İş kuruyorum. Tabi neden olmasın, öneride bulunabilirsiniz.iş kurma gibi bir niyetiniz mi var sayın Ori, eğer öyleyse size kitap önerisinde bulunabilirim
İş kuruyorum. Tabi neden olmasın, öneride bulunabilirsiniz.iş kurma gibi bir niyetiniz mi var sayın Ori, eğer öyleyse size kitap önerisinde bulunabilirim
şimdiden bereketiniz ve rızkınız bol olsun online iş modeli mi planladığınız işİş kuruyorum. Tabi neden olmasın, öneride bulunabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Hiç anlamadığım ve yapmasını bilmediğim bir işe giriyorum. Yolda öğreneceğim. O yüzden şimdilik bu konu hakkında pek bahsetmek istemiyorum. Sadece dualarınıza ihtiyacım var.şimdiden bereketiniz ve rızkınız bol olsun online iş modeli mi planladığınız iş
buyology kitabını özellikle öneririm, satış kısmını başarıyla halletiniz mi çark kendini döndürür , şans sizinle olsunÇok teşekkür ederim. Hiç anlamadığım ve yapmasını bilmediğim bir işe giriyorum. Yolda öğreneceğim. O yüzden şimdilik bu konu hakkında pek bahsetmek istemiyorum. Sadece dualarınıza ihtiyacım var.
Bana katkı sunmaya dayalı tavsiyeleriniz için minnettarım. Çok teşekkür ederim.buyology kitabını özellikle öneririm, satış kısmını başarıyla halletiniz mi çark kendini döndürür , şans sizinle olsun
rica ederim, hep birlikte daha iyiye )Bana katkı sunmaya dayalı tavsiyeleriniz için minnettarım. Çok teşekkür ederim.
Kolaylıkla, iyilikle, güzellikle olsun. Çok olsun. Tanrı Kut versin.Arkadaşlar bir işe bulaşıyorum. Umarım istediğim gibi olur. İçten dualarınızı bekliyorum.
Hindistan'ın nüfus olarak Çin'i geçtiğini biliyor muydunuz?
Bereketli olsun. Umduğundan daha kolay ve daha güzel olmasını dilerimArkadaşlar bir işe bulaşıyorum. Umarım istediğim gibi olur. İçten dualarınızı bekliyorum.
Hiç anlamadığım bir sektör sevgili Retro. Biraz tutsun söylerim.
Hiç anlamadığım bir sektör sevgili Retro.
Boğa dermişki ne yiyeceğiz, Oğlak dermiş nerede yiyeceğiz.