Sohbet Muhabbet

Ben yapmıyorum çünkü en başta bir başkasının benim enerji alanıma girebileceğini düşünmüyorum. Düzenli olarak zaten koruma yaptığım ve temizlik yaptığım içinde bireysel olarak böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum.
Koruma ve temizlik üzerine ufak bir açıklama yapmanızı rica etsem Urum bey, sonrasında forumu baştan aşağı tarayacağım :)

Site kurallarını bir türlü öğrenmeyen öğrenmek istemeyen üyelerimiz. Site kurlarını okuyunuz. Okumadan anlamıyorsanız anlayan birine gösteriniz size anlatsın. Sitede konuya yorum yapılır şahıslara değil diye yazıyor. Ve sürekli bu yüzden uyarı yapılıyor. Cevap hakkı doğduğu içinde konu uzuyor. Ben de sürekli mesaj siliyorum.

Başka eve gecmek isterken kafamda kurduklarım :sick:

[

kafanızda kurduklarınız daha doğrusu fikirleriniz instagramda önünüze mi düşüyor sayın @Rhea ben öyle anladım bilmiyorum algıda seçicilik de olabilir bu bilemiyorum ,
isterseniz bu videoyu izleyebilirsiniz, teknoloji ve yazılım tarafında olmayan insanlar çok umursamıyor ama şöyle bir gerçek de var 21. yüzyılın petrolü veri en basitinden yapay zeka veriler üzerinden eğitiliyor, kimsenin kendisini modelleyen bir yapay zeka tarafından yüksek matematik ve işlem gücüyle hayatının tahmin modellemesine girmesini istemez, mission impossible filminin 2023 filmini izlemenizi tavsiye ederim bu konuyu merak edenler için, Entity ve yapay zeka arasındaki ilişkiyi daha iyi özümseyebilirsiniz :)

Forumun sihirli olduğuna inandığım için yazıyorum, bakalım bu sihir nasıl ceza kesecek?
Bugün yine bir kediye araba çarptı bulunduğum bölgede.. araçlar son derece hızlı geçiyor insanların üstüne bile sürüyorlar hız kesmeden, defalarca kazalar oldu, birbirlerinin başını yesinler. Neyse biz şikayette bulunduk yaşlılar, çocuklar var hız kesme tümseği yada trafik ışıkları koyun burası mahalle arası diye ama umursamadılar bile. Yine şikayet ettik, eğer talebimizi yerine getirmezlerse bu kararları veren kişilerin en sevdiklerinden çıksın acısı.. onlar da trafik mağduru olsun tez vakitte. Öyle olsun!

Arkadaşlar herhangi bir konuda tartışma oluşmaması adına konu odaklı olmayan mesajları raporlayabilirsiniz. Elimden geldiğince düzenleme yapacağım. Bu site içerisinde hepimiz bilgilenmek ve vakit geçirmek için varız. Herkese iyi okumalar ve güzel vakitler dilerim.

Arkadaşlar herhangi bir konuda tartışma oluşmaması adına konu odaklı olmayan mesajları raporlayabilirsiniz. Elimden geldiğince düzenleme yapacağım. Bu site içerisinde hepimiz bilgilenmek ve vakit geçirmek için varız. Herkese iyi okumalar ve güzel vakitler dilerim.
Çok şükür Ori 🙏 Mod olmaman eksik hissettiriyordu. Sonunda gözlerimiz iyi bir şey gördü :)

**

Bu arada Karahantepe'de portal arayan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Ya da düşünüyor musunuz :)

Bence çok mantıklı ben gittim oraya ve kesin orda bir portal var. Hem çıkan tarihi kayıtlar buna inanmama sebep oldu hemde hislerim. Hala açık mı, kaydı mı tam olarak emin değilim. Nereyse her yere girmek yasak be çok insan var. Beş dakika bir yere oturup meditasyon bile yapamıyor insan. Yine de benim izlenimim Bence var.

