"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Evet katılıyorum başkalarını bir araya getirmek için de büyü yapanlar var çeşitli sebeplerle. Artırıyorum bu kişi çevresinden de olmayabilir.

Bence sizi tanıması yeterli kanalınızdan bilgi çalıp yapar. En uygun aday kimse ona bağlama yapar. O erkek zaten sizinle ilgileniyordu öyle değil mi yani tek taraflı bir bağlama. Bunu yapan kişi çevrenizden olmayabilir onun çevresinden olabilir ona yardım etmek isteyen birisi, yada başka bir erkekle ilgileniyorsanız o erkekle ilgilenen başka bir kadın da sizi aradan çıkarmak için bu adamı yem yapar. Ki bu daha büyük bir ihtimal ;)

Evet normalde o erkeğin sizden hoşlandıģını hissettiniz mi hic? Ya da tanıdığınız, sıkça konuştuğunuz biri mi. Bilinçaltınızda normalde nasıl bir yer kaplıyordu acaba

Ya da sizi direkt o erkeğe aşık etmeye çalışır ki bunda da dolaylı bir enerji yolu döşüyordur bence.
Kötü şeyler ama malesef gördük duyduk.
Arkadaşlar hayııır. Bu kişi müthiş derecede alakasız birisi. Benimle ilgilendiği falan da yoktu. Sadece kişilik olarak çok benziyoruz o kadar. Üstelik aramızda tam 12 yaş fark var. Dış görünüş olarak çok ilgi çekici biri ama bu olaya kadar hiç öyle hoşlantım falan olmamıştı ona karşı.

İlgilendiğim başka biri de yok fakat arkadaşça vakit geçirdiğim insanlar var tabii ki. Onların çevresinden birileri potansiyel tehlike olarak görmüş olabilir. Yine de aklıma hiç kimse gelmiyor.

Enerjimi tamamen başka bir meseleye yönlendirmek için yapılmış bir yem olabilir gibi geliyor. Çünkü hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ufak bir Tarot açılımında dahi bu kişi aklıma geliyor dalıp gidiyorum. Düşünmekten sabahlara kadar uyuyamıyorum bile. Bomboş sadece onu düşünüyorum.

Bilinçaltımda nasıl bir yer kaplıyordu bilmiyorum fakat uzun süredir varlığı aklıma gelen bir kişi bile değildi. Rüyamda bu kişiyle ortak bir etkinlik yapıyorduk başka insanlar da vardı. Bana aşırı derecede samimi davranıyordu ben de ona karşı bir yandan hoşlantı ama bir yandan sebepsiz bir suçluluk duygusu hissediyordum rüyamda.
Üzerinde baya düşündüm acaba neyi temsil ediyor, neden suçluluk hissettim diye ama bir türlü cevap bulamadım.

Arkadaşlar hayııır. Bu kişi müthiş derecede alakasız birisi. Benimle ilgilendiği falan da yoktu. Sadece kişilik olarak çok benziyoruz o kadar. Üstelik aramızda tam 12 yaş fark var. Dış görünüş olarak çok ilgi çekici biri ama bu olaya kadar hiç öyle hoşlantım falan olmamıştı ona karşı.

İlgilendiğim başka biri de yok fakat arkadaşça vakit geçirdiğim insanlar var tabii ki. Onların çevresinden birileri potansiyel tehlike olarak görmüş olabilir. Yine de aklıma hiç kimse gelmiyor.

Enerjimi tamamen başka bir meseleye yönlendirmek için yapılmış bir yem olabilir gibi geliyor. Çünkü hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ufak bir Tarot açılımında dahi bu kişi aklıma geliyor dalıp gidiyorum. Düşünmekten sabahlara kadar uyuyamıyorum bile. Bomboş sadece onu düşünüyorum.

Bilinçaltımda nasıl bir yer kaplıyordu bilmiyorum fakat uzun süredir varlığı aklıma gelen bir kişi bile değildi. Rüyamda bu kişiyle ortak bir etkinlik yapıyorduk başka insanlar da vardı. Bana aşırı derecede samimi davranıyordu ben de ona karşı bir yandan hoşlantı ama bir yandan sebepsiz bir suçluluk duygusu hissediyordum rüyamda.
Üzerinde baya düşündüm acaba neyi temsil ediyor, neden suçluluk hissettim diye ama bir türlü cevap bulamadım.
Anormal bir durum. Bakım baktirmalisiniz.
Gerçi kisilikleriniz benziyorsa ve çekici biriyse....

İlgilendiğim başka biri de yok fakat arkadaşça vakit geçirdiğim insanlar var tabii ki. Onların çevresinden birileri potansiyel tehlike olarak görmüş olabilir.
O zaman sizin aklınızı ona çelmezdi diye düşünürüz ama şu var; siz ona ilgi duyarsanız ve kıskanırsanız, erkek diğer kadına bağlanırsa bu konumda kadın sizden enerji çekebilecektir.
O kadın bu kadar organize majisyen midir bilmiyorum
Yine de aklıma hiç kimse gelmiyor.

Bu konuya özel tarot açmanız mümkün mü? Yani açmışsınızdır elbet ama hani soru cevap şeklinde biraz daha detay almanız mümkünse karşılaştırmak istiyorum. Saldırı veya dış etki alıp almadığinızı teyit edebilirsiniz.
Çünkü ben de benzer bir konuyu araştırıyorum bu ara ve eşzamanlı denk geldik.

