"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Bence kötüye yormamalısın.

Zamanı geldiğinde , yaşanması gerekiyorsa yaşanacaktır. Belki de zamanı geldiği için zihinde fazla yer kaplıyordur..
Şu anda bilemezsin. Tıpkı rüyalar gibi.. Bu yüzden en güzeli akışa bırakmak.

Yem olduğunu düşünerek kaçman ya da kişiyi uzaklaştırman, hayatından mutlu geçebilecek pek çok yıla mal olabilir.
Evrenin, yoluna düşürdüğü hoş bir olasılık gibi gör ki hoş olsun.
"Hoş bir olasılık" çok tatlı bir tabir oldu. Belki de rüyamdaki o suçluluk bir yandan buna işaret ediyordu... Bilmiyorum bakıp, yaşayıp göreceğiz hep birlikte. Çok teşekkür ederim ince yorumunuz için.

@Alakan
Belki adamın ilgisi var ama karşılık göremeyeceğini düşündüğü için belli etmedi. Bir ortamda tekrar bir araya gelinse ve birden bu kadar duygu gelişse anlayabilirim ama rüya boyutunda olunca biraz garip açıkcası.. müdahale var gibi hissettirdi. Adamın önceden ilgisi yoksa da karşılıklı bir bağlama söz konusu olabilir.
Bir de sürekli düşünmek rüya sonrası takıntı gibi yani.. Aşk normal seyrinde gelişmez genelde ama bu belirtiler bağlama yapılanlarda da var.. Bizzat bağlama yapılan birisi bahsetmişti bunu yapan cingözü sürekli düşündüğünden. Farklı bir durum söz konusu olabilir gibi görünüyor.
Bunu görmemişim, etiketin bildirimi düşmemiş maalesef. Ben de hiç anlamış değilim durumu. Gerçekten aşırı derecede takıntı geliştirmiş durumdayım, hülyalanmış gibiyim kişiye karşı. Bir taraftan da basit bir rüya yüzünden böyle hissetmek rahatsız hissettiriyor. Bakıp yazacağım buraya durumu.

Bundan 4-5 sene önce annem bi hocaya gitmişti. Ailece o kadar kötü durumdaydık ki özellikle babam evin içinden geçiyodu. Kadın anneme bakım yapmış. Halamızın bize büyü yaptığını söylemişti. Ama sakın belli etmeyin daha çok kudurur demişti. Bizde sessizce uzaklaştık ordan. Halamın çocukları çok zekidir bu arada dereceleri falan da vardır ülke çapında. Sonra küçüğü kafayı cinlerle bozmuş okulu bırakmış durumu iyi değilmiş sürekli intihar etmekten bahsedip halüsinasyon görüyomuş. Büyük olanda okulu bıraktı akıl hastanesine götürüyodu bi akrabamız tedavi için şahsi arabasıyla. Dönüşte feci bi kaza sonucu akrabamızı kaybettik. Halam özel araba olmazsa gitmem dediği için bu sefer başka bi akrabamız götürmüş dönüşte onunla da kaza yapmışlar ama yaralanmışlar bugün öğrendim bunu da. Bence büyü falan yaptığı da yokta. Diyelim ki bizim hacı ablanın dediği gibi büyü yapıyor. Kendi çalıştığı varlıklar onlara yardım etmek isteyenlere bile bu denli şeyler yapabilirler mi?

Bundan 4-5 sene önce annem bi hocaya gitmişti. Ailece o kadar kötü durumdaydık ki özellikle babam evin içinden geçiyodu. Kadın anneme bakım yapmış. Halamızın bize büyü yaptığını söylemişti. Ama sakın belli etmeyin daha çok kudurur demişti. Bizde sessizce uzaklaştık ordan. Halamın çocukları çok zekidir bu arada dereceleri falan da vardır ülke çapında. Sonra küçüğü kafayı cinlerle bozmuş okulu bırakmış durumu iyi değilmiş sürekli intihar etmekten bahsedip halüsinasyon görüyomuş. Büyük olanda okulu bıraktı akıl hastanesine götürüyodu bi akrabamız tedavi için şahsi arabasıyla. Dönüşte feci bi kaza sonucu akrabamızı kaybettik. Halam özel araba olmazsa gitmem dediği için bu sefer başka bi akrabamız götürmüş dönüşte onunla da kaza yapmışlar ama yaralanmışlar bugün öğrendim bunu da. Bence büyü falan yaptığı da yokta. Diyelim ki bizim hacı ablanın dediği gibi büyü yapıyor. Kendi çalıştığı varlıklar onlara yardım etmek isteyenlere bile bu denli şeyler yapabilirler mi?
Kazayı varlık yaptırmıyor

Direk arabaya fiziksel olarak etki edemez cinler fakat insanda dalgınlık vs yapabilirler bu sebeple de kaza yaşanabilir. Maalesef onlar dediği gibi daha fazla kuduruyorlar, ben yüzüne karşı söyleyince beni rahatsız ediyor dedi, sonra da hala ısrarla bağlama yapmaya devam etti. En iyi yol bozduktan sonra koruma yapıp bir daha muhatap olmamak...

Defne yaprağı tütsüleyip tecrübe edeniniz var mı

Bu senin arınmışlığınla alakalı bir durum.

Bazı kokular 24.kare gibidir. Burnun o kokuları algılamaz. Kokuların da subliminali vardır yani. Hatta 5 duyuya giren her uyaranın sübliminali ayrıdır. Neyse.