Bence çok mantıklı ben gittim oraya ve kesin orda bir portal var. Hem çıkan tarihi kayıtlar buna inanmama sebep oldu hemde hislerim. Hala açık mı, kaydı mı tam olarak emin değilim. Nereyse her yere girmek yasak be çok insan var. Beş dakika bir yere oturup meditasyon bile yapamıyor insan. Yine de benim izlenimim Bence var.
Ben hala gidemedim ve ciddi anlamda merak ediyorum. Kalabalık dediniz ama ufak bir ritüel yapıp ortamın enerjisini test etme imkanınız oldu mu ? Şahsen ben tarot kartları kullanımında bile aynı yerde ya da sunakta olmasının önemli olduğuna inanıyorum. Ne kadar doğru bilemem fakat kişisel deneyimim bu yönde.

Nedense Zerzavan Kalesi aklıma geldi. Orada bulunan kurban odasına girdiğimde çok yoğun bir enerjiye maruz kalmıştım. Hep farklı durumlar olduğunu düşünmüşümdür. İkincisi ise mağaralar. Hepsi değil ama bazı mağaralar var ki bambaşka enerjiler hissettiriyor.

Merhaba
Gürültü yapan, gündüz uyuyup gece yaşayan alt komşunun sesini kesmesi için..polis ve resmî şikayet gibi durumlar dışında ne yapabilirim.
bag kesme .ritüel. vs. kendi hayat dongumde neyi fark edip kabul etmeliyim.
Bu durumun altında yatan enerjisel döngü ne olabilir

Merhaba
Gürültü yapan, gündüz uyuyup gece yaşayan alt komşunun sesini kesmesi için..polis ve resmî şikayet gibi durumlar dışında ne yapabilirim.
bag kesme .ritüel. vs. kendi hayat dongumde neyi fark edip kabul etmeliyim.
Bu durumun altında yatan enerjisel döngü ne olabilir

Bahaneyle bir kitap önereyim. Kitabın adı : Sırlarımız kadar hastayız.

Okudum çok etkilendim. Çünkü son zamanda ailemde ve yakın çevremde çok fazla ölüm oldu. Çok fazla trajedik hikaye de dinledim akraba ve yakınlarımızın ortaya çıkan kirli çamaşırlarına dair. Bunun haricinde de çocukluğumdan bu güne çok fazla kişinin gençliğini ve akıbetini gözlemleme ve tarma imkanım da oldu. Yani kitapta değinilen analizlere baktığımda hayatım boyunca gözlemlediğim kişilikleri resmen kitapta çırılçıplar bir şekilde adeta labaratuara alınmışlar da incelenmişler gibi buluverdiğimi söyleyebilirim. Kendim ve anne babam da buna dahil.

Neyse yorumumu dayandırdığım kaynağım bu kitap olacak :

Sınır koyma ve sınırlarını koruma sorunu yaşayan insanlar genellikle rahatsız edici komşularla sınanırlar. Polise başvurmanız ve resmi şikayette bulunmanız dönüşüm evresinde olduğunuzu gösteriyor olabilir. Dönüşüm herzaman bir müddüet doğum sancısı bıracaktır. Polise başvurmanız ve komşunuza ikazda bulunmanız ne kadar gecikyitse bu konu üzerinde o kadar durmanızı öneririm. Çok beklemeden müdahale ettiyseniz evren bunu bir girişim olarak algılayabilir ve doğal yollardan işlerin yoluna girmesini sağlayabilir de.

