Sohbet Muhabbet

Ga7mzdwWwAALHlR.jpg

Bizi karanlığa mahkum etmeyen ve Atatürk başta olmak üzere bu ülkenin kurulmasında rol oynayan her bir insanın ruhu şad olsun. Cumhuriyet bayramımız şimdiden kutlu olsun. Gün geçtikçe Atamızın bizim için düşündüğü her bir fikrin ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz. Minnettarız.

Parazitlerin bu davranışının neden olduğunu soruyorsunuz sanırım. Parazitler, genellikle yaşamak, beslenmek ve çoğalmak için bir taşıyıcıya ihtiyaç duyan organizmalardır. Çoğu parazit, yaşam döngüsünün en az bir aşamasında bir konakçıya bağlıdır ve konakçı olmadan hayatta kalmaları veya üremeleri zordur.
Teşekkür ederim

Ekleyebildim mi bilmiyorum ama internette Kral Süleyman'ın glifleri diye geçiyor. Örnek olması açısından anlamlarını yazmadan sadece 3 tanesinin görselini @hakikatulkubra fikrinizi almak için paylaşmak istedim

Ekli dosyalar

• IMG_20241031_144522.jpg
    IMG_20241031_144522.jpg
    300.5 KB · Görüntüleme: 10
Aslında formda mezarlık çalışmalarına ait hiç bilgi yok gibi bişey absoluten konusu.Mezarlık çalışmalarının çok detaylı prosedürleri var çalışma şekilleri anlatılabilir.Ama ben ona girmeyeceğim @Rhea😉

Aslında formda mezarlık çalışmalarına ait hiç bilgi yok gibi bişey absoluten konusu.Mezarlık çalışmalarının çok detaylı prosedürleri var çalışma şekilleri anlatılabilir.Ama ben ona girmeyeceğim @Rhea😉
Buna gerek duymuyorum duysam araştırırdım ben mezarlığa filan gerek duymadan ölülerle çalışıyorum zaten ;)

Geri