Elnora_alila
Elit Üye
Herkes aynı etkiyi alıyor. Psikolojin sağlam değilse hasat edilirsin.Bu kanser topluma fazlasıyla maruz kalmış.
Herkes aynı etkiyi alıyor. Psikolojin sağlam değilse hasat edilirsin.Bu kanser topluma fazlasıyla maruz kalmış.
Doğru bilgi dediğimiz 3 kurabiyenin dayandığı tek paydada oluşturulmuş yasa : '' İdrak edebileceğin kadarını bildiririm. '' İnsanın ortak deneyimi yalnızca bu yasa. İdrakte yetersizsen oto pilota bağlarsın. Hatta bir kuklacının ipine sadık olduğunu dahi bilemeden ölürsün.Kaderci değilim, tam tersi özü kapsayan bilgi alttıkça kaderi yöneten üst kaderlerin denkleminin değişebileceğini düşünüyorum. Ama doğru bilgi eksik olduğu için 3B yasaları boşlukları oto-programla dolduruyo
Şahsen hiç de eğlenceli gelmedi banaEğlencem eğlendircem diye cin çarpmışa dönüyorlar artık. Önüme çıksa vallahi kafa atarım.
Yarın benim doğum günüm ve güneş tutulması var. Etkiler mi acaba beni de
Doğum günün kutlu olsun şimdidenYarın benim doğum günüm ve güneş tutulması var. Etkiler mi acaba beni de
Teşekkür ederim cingöz kraliçemDoğum günün kutlu olsun şimdiden
Çok teşekkür ederimMutlu yıllar @King_Solomon güzel bir yıl olması dileklerimle
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun sevgili King_Solomon. Umarım yeni yaşın huzur ve mutluluk getirir. Nice senelere olsun.