Şunu bilicez : fiziksel semptomları bastırmak herzaman daha kolay ve pratiktir. 1 saatten az sürebilirler. Pıt pıt damlayan musluğun ağzına balon asmak gibidir bu. Ama bodruma inip vanayı tamir etmek hem zahmet gerektirir, hem uzun sürer hem de vana ile musluk arasında sıkışan hava dolayısı ile musluk bir süre daha damlamaya devam eder. Hem de hiç olmadığı kadar. Yani sorun kökten çözüldüğü zaman bile bazı semptomlar tekrar etmeye devam edebilir. Bunu en baştan öngörmek sürece altyapısal olarak derinlemesine güvenmek te gerekir. Yani fiziksel bir problemi ruhani tabakadaki çıkış noktasından engellemek en garanti ama en uzun süren iştir ve bir çok insan bunu bütüncül bir algılama ile göze alamadığı için şifaya evrilmeye başlayan süreci de iskalayarak kendine yeni zararlar vermeye de başlayabilir.

Son düzenleme:
Bahaneyle bir kitap önereyim. Kitabın adı : Sırlarımız kadar hastayız.

Okudum çok etkilendim. Çünkü son zamanda ailemde ve yakın çevremde çok fazla ölüm oldu. Çok fazla trajedik hikaye de dinledim akraba ve yakınlarımızın ortaya çıkan kirli çamaşırlarına dair. Bunun haricinde de çocukluğumdan bu güne çok fazla kişinin gençliğini ve akıbetini gözlemleme ve tarma imkanım da oldu. Yani kitapta değinilen analizlere baktığımda hayatım boyunca gözlemlediğim kişilikleri resmen kitapta çırılçıplar bir şekilde adeta labaratuara alınmışlar da incelenmişler gibi buluverdiğimi söyleyebilirim. Kendim ve anne babam da buna dahil.

Neyse yorumumu dayandırdığım kaynağım bu kitap olacak :

Sınır koyma ve sınırlarını koruma sorunu yaşayan insanlar genellikle rahatsız edici komşularla sınanırlar. Polise başvurmanız ve resmi şikayette bulunmanız dönüşüm evresinde olduğunuzu gösteriyor olabilir. Dönüşüm herzaman bir müddüet doğum sancısı bıracaktır. Polise başvurmanız ve komşunuza ikazda bulunmanız ne kadar gecikyitse bu konu üzerinde o kadar durmanızı öneririm. Çok beklemeden müdahale ettiyseniz evren bunu bir girişim olarak algılayabilir ve doğal yollardan işlerin yoluna girmesini sağlayabilir de.

Şunu bilicez : fiziksel semptomları bastırmak herzaman daha kolay ve pratiktir. 1 saatten az sürebilirler. Pıt pıt damlayan musluğun ağzına balon asmak gibidir bu. Ama bodruma inip vanayı tamir etmek hem zahmet gerektirir, hem uzun sürer hem de vana ile musluk arasında sıkışan hava dolayısı ile musluk bir süre daha damlamaya devam eder. Hem de hiç olmadığı kadar. Yani sorun kökten çözüldüğü zaman bile bazı semptomlar tekrar etmeye devam edebilir. Bunu en baştan öngörmek sürece altyapısal olarak derinlemesine güvenmek te gerekir. Yani fiziksel bir problemi ruhani tabakadaki çıkış noktasından engellemek en garanti ama en uzun süren iştir ve bir çok insan bunu bütüncül bir algılama ile göze alamadığı için şifaya evrilmeye başlayan süreci de iskalayarak kendine yeni zararlar vermeye de başlayabilir.
Kitabi okuyacağım.simdi siz yazınca sınır koyabilen biri miyim değil miyim diye sordum kendime.
Ben yalnız yaşayan bi bayanım.ve bu alt komşum da mafyaları bi adam..apartmanı organize etmek istedim .kimse kötü olmak istemiyor.ben de biraz ürküyorum..Ev sahibine şikayet ile başlayacağım.
Burdaki diğer bi sorun ise mücahitlerin ses yalıtımı yapmayisi..o da çok dindar. Hacca girmiş.. o malzemeden calabilir ama ben gürültü mevzuunu abartmamaliymisim. Öyle diyor yaşlı mutahit

Geri