"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Hemen altlarında dayım ve yengem oturuyor. Onlara da hiç rahat vermedi. 4 kuzenim de orda oturuyor. Halamın küçük çocukları öldürme yakma gibi teşebbüsleri oldu. Ama hiç şikayet etmediler deli diye gülüp geçiştiriyo konu komşu. Herkesin dili bağlanmış gibi.
Muhtemelen korkuyorlar iyice tersine gitmeyelim mantığındalar.
Babanızin direk kardeşi, akli dengesinden şüpheleniyorum diyebilir, mesela sizin aile bu şekilde başvursa bir kuruma, digerleri nasıl davranırlardı? Size karşı yalancı şahitlik yapıp onu kurtarırlar mıydı? Yoksa cesaret alıp sizi desteklerler miydi?

Varlıklar size yardım etmek isteyenlere zarar verir mi?
Bu varlıklara aşık musallat denir. Kişinin çevresindeki insanlara zarar verir. Ve de kişinin kendisini onu seven insanlara kötü davranmayı zorlar. Sonunda o insan yalnız kalır. Fakat bu durum da musallata yaramıyor, çünkü onun görevi kişinin etrafındakilere zarar vermek. Bundan dolayı o kişi onu terk eden insanlarla musallatin zoruyla iletişime geçmeye ve uğraşmaya devam eder.

Hoca musallatin uğraşları büyü olarak görmüş olabilir. Sonuçta paranormal olay söz konusu.

Bu varlıklara aşık musallat denir. Kişinin çevresindeki insanlara zarar verir. Ve de kişinin kendisini onu seven insanlara kötü davranmayı zorlar. Sonunda o insan yalnız kalır. Fakat bu durum da musallata yaramıyor, çünkü onun görevi kişinin etrafındakilere zarar vermek. Bundan dolayı o kişi onu terk eden insanlarla musallatin zoruyla iletişime geçmeye ve uğraşmaya devam eder.

Hoca musallatin uğraşları büyü olarak görmüş olabilir. Sonuçta paranormal olay söz konusu.
O zaman önce kadının kendi çocuklarından başlamış? Evin içinden başlamış yakınlardan devam ediyor.

Çünkü ben uruma baktırdığımda büyü yok demişti. Ona güveniyorum. Haci abla öyle görmüş olabilir. Yada gerçekten deli. Ki bu bana daha akla yatkın geliyor hep. Çocuklarının beynini de yıkamış. Şiddet falan derken çocuklar akıl hastanesindeler. Asıl hasta dışarıda tabi. Bide kocasını balkondan itip bi kaç kere de bıçakla baltayla falan saldırmış. Ama niye susuyorlar onu anlamıyorum.

O zaman önce kadının kendi çocuklarından başlamış? Evin içinden başlamış yakınlardan devam ediyor.
9 kardeş babamlar. Bi sürü kuzenim var. Hepimize ulaşcakşar mı? Çok uzakta yaşayan kuzenlerim de var. Kan bağı olarak devam etmez dimi? Aslında benim diğer halalarımda tuhaf. Amcalarım falan. Hepsinin yuvası dağıldı. Babamınki hariç. Biz çok boşansınlar istedik ama annem şeyapmadı. Şimdi uzakta iyiler. Ama bşy olmaz dimi

9 kardeş babamlar. Bi sürü kuzenim var. Hepimize ulaşcakşar mı? Çok uzakta yaşayan kuzenlerim de var. Kan bağı olarak devam etmez dimi? Aslında benim diğer halalarımda tuhaf. Amcalarım falan. Hepsinin yuvası dağıldı. Babamınki hariç. Biz çok boşansınlar istedik ama annem şeyapmadı. Şimdi uzakta iyiler. Ama bşy olmaz dimi
Yakindakiler yetiyor şimdilik. Aşık musallat için akraba olup olmaması önemli değil. İletişimde olmak tehlikeli. Zaten anlattıklarınız o yönden.

Yakindakiler yetiyor şimdilik. Aşık musallat için akraba olup olmaması önemli değil. İletişimde olmak tehlikeli. Zaten anlattıklarınız o yönden.
Ama kaçırmak değil de, aksine varlıklar kişilleri kurbanın yakınına çekip zarar vermek istiyor gibi mi düşünmeliyiz bu durumda? O halde iletişimi kesmesi halinde bu hala onların iyice üstüne gidip bağlantı kurmak için zorlayacak. Diğer aile fertlerinin bilinçli yaptığını sanmıyorum ama komple uzak durmamayı ancak oralı da olmuyor gibi davranmayı kontrol mekanizması olarak geliştirmiş olabilirler mi? Bir bakıma mevzuya çok enerji vermiyorlar, umursamıyorlar gibi?