Evden içeri bir şekilde girmiş, sinmiş ve toxic yaşanmışlık enerjisi getirmiş olan bu kokular evdeki kokuları da kodlayabilirler. Yani siz kendi tanıdığınız kokuları alırken bu kokular da araya karışır ve subliminal mesaj almış gibi bu kokuları da alırsınız anlamadan ve beyninizin ilgili merkezindeki alıcılara kokuların enerjilerini onaylatmış olursunuz.

Tütsü, istenmeyen kokuların çözücüsüdür. Evi havalandırmak yetmez bazen. Yağlı tabağı sadece suyla yıkamak gibidir evi havalandırmak. su tek başına yağı çözmez. Ama yağı çözünce de durulamak için mutlaka suya ihtiyaç vardır.

O halde evi tütsülemek nasıl olmalı ?

Cam, kapı, pencere iyice kapatılmalı. tütsü yakılmalı. tütsünün istenmeyen gizli kokulara sirayet etmesi beklenmeli ve ev hiç bekletilmeden havalandırılmalıdır. Rüzgarlı havalarda mutlaka tütsü yapılmalıdır. Çok etkilidir. Negatifi çok uzaklara götürür çünkü.
Bazı insanlar tütsüyü aroma niyetine yakıyorlar. bu doğru değildir. defne tütsüsü kokuların çözücü deterjanıdır. kokuları çözer ama iç mekani köpürtilmiş bulaşık haline getirir. temiz hava ile mutlaka Durulamak gerekir.

Son düzenleme:
Direk arabaya fiziksel olarak etki edemez cinler fakat insanda dalgınlık vs yapabilirler bu sebeple de kaza yaşanabilir. Maalesef onlar dediği gibi daha fazla kuduruyorlar, ben yüzüne karşı söyleyince beni rahatsız ediyor dedi, sonra da hala ısrarla bağlama yapmaya devam etti. En iyi yol bozduktan sonra koruma yapıp bir daha muhatap olmamak...
Kazayı buna bağlamıyorum tabi ki. Onlara yardım etmeye çalışan insanların da zarar gördüklerini anlatmak istedim o kazalar örnekti böyle daha sıralanır yani. Evet uzaklaştık 3 yıldır falan görmüyoruz bile. Bayramlarda bizimkiler gittiğinde babam hep yüzüme bakıp sırıtıyor sadece der. Diğer kuzenlerimden haberlerini alıyorum. Halam kendi kızının dizlerini bıçakla delmiş eşini öldürmeye çalışmış. Çocuk tuvalette yemek yiyomuş. O da saldırganlaşmış o yüzden hastaneye kaldırılmış. Ama gerçek ruh hastasına kimse bşy yapmıyor.

Kazayı buna bağlamıyorum tabi ki. Onlara yardım etmeye çalışan insanların da zarar gördüklerini anlatmak istedim o kazalar örnekti böyle daha sıralanır yani. Evet uzaklaştık 3 yıldır falan görmüyoruz bile. Bayramlarda bizimkiler gittiğinde babam hep yüzüme bakıp sırıtıyor sadece der. Diğer kuzenlerimden haberlerini alıyorum. Halam kendi kızının dizlerini bıçakla delmiş eşini öldürmeye çalışmış. Çocuk tuvalette yemek yiyomuş. O da saldırganlaşmış o yüzden hastaneye kaldırılmış. Ama gerçek ruh hastasına kimse bşy yapmıyor.
Üstte bir yerde büyü yapmıyor bence demişsiniz ama...Bir şeyler yapmış da olabilir eskiden.

Üstte bir yerde büyü yapmıyor bence demişsiniz ama...Bir şeyler yapmış da olabilir eskiden.
Hacı abla büyü yapmış size demiş. Bence yapmıyor sadece bi manyak. Ama denildiği gibi yapıyorsa diye sordum. Varlıklar size yardım etmek isteyenlere zarar verir mi? Sorum buydu. Ki bu denli çoluk çocuk büyük bi felakete sürüklenmiş akıl kaybedilmiş aile içi bi uçurumdalar. Birde yardım etmek isteyenlerde zarar görüyorsa bu etkiyi sadece bi cin yapabilir mi? Ne denli bşy bunu yapabilir? Soru bu.

Hacı abla büyü yapmış size demiş. Bence yapmıyor sadece bi manyak. Ama denildiği gibi yapıyorsa diye sordum. Varlıklar size yardım etmek isteyenlere zarar verir mi? Sorum buydu. Ki bu denli çoluk çocuk büyük bi felakete sürüklenmiş akıl kaybedilmiş aile içi bi uçurumdalar. Birde yardım etmek isteyenlerde zarar görüyorsa bu etkiyi sadece bi cin yapabilir mi? Ne denli bşy bunu yapabilir? Soru bu.
Sonradan arası bozulmuş olabilir. Kontrolü kaybedebilir. İstediklerini tam vermemiş olabilir. Onların arası bozulduysa veya her neyse onlarla direkt bir dertleri varsa onlara yardım edilmesini elbette istemeyecekler ve mücadele etmek isteyebilirler

Sonradan arası bozulmuş olabilir. Kontrolü kaybedebilir. İstediklerini tam vermemiş olabilir. Onların arası bozulduysa veya her neyse onlarla direkt bir dertleri varsa onlara yardım edilmesini elbette istemeyecekler ve mücadele etmek isteyebilirler
Hemen altlarında dayım ve yengem oturuyor. Onlara da hiç rahat vermedi. 4 kuzenim de orda oturuyor. Halamın küçük çocukları öldürme yakma gibi teşebbüsleri oldu. Ama hiç şikayet etmediler deli diye gülüp geçiştiriyo konu komşu. Herkesin dili bağlanmış gibi.

Geri