O zaman sizin aklınızı ona çelmezdi diye düşünürüz ama şu var; siz ona ilgi duyarsanız ve kıskanırsanız, erkek diğer kadına bağlanırsa bu konumda kadın sizden enerji çekebilecektir.
O kadın bu kadar organize majisyen midir bilmiyorum

Bu konuya özel tarot açmanız mümkün mü? Yani açmışsınızdır elbet ama hani soru cevap şeklinde biraz daha detay almanız mümkünse karşılaştırmak istiyorum. Saldırı veya dış etki alıp almadığinızı teyit edebilirsiniz.
Çünkü ben de benzer bir konuyu araştırıyorum bu ara ve eşzamanlı denk geldik.
Evet bakabilirim tabii ki. Daha önce baktım fakat ben rüya özelinde giderek sormuştum. Yine de net bir cevap alamadım. Daha çok benim duygusal yoğunluğum yansıdı kartlara.

Onunda hoslanip hoşlanmadığını anlamak için bilgi alma gibi bir ritüel yapılabilir.
Ondan önce duyguları organik mi inorganik mi diye öğrenmesi daha uygun.
Beyefendi hoşlanmıyor olarak çıksa bile bu rüyayı görene bir manipülasyon çekilmediğini ispatlamaz. Duyguları güvenliyse daha sonra da ilişki hakkında merak ettillerini öğrenebilir

@Rhea seni cingözümün oğluna gelin adayı olarak hediye vermek gibi şeytani planlarım var, böylece ondan biraz bağlama öğrenip geleceğin cingözlerinden birisi olurum 🤩
hahah en büyük hayalimdi usta büyücü bir kaynana ve hapisteki bir koca :love: Sen de olmasan beni kim düşünecek böyle, akşam akşam içimi açtın :ROFLMAO:
Sen beni boşver de @business woman ı ver 😂 O daha yatkın bu işlere zehir gibi zekasıyla hemen kapar büyüleri sevgili kaynanasından hem bu arada sevdiği çocuğu da unutur kaynanasının zekice hamleleri sayesinde :ROFLMAO:

hahah en büyük hayalimdi usta büyücü bir kaynana ve hapisteki bir koca :love: Sen de olmasan beni kim düşünecek böyle, akşam akşam içimi açtın :ROFLMAO:
Sen beni boşver de @business woman ı ver 😂 O daha yatkın bu işlere zehir gibi zekasıyla hemen kapar büyüleri sevgili kaynanasından hem bu arada sevdiği çocuğu da unutur kaynanasının zekice hamleleri sayesinde :ROFLMAO:
Yok onu verirsem yatkın olduğu için anlaşırlar gelini benim korumamı bozmaya çalışır, kaynanası da bana bağlama yapıp durur yine ondan sonra 🤩

@Alakan
Belki adamın ilgisi var ama karşılık göremeyeceğini düşündüğü için belli etmedi. Bir ortamda tekrar bir araya gelinse ve birden bu kadar duygu gelişse anlayabilirim ama rüya boyutunda olunca biraz garip açıkcası.. müdahale var gibi hissettirdi. Adamın önceden ilgisi yoksa da karşılıklı bir bağlama söz konusu olabilir.
Bir de sürekli düşünmek rüya sonrası takıntı gibi yani.. Aşk normal seyrinde gelişmez genelde ama bu belirtiler bağlama yapılanlarda da var.. Bizzat bağlama yapılan birisi bahsetmişti bunu yapan cingözü sürekli düşündüğünden. Farklı bir durum söz konusu olabilir gibi görünüyor.

@Alakan
Belki adamın ilgisi var ama karşılık göremeyeceğini düşündüğü için belli etmedi. Bir ortamda tekrar bir araya gelinse ve birden bu kadar duygu gelişse anlayabilirim ama rüya boyutunda olunca biraz garip açıkcası.. müdahale var gibi hissettirdi. Adamın önceden ilgisi yoksa da karşılıklı bir bağlama söz konusu olabilir.
Bir de sürekli düşünmek rüya sonrası takıntı gibi yani.. Aşk normal seyrinde gelişmez genelde ama bu belirtiler bağlama yapılanlarda da var.. Bizzat bağlama yapılan birisi bahsetmişti bunu yapan cingözü sürekli düşündüğünden. Farklı bir durum söz konusu olabilir gibi görünüyor.
Bağlamada bir anda aklına giriyor o kişi ve normalde hoşlanmadığın birisi sürekli istemsizce aklına geliyor onunla ilgili düşünceler. En azından bende böyleydi diğer bağlamalar nasıldır bilemiyorum belki etkisi farklıdır.

Bence kötüye yormamalısın.

Zamanı geldiğinde , yaşanması gerekiyorsa yaşanacaktır. Belki de zamanı geldiği için zihinde fazla yer kaplıyordur..
Şu anda bilemezsin. Tıpkı rüyalar gibi.. Bu yüzden en güzeli akışa bırakmak.

Yem olduğunu düşünerek kaçman ya da kişiyi uzaklaştırman, hayatından mutlu geçebilecek pek çok yıla mal olabilir.
Evrenin, yoluna düşürdüğü hoş bir olasılık gibi gör ki hoş olsun.

Yapmıyoruz öyle şeyler 😁 ergenlikten çıktık artık 😎 ayrıca öğrenmek ayıp değil 😂

Geri