"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Kendimize dair keşfedemediğimiz noktalar, yetenekler kısaca potansiyeller olabiliyor. Daha pozitife yönelik bunları keşfedebileceğim bir çalışma yahut kitap bilen var mı? Çalışmadan kastım majikal işlemler değil. Kafamda ışık yakacak bir şeyler arıyorum.

Size negatif işlem yapmakla ilgili ufak bir sır söyleyeyim mi 🙂
Negatifin objeden operatöre döndüğü an, tam olarak objeyi başarıyla etkileyebildiği bir sonuç gözlemleyip operatörün ilk hazzı duyduğu andır.
Oysa ki gözlemi bir yanılgı, operatörün hatası olan kendi sahte algısından ibarettir. O hazza yenik düştüğü an o hazzı haketmiyor olduğunu deneyimlemek zorunda kalacaktır.
Rakip takımın ceza sahasına girmiş olmanın sevinciyle başını ilk arkaya çevirdiği an topun kendi kalesine girmiş olduğunu görür 😊
Bkz. Majide hak kavramı

Tereddüt duygusu mu????
Hayır. Tam tersi, başardığını zannettiği ilk an. Bu bir illüzyon. Operatörü avlamak için. Negatif kara büyü, hak unsuruna sahip olmadığında objeden daha çok operatörünü sever. Evine geri gelmeyi arzular. Bunu kontrol etmek için o hazzı kontrol etmek tek değil ama önemli bir adım. Ama hak unsuru teşkil etmiyorsa zaten kötücül bir hazzın hamlesi demektir ki öyleyse niye yapılmış olsun 😀 başka bir amacı yoktur. Geri dönüşü kaçınılmazdır.
Tereddüt de etken ama daha farklı bir konu.

rüyamda şişman bir kadının köyde bir evin kapısının önünde oturup küçük erkek çocuğunu sevmeye çalışırken bana 'sen daha ölmedin mi ölmeni bekliyorum' dediğini hatırlıyorum.

rüyamda şişman bir kadının köyde bir evin kapısının önünde oturup küçük erkek çocuğunu sevmeye çalışırken bana 'sen daha ölmedin mi ölmeni bekliyorum' dediğini hatırlıyorum.
Normalde rüyalarımı nadiren hatırlarım. Hatırladığım da kendimce bir anlama yorarim.
Dün gece rüya ile uyandım ve benim rüyamda da küçük erkek çocuk vardı. Rüyayı bir anlama yoramadim. Ama rüyadan çok etkilendim.

Normalde rüyalarımı nadiren hatırlarım. Hatırladığım da kendimce bir anlama yorarim.
Dün gece rüya ile uyandım ve benim rüyamda da küçük erkek çocuk vardı. Rüyayı bir anlama yoramadim. Ama rüyadan çok etkilendim.
Sabah bende buna uyandım 5 gibi yanlış hatırlamıyosam. 4-5 yaşlarında bi erkek çocuk kapri pantolon açık yeşil turuncu t-shirt ve taş rengi sandaletleri vardı. Esmer bi çocuk

Birinin oleceginizi söylemesi hayatınızda yeni dönem olacağını işarettir. Erkek çocuğu işlerde iyi şans.

Maşallah

Sabah bende buna uyandım 5 gibi yanlış hatırlamıyosam. 4-5 yaşlarında bi erkek çocuk kapri pantolon açık yeşil turuncu t-shirt ve taş rengi sandaletleri vardı. Esmer bi çocuk

Ben de absoluta ile aynı şeyi söyleyecektim. O yumuşatarak söyledi.
Hala kendini gerçekleştiremedin mi , biraz daha beklersen tren kaçacak ikazı olarak okudum. Erkek çocuğunu severek bu uyarıyı vermesi bir kaç değişik şekilde yorumlanabilir.

Mesela çocuğun yaşınca kıyasla geçmişte kalan ve tamamlanması gereken bir mevzuya işaret olabilir. Ölmedin mi ? yani serbest bırakmadın mı ? özgürleştirmedin mi ? hala yaşatıyor musun onu ? yoksa sen o mu oldun ? gibi.

Erkek çocuğu varistir. Kadının şişman olması biriktirdiklerindir.

Geri