Merhaba,
Bu akşam ki şifa çalışmasından faydalanmaya çalıştım, bilmiyorum istediğim enerjiyi alıp almadığımı, aşağıda yazdıklarım aldığımın yani şifalandığımın işareti midir.?
- önce eller ve ayaklarımda uyuşma sonra bacaklarıma yayıldı bu ( tabi bu hareketsizliktende olabilir )
- kol kaslarım ve bacak kaslarında elektriklenme
- ve acayip kulak çınlaması 15 dk oldu sol kulağım hala yüksek tonda çınlıyor.
Diğer başlığa yazdıklarıma ek olarak bi ara tam olarak belime şiddetli bi sancı,ağrı girdi. Nerdeyse bırakmak üzereydim ki toparlandım..
Iyı akşamlar arkadaşlar. Bu akşamki şifa seansına katıldım. Tüm şifacılarımıza teşekkür ediyorum. Sevgi ve enerjinize saglık. Ellerde uyuşma ellerde ve kafada sıcaklık hissi. Gözler kapalıyken sankı vucudumdan gelip başımin tepesinden beyaz ışık çemberi siyah gri renkte dumanı icine alarak dışarı dogru çekti. Enteresandı. Sanki guclu bir elektrık supurgesi tepenizden tum dumanı cekmiş gibı. Tek farkı ses ve ruzgar yani hareket olmaması. Perşembe yi dort gozle bekliyecegim. inşallah bu defa enerjiyi vucudumda calışırken farketmeyi cok istıyorum. Sizce bu seansta hissedemeyisımin sebebi nedir
Teşekkürler. Önce ellerim ve ayaklarım karıncalandı, sonra karın bölgemde hissettim, ardından kalbimde bir yoğunluk oldu ve tekrarladı. Bir ara da başımda yoğun bir his oldu, nasıl denir? Sanki uyanıkken bir rüyaya dalıp gidecek kadar bir derinlik, özellikle kalbimde ve baş bölgemde çok yoğundu. Önceden şifa alanlar hakkında birşeyler söylenirdi şöyle bir kişide şu bölgesinde bir iyileşme için yoğunlaşıldı diye, bu yorumları yapmayacak mı şifacılar? Emeğiniz için teşekkürler. İyi geceler
ben bişey hissetmedim 11:30 gibi yorgun olduğum için çalışmayı bırakıp uyudum ilk kez katıldım belki ondan bişey hissetmedim