Şeriat Muhammed farklı şeirat.
Esmaları farklı çünkü. İbrahim'i dinler fakat bireysel tekamülde hepsinin kendine has esması var.
Bir ara peygamberlerin ilimde ilerleyerek kitabı kendi yazdığı konusuna bile gitti akilim.
Kitabın hala değiştirilemez, korunan bir yapıda mı olduğuna inanıyorsun ? Değişmediğine zerre inancım yok.
Üstünden binlerce insan geçecek ve kitap korunacak.. İmkanı yok.
Ama bu yaratıcınin olmadığı anlamına gelmez.
Böyle bir savunmam yok zaten. Ben Allah'ı değil, insanların yarattığı Allah'ı eleştiriyorum.

İbranice ile Arapça harfler nerdeyse aynı ses tinisini çıkartıyor.
Havass kitabinda okudum Esmalar bazı varlıklarin ve Meleklerin ismidir diye.

Değiştirilme konusu içindeki ayetlerin hadimleri yani varlıkları var.Bu yüzünde değiştirilemez.
Ama eksik mi onu bilemem.

Geri