Sizde büyü yok. Ta o kadında musallat var mı diye baktirmadiniz. Bu saatten sonra musallat çıksa da akıl hastanesine yine yatırmak gerekecek.
Yardım edilmesine müsade etmiyor. Ayrıca küçükken bizi de döverdi. Kardeşimin hala kulağı akar. Vurmuştu küçükken. Anneme de çok eziyet etmişti. Aslında pek içimden gelmiyor arada kuzenlerime üzülüyorum

Ama kaçırmak değil de, aksine varlıklar kişilleri kurbanın yakınına çekip zarar vermek istiyor gibi mi düşünmeliyiz bu durumda? O halde iletişimi kesmesi halinde bu hala onların iyice üstüne gidip bağlantı kurmak için zorlayacak. Diğer aile fertlerinin bilinçli yaptığını sanmıyorum ama komple uzak durmamayı ancak oralı da olmuyor gibi davranmayı kontrol mekanizması olarak geliştirmiş olabilirler mi? Bir bakıma mevzuya çok enerji vermiyorlar, umursamıyorlar gibi?
Çocuklarına zarar verdi. Ama özellikle küçük çocukları tercih ediyor halam dedemin cenazesinde gözümle şahit olduğum bi olay oldu. Kuran okunuyor. Dayımın oğlu var daha yaşı dolmadı o zaman. Çakmağı tuttu çocuğun parmaklarını yakmaya başladı. Bian bağırdım çocuk ağlıyor ama aklını kaçırırsın. Yengem çocuğu aldı gitti. Sonra kuran okunuyo diye susturdular hepimizi. En son o zaman gördüm 5 yıl önce.

Çocuklarına zarar verdi. Ama özellikle küçük çocukları tercih ediyor halam dedemin cenazesinde gözümle şahit olduğum bi olay oldu. Kuran okunuyor. Dayımın oğlu var daha yaşı dolmadı o zaman. Çakmağı tuttu çocuğun parmaklarını yakmaya başladı. Bian bağırdım çocuk ağlıyor ama aklını kaçırırsın. Yengem çocuğu aldı gitti. Sonra kuran okunuyo diye susturdular hepimizi. En son o zaman gördüm 5 yıl önce.
Hala özünde çocukları seviyorsa muhtemelen ilk olarak onlara oynuyor belki

Bebeği yaktı çakmağı çakıp parmaklarını yaktı. Özünde canavar olmalı. Sevgi böyle bşy değil.
Evet de ben etki altındaki davranışlarından bahsetmiyorum. Anlaşılır diye ayırma gereği duymamıştım ama şöyle diyeyim. Bu durum kişinin kendi özüne ulaşıp hareket etmesini engeller. Beynındeki komutları başkaları verir. Eğer böyle bir durum varsa yavaş yavaş başlamış olmalı. Yani ilk başlarda ufak aksilikler yapıyor gibi daha sonra ise bu varlıkların aktiviteleri her komutta daha da beslendiği için ağırlaşır. Sonunda kendi irade ve bilinci bir örtü ile kapatılmış hale gelir

Bana yapılan ilk bağlamada Urum varlık var demişti ben çevremdeki insanlara karşı sinirli oluyordum, sıkılıyordum hep insanlardan yalnız kalmayı tercih ediyordum. Bu varlıklar hep insanlardan soğutuyor sanırım 🤔

Tipik Anadolu insanı felaket olana kadar kimse ses etmez. Sonra ki istikamet Müge Anlı. Orada hepsinin sesi gür çıkar.
Çok ama çok uzak durun. Kimseye de üzülmeyin ... İnşallah tez zamanda timarhaneye kapatırlar.
İnşallah. Birinin canının gerçekten yanması gerekir evet.
Arkadaşım çocuk hastalıkları bölümünde çalışıyor. Bazı hasta çocuklarda istismar belirtisi farkettiğinde hasta yakınları tarafından tehdit ediliyormuş. Rezillik çıkmasın diyolarmış anneler falan. Aman duymasınlar öz amcaları dayıları dedeleri tarafından akılları erene kadar büyüsünler bakalım. Çıldırmıştım duyunca.

İnşallah. Birinin canının gerçekten yanması gerekir evet.
Arkadaşım çocuk hastalıkları bölümünde çalışıyor. Bazı hasta çocuklarda istismar belirtisi farkettiğinde hasta yakınları tarafından tehdit ediliyormuş. Rezillik çıkmasın diyolarmış anneler falan. Aman duymasınlar öz amcaları dayıları dedeleri tarafından akılları erene kadar büyüsünler bakalım. Çıldırmıştım duyunca.
Hepsi suç ortağı. Çok uzak durun derken olana bitene, suç ortağı olmayın demek istedim. Belki kimse suclamaz sizi ama insan vicdanen kendini suçlar keşke şöyle yapsaydım keşke ses etseydim diye. Bu insanları düzeltmek mümkün değil. Gelenekler kanunlar sistem bu hasta ruhları koruyor. O zaman tek seçenek onlardan zarar görmemek için uzak durmak

Geri