İngilizlerden mi aldınız bu bilgiyi ?metafiziği yasaklamış birisi
Teşekkür ederimParazitlerin bu davranışının neden olduğunu soruyorsunuz sanırım. Parazitler, genellikle yaşamak, beslenmek ve çoğalmak için bir taşıyıcıya ihtiyaç duyan organizmalardır. Çoğu parazit, yaşam döngüsünün en az bir aşamasında bir konakçıya bağlıdır ve konakçı olmadan hayatta kalmaları veya üremeleri zordur.
Kafayı toparlayabildin mı??@nurumm
Evet o konu gitmiş Ne güzel kendi bağlamamızı kendimiz yapıp majisyenlere para vermeyecektik
Nedenki? Dağınık filan değlidiki.. Şu anda da gayet iyiyimKafayı toparlayabildin mı??
Bakayım görmedim henüz o değilde sen şimdi ilgi alanına alınca yapacağı olmayanda yapacaknurumm teşekkür ederiz konunu daha iyi bir halde sunduk
Resmin ss olarak aldım öyle paylaşayım dedim ama yine jpeg modu yüksek geldi.Resimi net olarak paylaşabildiğimde koymaya çalışacağım.Daha kaliteli resim varmıydı resim upload sitelerinden paylaş
Görünüyor o.Uzantıdan herhalde bazen çıkmıyor.Resmin ss olarak aldım öyle paylaşayım dedim ama yine jpeg modu yüksek geldi.Resimi net olarak paylaşabildiğimde koymaya çalışacağım.
Ekleyebildim mi bilmiyorum ama internette Kral Süleyman'ın glifleri diye geçiyor. Örnek olması açısından anlamlarını yazmadan sadece 3 tanesinin görselini @hakikatulkubra fikrinizi almak için paylaşmak istedim
Buna gerek duymuyorum duysam araştırırdım ben mezarlığa filan gerek duymadan ölülerle çalışıyorum zatenAslında formda mezarlık çalışmalarına ait hiç bilgi yok gibi bişey absoluten konusu.Mezarlık çalışmalarının çok detaylı prosedürleri var çalışma şekilleri anlatılabilir.Ama ben ona girmeyeceğim @Rhea
Ben tercih etmiyorum şahsen isteyen çalışabilir bide ölenlerin ruhlarıyla uğraşamamBuna gerek duymuyorum duysam araştırırdım ben mezarlığa filan gerek duymadan ölülerle çalışıyorum zaten
Tabiki tercih meselesi.. ben hepsine açığımBen tercih etmiyorum şahsen isteyen çalışabilir bide ölenlerin ruhlarıyla uğraşamam