Ya da kristallerle süslü satır çıkarılır cepten. Ve ortalık kan damlacıklar dan pembeleşir. Ah bı yakalarsamSıkıntı yok kristal pembiş böcükler itina ile evine uğurlanır![]()

Ya da kristallerle süslü satır çıkarılır cepten. Ve ortalık kan damlacıklar dan pembeleşir. Ah bı yakalarsamSıkıntı yok kristal pembiş böcükler itina ile evine uğurlanır![]()
Yılan gelir astraldenYa da kristallerle süslü satır çıkarılır cepten. Ve ortalık kan damlacıklar dan pembeleşir. Ah bı yakalarsam![]()
Human Design kitabını inceliyorum. Tavsiye ederim.Kendimize dair keşfedemediğimiz noktalar, yetenekler kısaca potansiyeller olabiliyor. Daha pozitife yönelik bunları keşfedebileceğim bir çalışma yahut kitap bilen var mı? Çalışmadan kastım majikal işlemler değil. Kafamda ışık yakacak bir şeyler arıyorum.
Tereddüt duygusu mu????O hazza yenik düştüğü an o hazzı haketmiyor olduğunu deneyimlemek zorunda kalacaktır.
Hayır. Tam tersi, başardığını zannettiği ilk an. Bu bir illüzyon. Operatörü avlamak için. Negatif kara büyü, hak unsuruna sahip olmadığında objeden daha çok operatörünü sever. Evine geri gelmeyi arzular. Bunu kontrol etmek için o hazzı kontrol etmek tek değil ama önemli bir adım. Ama hak unsuru teşkil etmiyorsa zaten kötücül bir hazzın hamlesi demektir ki öyleyse niye yapılmış olsunTereddüt duygusu mu????
Hocam bir şey soracam kusura bakma kafama takıldıda bu profil resmindeki cin mi?Teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar aktarıcı olmaya çalışıyorum. Faydalı olursam ne mutlu bana
Hayır Cernunnos, kelt orman Tanrısı. Geyik TanrıHocam bir şey soracam kusura bakma kafama takıldıda bu profil resmindeki cin mi?
sağolasın hocam cvp için..Hayır Cernunnos, kelt orman Tanrısı. Geyik Tanrı
Normalde rüyalarımı nadiren hatırlarım. Hatırladığım da kendimce bir anlama yorarim.rüyamda şişman bir kadının köyde bir evin kapısının önünde oturup küçük erkek çocuğunu sevmeye çalışırken bana 'sen daha ölmedin mi ölmeni bekliyorum' dediğini hatırlıyorum.
Sabah bende buna uyandım 5 gibi yanlış hatırlamıyosam. 4-5 yaşlarında bi erkek çocuk kapri pantolon açık yeşil turuncu t-shirt ve taş rengi sandaletleri vardı. Esmer bi çocukNormalde rüyalarımı nadiren hatırlarım. Hatırladığım da kendimce bir anlama yorarim.
Dün gece rüya ile uyandım ve benim rüyamda da küçük erkek çocuk vardı. Rüyayı bir anlama yoramadim. Ama rüyadan çok etkilendim.
rüyamda şişman bir kadının köyde bir evin kapısının önünde oturup küçük erkek çocuğunu sevmeye çalışırken bana 'sen daha ölmedin mi ölmeni bekliyorum' dediğini hatırlıyorum.
Birinin oleceginizi söylemesi hayatınızda yeni dönem olacağını işarettir. Erkek çocuğu işlerde iyi şans.Normalde rüyalarımı nadiren hatırlarım. Hatırladığım da kendimce bir anlama yorarim.
Dün gece rüya ile uyandım ve benim rüyamda da küçük erkek çocuk vardı. Rüyayı bir anlama yoramadim. Ama rüyadan çok etkilendim.
Agzinizdan bal damlıyorBirinin oleceginizi söylemesi hayatınızda yeni dönem olacağını işarettir. Erkek çocuğu işlerde iyi şans.
Maşallah
Sabah bende buna uyandım 5 gibi yanlış hatırlamıyosam. 4-5 yaşlarında bi erkek çocuk kapri pantolon açık yeşil turuncu t-shirt ve taş rengi sandaletleri vardı. Esmer bi çocuk
Ağzın bal yesin yaaBirinin oleceginizi söylemesi hayatınızda yeni dönem olacağını işarettir. Erkek çocuğu işlerde iyi şans.
Maşallah