Çok ince bir mevzu. Yazıp yazıp sildim. Öfkem de var. Kısacası yine Türk milleti aldatılıyor. Kanıma dokunuyor.Bugünkü canlı bombadan haberiniz vardır. Başkentte üstelik. Savaş uçaklarının üretildiği yerde hemde. Tam içimizde.
Aranızda öngörüleri olan biri varsa bundan sonra ne olabilir bizi bilgilendirebilir mi?
Benimde öfkem var. Çok büyük hemde. Ama en azından bi iç savaş gören var mı yakın tarihlerde. Bi direniş, bi kargaşa. Aralıkta deprem bekleniyor deniliyor. Yakın tarihte ortadoğu kızışacak deniliyor. Lübnanlı vatandaşları da davet etti sayın cumhurbaşkanımız. Ülkede çeteler cirit atıyor. Heryer mafyalaşmış. Suçlular dışarıda suç işlemeye devam ediyor. Biz teröristin ayakkabı numarasını bile biliyoruz diyen adamların teröristler elini kolunu sallaya sallaya bombaları yüklenip başkentte patlatırken haberleri yok. Demografik yapının bozulmasından tutun ülkenin cinayetlerinden, yoksulluğundan, yitip giden gençlerinden herşeyinden boğuldum. Haberlerin çok hızlı yayılması değil mesele. Artık anormal bi çağdayız. Biri önümüz konusunda bilgilendirirse ona göre daha az yorulcam.Çok ince bir mevzu. Yazıp yazıp sildim. Öfkem de var. Kısacası yine Türk milleti aldatılıyor. Kanıma dokunuyor.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek nedir bilirsiniz. Türk milleti manipülasyona açık bir millettir. Eğer bir yiğit çıkmazsa sonumuzu görüyorum.Benimde öfkem var. Çok büyük hemde. Ama en azından bi iç savaş gören var mı yakın tarihlerde. Bi direniş, bi kargaşa. Aralıkta deprem bekleniyor deniliyor. Yakın tarihte ortadoğu kızışacak deniliyor. Lübnanlı vatandaşları da davet etti sayın cumhurbaşkanımız. Ülkede çeteler cirit atıyor. Heryer mafyalaşmış. Suçlular dışarıda suç işlemeye devam ediyor. Biz teröristin ayakkabı numarasını bile biliyoruz diyen adamların teröristler elini kolunu sallaya sallaya bombaları yüklenip başkentte patlatırken haberleri yok. Demografik yapının bozulmasından tutun ülkenin cinayetlerinden, yoksulluğundan, yitip giden gençlerinden herşeyinden boğuldum. Haberlerin çok hızlı yayılması değil mesele. Artık anormal bi çağdayız. Biri önümüz konusunda bilgilendirirse ona göre daha az yorulcam.
"Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kendiniz kurtarıcı olun. Eğer ülkenizi kurtaracak bir lider beklemekteyseniz, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.''Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek nedir bilirsiniz. Türk milleti manipülasyona açık bir millettir. Eğer bir yiğit çıkmazsa sonumuzu görüyorum.
Atatürk'e saygım sonsuz. Fakat at iziyle it izi çoktan birbirine karıştı. Bizim milletimizin manipülasyona açık olduğunu söylediğimde zaten üstü kapalı birçok şeyi söylemiş oldum. Ki hoş Atatürk'ün sadece bir sözü değil birden fazla sözünü benimsemiş olsaydık şuan halk olarak bu vaziyette olmazdık. Açıkçası zamanı gelmeden öne atılanlar her zaman kıyıma gider. Atatürk bile zamanı geldiğinde yola çıktı. Yıkım gelmeden kurtuluşun geldiği nerede görülmüş. Tek bildiğim acıya hazırlıklı olmamız."Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kendiniz kurtarıcı olun. Eğer ülkenizi kurtaracak bir lider beklemekteyseniz, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.''
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Ne zaman biri böyle dese hep aklıma paşamın bu sözü gelir.
Şansa yaşadığımız bi ülkede beklemediğimiz yerden vuruyor hep. Hergün şeytanın aklına gelmez dediğim ne varsa okuyorum haberlerde.Atatürk'e saygım sonsuz. Fakat at iziyle it izi çoktan birbirine karıştı. Bizim milletimizin manipülasyona açık olduğunu söylediğimde zaten üstü kapalı birçok şeyi söylemiş oldum. Ki hoş Atatürk'ün sadece bir sözü değil birden fazla sözünü benimsemiş olsaydık şuan halk olarak bu vaziyette olmazdık. Açıkçası zamanı gelmeden öne atılanlar her zaman kıyıma gider. Atatürk bile zamanı geldiğinde yola çıktı. Yıkım gelmeden kurtuluşun geldiği nerede görülmüş. Tek bildiğim acıya hazırlıklı olmamız.
Psikolojinizi sağlam tutun.Şansa yaşadığımız bi ülkede beklemediğimiz yerden vuruyor hep. Hergün şeytanın aklına gelmez dediğim ne varsa okuyorum haberlerde.
Nasıl olacaksa ? Çok şey var ama boğazım düğüm düğüm oluyor.Psikolojinizi sağlam tutun.
Parazitler gerçekten çok ürkütücü
Nazıl birşey bu neden bunh yapma gereği duyuyorlar? Sizce amaç nedir?
Parazitler gerçekten çok ürkütücü
Parazitlerin bu davranışının neden olduğunu soruyorsunuz sanırım. Parazitler, genellikle yaşamak, beslenmek ve çoğalmak için bir taşıyıcıya ihtiyaç duyan organizmalardır. Çoğu parazit, yaşam döngüsünün en az bir aşamasında bir konakçıya bağlıdır ve konakçı olmadan hayatta kalmaları veya üremeleri zordur.Nazıl birşey bu neden bunh yapma gereği duyuyorlar? Sizce amaç nedir?
Bende de aynı sıkıntıyı veriyorSitede bir sorun mu var yoksa benim tarayıcıda mı bir sorun var?