"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Örgü örmek gerçekten stresi atıyor mu, bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.
Bir süredir yine öfke patlamaları oluyor, yönlendirilen negatif enerjilerden mi hayatımın berbatlığından mı bilmiyorum ama artık dayanma gücüm azaldı, majikal olarak sert karşılık vermektense kendimi sakinleştirme becerilerimi geliştirmeye çalışıyorum.. en azından şimdilik 😒
Bu soruyu yeni gördüm.. @Rhea Evet örgü örmek zihne ve ruha çok iyi gelir...Bir zamanlar bazı askerlerin ruh sağlığını korumak için örgü ördürülürmüş...Sadece örgü değil ,örgüye benzer sürekli aynı hareketi yapmamızı gerektiren motor davranışlar stresi atmakta çok faydalıdır..Bisiklet sürmek ya da tenis oynamak...Bunun gibi örnekler aklınıza geliyorsa siz de ekleyebilirsiniz arkadaşlar...

Bana da bütün insanlar mizah duygusunu kaybetmiş gibi geliyor....Geçmişi gereksiz yere çok abartarak değer yüklemek istemiyorum ama bir zamanlar çok büyük problemler olsa bile dalga geçmeyi bilir ne espirilerle ortamımızı güzelleştirirdik..Dünyanın da insanlarında daha fazla neşeye,mizaha ihtiyacı var...Bu kadar olumsuz olay varken nasıl gülebiliriz diyorsunuzdur belki...ama günün belli bir bölümünü meditasyon saati gibi gülmeye ayırsak yeniden kendimizi daha canlı hissedebiliriz...''Mizah iyileştirir''cümlesini duydunuz mu?Hatta bir kitabın da ismi...En son okurken çok güldüğünüz,kahkahalar attıran kitap önerileriniz var mı?Bir süre komedi unsuru içeren kitaplar okuyalım..ne güzel olur değil mi?Ben araştırıyorum ama sizler bu türde kitaplar okuduysanıız tavsiyelerinizi merakla bekliyorum...

İstanbul karışık diye umarım Ankara'ya göç olmaz. Zaten toplama kampına döndü. Şimdi maaşla iyi kötü ucuz ev buluyoruz öyle bir durumda on kişi birleşip danaya girer gibi eve gireriz :sick:

Ankarada trafik de arttı gibi eskiye göre. Ben Ankarada ilçede yaşıyorum burası trafik yönünden iyi.
Güzeller güzeli ankaranın merkezine taşınma planın vardı bir ara, ne oldu o iş uzaktan seyretmek mi daha cazip geldi birden 😂

Antalyada motosiklet şart oldu. Arabası olan perişan oluyor. Alçak spor arabası olan parasıyla kanalizasyon yiyor.
Honda Hornet CB250 farz oldu.
Himm sen de motor seviyorsun yani 😊

@Kral_Süleyman
Beni gülümsettin 🙃
Başıma gelen onca şeyden sonra senin sızlanmalarin bana ilkokul çocuğunun kelimeleri okurken söylenmesi gibi geliyor 🥹
Son yaşadığım şeyler ağır gerçekten 🥺 geceleri uykum yok tepe ve üçüncü göz çakraya daha fazla yükleniyor sabaha kadar bir şeyler deniyor, uyusam bile karabasan ve kabus ile uyanıyorum. Hastalık düşüncesi getirme büyüleri ciddi anlamda ağırdı. Ayrıca kulak çakrasına enerji gönderip düşünce de okuyabiliyor. Bunların üstüne de hala Allah peygamber diyip namaza niyaza devam edebiliyor 😵‍💫

Çocuğunun kocanın olması, birden fazla evinin ve çalışmadan gelirinin olması nasil bir duygu acaba.. ama buna rağmen fırsatçılık yapıp kirayı üç dört katına çıkarmak. Bkz. eski ev sahibi.

Çocuğunun kocanın olması, birden fazla evinin ve çalışmadan gelirinin olması nasil bir duygu acaba.. ama buna rağmen fırsatçılık yapıp kirayı üç dört katına çıkarmak. Bkz. eski ev sahibi.
Geçenlerde haberlerde limonun tarla fiyatı ile market fiyatı arasında yüzde 500 e yakın fark olduğunu söylediler. Fırsatçılar her zaman olacaktır maalesef bitmiyorlar..

@Kral_Süleyman
Beni gülümsettin 🙃
Başıma gelen onca şeyden sonra senin sızlanmalarin bana ilkokul çocuğunun kelimeleri okurken söylenmesi gibi geliyor 🥹
Bu arada inanmazsın belki beni eşcinsel olma ihtimalime karşı erkeklerden uzak tutma çabaları da var, geçenlerde ilkokul arkadaşımla tesadüfen karşılaşıp konuşurken şiddetli mide bulantıları oldu duramadım işim var deyip gittim. 🧐

Geri