Sohbet Muhabbet

Kampa gidilmez herkes tehlikede.Cyrpto olarak bir vatandaş duruyorsa kesin bu yerler denize yakındır.Pipetle bağlama yapıyorlardır.Ben de ordaydım.Kola da vardı.

Demiştim ya benimkine karşı bir sevgi oluştu diye zaten öyle hisler geliyordu ki dünyada ondan başkası yokmuş gibi. Urum pes etme noktasına geldi dediğinde benim cingözü o kadar ciddiye almamıştım bazen korumayı üstümde taşımıyordum. Meğerse benimki farkettirmeden salmış üstüme bağlamayı arınma yapıp tekrar korumayı taşıyınca düzeldi düşüncelerim .:oops: Kafamın üstünü bir şey ısırıyor gibi oluyordu sonradan farkettim , sanırım taç çakraya çalışıyormuş o hisleri oluşturmak için. Googleda baktım taç çakra ve alın çakrası tıkanıklığında farklı düşüncelere kapalı olur insan yazıyordu.

Hesabı silin ip ban atın bir kaç ip den de atın.E postalara da atın.Ağınıza 3 4 tane düşürün yolunuza bakın.Salamona da bağlamayı öğretin.Ayda 10k da o kazansın.Yeni anayasaya kadar tutuklanmazsanız daha meydan boş kalır...

Biz nasıl bir dönem içerisinde yaşıyoruz anlayamıyorum. Kanım donuyor kanım.
İnsanın şu dünya ya çocuk getirme düşüncesi bile kalmıyor artık bu düşüncem yok olmaya başladı.Zaten temiz bi dünya yoktu iyice tadı tuzu kaçtı. Bırak çocuğu şu yaşımızda yolda yürümeye korkar olduk.

Üst sokakta oturan komşuya hırsız girmiş. Gündüz vakti ve komşunun annesi evin içindeyken..

Uzun zaman önce çöken hukuk sisteminin bireysel silahlanmaya teşvik olduğunu düşünüyorum artık. Sebebi politik etkilere dayandığı için burada yazmayacağım fakat iç çatışma çıkarmak isteseydim insanlara ilk aşılayacağım düşünce : '' yasa beni korumuyor, kendimi korumalıyım'' olurdu.

Evet 😊
Çok bunalmışım. .Çok bunaltmışlar.. İyi geldi hava değişimi.
Gelmez mi tabi ki iyi gelir geliyor.Bende severim ama böyle sevdiklerinle gitmek daha ayrı keyifli oluyor ya da benim gezi tatil anlayışım tek kişilik değil bilemiyorum.2 sene önce gitmiştim bende bi arkadasımla bol bol resimlik yerler gerçekten doğa üstü. Bu sene şaka gibi bi yere gitmedim ama🤣 gidesimde gelmedi bi kafamı toplayıp ne bileyim çalışmak daha iyi geliyordu kafanın sakinliğe değil yoğunlağa ihtiyacı vardı sakinken daha çok takacağım şeyler olduğundan 😁

Üst sokakta oturan komşuya hırsız girmiş. Gündüz vakti ve komşunun annesi evin içindeyken..

Uzun zaman önce çöken hukuk sisteminin bireysel silahlanmaya teşvik olduğunu düşünüyorum artık. Sebebi politik etkilere dayandığı için burada yazmayacağım fakat iç çatışma çıkarmak isteseydim insanlara ilk aşılayacağım düşünce : '' yasa beni korumuyor, kendimi korumalıyım'' olurdu.
Kesnlikle 👌

Gelmez mi tabi ki iyi gelir geliyor.Bende severim ama böyle sevdiklerinle gitmek daha ayrı keyifli oluyor ya da benim gezi tatil anlayışım tek kişilik değil bilemiyorum.2 sene önce gitmiştim bende bi arkadasımla bol bol resimlik yerler gerçekten doğa üstü. Bu sene şaka gibi bi yere gitmedim ama🤣 gidesimde gelmedi bi kafamı toplayıp ne bileyim çalışmak daha iyi geliyordu kafanın sakinliğe değil yoğunlağa ihtiyacı vardı sakinken daha çok takacağım şeyler olduğundan 😁
Öyle tabi ama doğa sifalandırıyor.
Bir de ben hiç sevemedim şu cennet Ankarayı :sick:
Mübadele çıksa da beni oralara sürseler 😜

Evet 😊
Çok bunalmışım. .Çok bunaltmışlar.. İyi geldi hava değişimi.
Of yarasın. Çok şifalı yerler. Ben de iki kere gittim daha da giderim inşallah. Sonbahar daha gelmedi galiba. Asıl heryer sarı kırmızı olunca çok güzel oluyor oralar. Mantar cesitligi ve bolluğu.. bana Rus ormanları hatırlatıyor. Gerçek sonbaharı Türkiye'de bir orada görmüştüm. Kaz dağları bir numara benim için.

Ya arkadaşlar bilmiyorum belki saçma olabilir ama gücüm somut bir sey yapmaya yetmiyor ama hiç olmazsa hep beraber bir enerji çalışması vs yapamaz mıyız insanlar resmen çıldırmış gibiler ne zaman böyle kitlesel bir vahsilik veya doğal afet, patlama olacak olsa önceki günler çok hissediyorum bu hafta da hissetmiştim. Hissediyorsak belki elimizden geldiğince negatif enerjileri temizleyemez mıyız?

Geri