Sohbet Muhabbet

Takipten çıkarmayı yapsaydı daha iyiydi ben de erkeğim ama sadakat duygum gerçek anlamda gelişmiştir 🤭
Kadını erkeği yokki bunun, sevgilisi olduğu halde başkasına bağlama yapan cingözler var. Birkaç tane yedekte tutan, bir tane düzenli görüştüğü olsa da arada da farklı erkeklerle takılan kadınlar var. Ama bazı erkekler öylesini hak ediyor.. birbirlerine denkler 🤩😹

Kadını erkeği yokki bunun, sevgilisi olduğu halde başkasına bağlama yapan cingözler var. Birkaç tane yedekte tutan, bir tane düzenli görüştüğü olsa da arada da farklı erkeklerle takılan kadınlar var. Ama bazı erkekler öylesini hak ediyor.. birbirlerine denkler 🤩😹
Çevremdeki erkeklerin de çoğu öyle maalesef, hemen hemen hepsi aldatıyor. Beş vakit namaz kılıp hacca gidip de karısını aldatan adamlar gördüm. Yakın akrabalarım içinde de var.

@nurumm
Konu dağılmasın diye buraya yazıyorum.
Bildiğim sağlam bir büyücü birisini yetiştirdi, yetiştirdiği kişi kendinden beterdi, etik, karakter sıfır.. bu yaratığın zarar verdiği insanlardan birisi şizofren oldu yapılan kara büyüler sonucu. Sonra duydumki buna hocalık yapan kişinin çocuğu da şizofren olmuş hastanede yatmış. İlahi adalet işte.. geç de olsa yerini buluyor hiç ıskalamıyor, aynı yerden vuruyor.
Eee yani haksız yere yapılan kötülük birgün herkesin kendi bacağına dolanacak.O yüzden böyle futursuzca yapıp kendine dönenlere bi ateş de benim atasım geliyor 😆

@King_Solomon
Bugün çok duygusalım sanırım bir şarkı açayım dedim bu çıktı..
Bu kaçıncı üyelik, kaçıncı oyun, kaçıncı demon, kaçıncı servitor, nasıl bir dalavere, ahh yalanlar, oyun içinde oyunlar.. bu cingözlükler zaten hep var 🤩😹

Dünya var oldukça da bitmeyecek o saydıkların o yüzden maalesef bazen herkes kendi başının çaresine baksın mantığı ile bakmak iyi geliyor. Bu arada youtubeda Zülfikar kanalında bir yorum gördüm akrabaları kötülük amaçlı büyüler yapan birisinin kan değerleri bile düşmüş büyü yüzünden, sanırım o yapılan büyüler tamamen kötülük ve hasta etme amaçlı.

@King_Solomon
Bugün çok duygusalım sanırım bir şarkı açayım dedim bu çıktı..
Bu kaçıncı üyelik, kaçıncı oyun, kaçıncı demon, kaçıncı servitor, nasıl bir dalavere, ahh yalanlar, oyun içinde oyunlar.. bu cingözlükler zaten hep var 🤩😹

Bu başka konudaki kişi ne tür şeyler zırvalıyor anlamış değilim 😹

Geri