"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Çok beklersin..
Acaip saygım var ona asla ve kata arkasından kötü konuşmak istemem yemez yani 😂
Daha neler neler yaşadım gerçekliğe dönen şeyler üstelik, burada anlatmak istemiyorum. Yaşadığım yerde evinin de olduğunu öğrendim sonradan. Büyüye tövbe edeceğini bilsem ciddi söylüyorum burada tüm herkes şahit pes edeceğim artık da garantisi yok.

Daha neler neler yaşadım gerçekliğe dönen şeyler üstelik, burada anlatmak istemiyorum. Yaşadığım yerde evinin de olduğunu öğrendim sonradan. Büyüye tövbe edeceğini bilsem ciddi söylüyorum burada tüm herkes şahit pes edeceğim artık da garantisi yok.
O etse bile onunkiler peşini bırakmaz mafya gibiler. Hacca götür kırk kere kırk suyla yıka belki işe yarar 🤩 en azından cicim ayları geçene kadar bu seni idare eder 😹

O etse bile onunkiler peşini bırakmaz mafya gibiler. Hacca götür kırk kere kırk suyla yıka belki işe yarar 🤩 en azından cicim ayları geçene kadar bu seni idare eder 😹
Benimkinin kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum çevresinde başka da büyü meraklısı biri olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle pes ettirmeye çalışıyor, hatırlarsan bakımlarda kötü niyeti olmadığını öğrenince ben de ona bir şeyler deniyordum aynısını şimdi o bana yapıyor 🧐

Bir fikrim yok ama onunla işaretli yerlerden çabucak geçip sana ulaşabilir varlıklar. Kapı gibi düşün.
Bir de şunu merak ediyorum büyülerde etki etmesi için bir süre göndererek o enerjinin bedendeki enerji alanlarında birikmesi mi lazım çünkü büyülerde bir tesir süresi var yoksa tek seferde mi büyük bir enerji gönderiliyor tam tesir için ? Ben son zamanlarda Rukyeleri de bıraktım yorulduğum için gayet de güzel bozuyordu rukyeler.

Bir de şunu merak ediyorum büyülerde etki etmesi için bir süre göndererek o enerjinin bedendeki enerji alanlarında birikmesi mi lazım çünkü büyülerde bir tesir süresi var yoksa tek seferde mi büyük bir enerji gönderiliyor tam tesir için ? Ben son zamanlarda Rukyeleri de bıraktım yorulduğum için gayet de güzel bozuyordu rukyeler.
Tahminimce bu büyücüye göre, koşullara göre değişir.
Evet rukyeler çok etkili ama yoruluyorsun artık bir yerden sonra sürekli mücadele etmekten.. anlayabiliyorum durumunu.

Geri