Evet, yapılabilir. Haberinin olmayacağı konusunda bir şey diyemem.Bunu karsi taraf icin yapabiliriz degil mi ayrica,Ruhu bile duymadı.sın haberi olmaz sanirim?
Evet, yapılabilir. Haberinin olmayacağı konusunda bir şey diyemem.Bunu karsi taraf icin yapabiliriz degil mi ayrica,Ruhu bile duymadı.sın haberi olmaz sanirim?
Anladim ben işimi saglama alip gizlilik yapayim.Evet, yapılabilir. Haberinin olmayacağı konusunda bir şey diyemem.
Nasıl bir giziik çalışması yapacaksınız bilmiyorum da. Bir de karşıdaki yeteneğin büyüklüğü.Anladim ben işimi saglama alip gizlilik yapayim.
Yaptigim cogu şeyden haberi oluyor zaten kulak çınlaması ile birlikte görüntü de gidiyor. Her istedigimde görebiliyorum o zaman dahi anlıyor. Durugorusu olabilir tahminim. Aticagim adimlardan haberi olabiliyor. Gizlilik calismami kirabilir mi aklima takildi?
En basitinden gizli olanı açığa çıkartan rune gliff gibi şeyler var.Yetenek mi bilemedim kime yapilsa hisseder bence.
Gizlilik kirmak istese nasil kirabilir ki. Daha once calisma yapmis olan var mi bu konuda
Bağ kopunca, hissediliyor zaten.Yetenek mi bilemedim kime yapilsa hisseder bence.
Gizlilik kirmak istese nasil kirabilir ki. Daha once calisma yapmis olan var mi bu konuda
Hatirlamak bile ona enerji veriş sağlamıyormuş. Hiç alâkasız zamanlarda hatırlıyor ve öfkeleniyorum. Bağzen aşırı acıyorum.Biraz açabilir misiniz ozel degilse
Pardon ( sağlıyormuş) olacaktı, yanlış yazmışımHatirlamak bile ona enerji veriş sağlamıyormuş. Hiç alâkasız zamanlarda hatırlıyor ve öfkeleniyorum. Bağzen aşırı acıyorum.
Bana çok yabancı bir davranış. Bu şekilde enerji alabilmesi ki, böyle birşey varsa problem. Yoksa önemli değil ama çok dengesiz bir durum benim için. Kendime şaşırıyorum.
Üzerimizde nasıl bir koruma bulundurabiliriz? Mahsuru yoksa söylermisinizİnancınız doğrultusunda korunma yapabilirsiniz. En doğru yöntem olarak bunu görüyorum. Kendimden örnek vermem gerekirse üzerimde korumam var. Yanımda koruyanlarım var. İsimle çağırabileceğim varlıklar var ama dilimden dua eksik etmem.
Muska taşıyın ama işini bilen birine yazdırmanız gerekiyor. Yani fotokopi vs olmayacak.Üzerimizde nasıl bir koruma bulundurabiliriz? Mahsuru yoksa söylermisiniz
Ayetel kürsü olabilirmi? Özel murekkebi varmış aktarlarda , alıp yazabilirim. Ne dersiniz?Muska taşıyın ama işini bilen birine yazdırmanız gerekiyor. Yani fotokopi vs olmayacak.
Tabi olabilir. Nas-Felak ta ekleyin. Safran mürekkebi kullanacaksınız. Aktarlarda satılan mürekkepler biraz ucuz ve bol gül sulu oluyor. Kendiniz yapmaya kalkarsanız daha pahalıya geliyor.Ayetel kürsü olabilirmi? Özel murekkebi varmış aktarlarda , alıp yazabilirim. Ne dersiniz?
Yillar önce böyle bir mürekkep yapmıştım ama unuttum.Tabi olabilir. Nas-Felak ta ekleyin. Safran mürekkebi kullanacaksınız. Aktarlarda satılan mürekkepler biraz ucuz ve bol gül sulu oluyor. Kendiniz yapmaya kalkarsanız daha pahalıya geliyor.
Forumda vardır illa yapılışı ya da arama motorlarında bulabilirsiniz.Yillar önce böyle bir mürekkep yapmıştım ama unuttum.
Teşekkür ederim, muhakkak bulunurForumda vardır illa yapılışı ya da arama motorlarında bulabilirsiniz.
Daha mum sönmüşken ritüeli birakmaliydiniz. Başka bir gün tekrar deneyin.Mum çalışma esnasında söndü … yeniden yaktım yanmadı, sonra havayla aktifleştirdim kağıdı yakarken kağıt da tek seferde kül olmadı , sizce bir sorun olmuş mudur?
Gerçekten mi:/ bu kişi de bu işlerden anlayan biri , bundan mıdır sizce , bir uyarı gibi bir şey mi? Ne olursa olsun benim enerjimi çalıp hayatımı bozmuştu , enerjimi kendimde hissedince çalışma bitti gibi hissettim, sadece hisDaha mum sönmüşken ritüeli birakmaliydiniz. Başka bir gün tekrar deneyin.
O kişiyle işiniz bitti mı? Yani hakkımı ver skriptin çalışması bitti mı?
Hislerinize güvenin. O kişi yüzünden olabilir.sadece his