Siz nasıl istersiniz. Çoğumuz yakıyoruz.Hava elementi ile aktifleştirdikten sonra saklıyor muyuz?
Teşekkür ederim daha yeni yeni öğrendiğim için cok soru soruyorum mazur görünPeki skripti çizdikten sonra vazgeçtim diyelim o zaman ne yapmam gerekiyor?Siz nasıl istersiniz. Çoğumuz yakıyoruz.
Birde ben skripti yakarken camı açtım ve elimden kayıp rüzgara kapılıp aşağıya uçtu. Sonra hava elementi ile aktifleştiriyorum dedim sizce bir sorun olur mu?Siz nasıl istersiniz. Çoğumuz yakıyoruz.
Kağıdı yırtıp atın.Teşekkür ederim daha yeni yeni öğrendiğim için cok soru soruyorum mazur görünPeki skripti çizdikten sonra vazgeçtim diyelim o zaman ne yapmam gerekiyor?
Önce aktiflestirip yakın. Sorun olmaz.Birde ben skripti yakarken camı açtım ve elimden kayıp rüzgara kapılıp aşağıya uçtu. Sonra hava elementi ile aktifleştiriyorum dedim sizce bir sorun olur mu?
Çok teşekkür ederim.Önce aktiflestirip yakın. Sorun olmaz.
rica etsem, savunma ve saldırı formülü alabilir miyim ? işyerinde maalesef negatif şeylere maruz kalıyorum ve aynı şekilde karşılık veremiyorum, veremem. arakne gliflerden hangisini kullanıcama karar veremiyorum. kendi dertleriyle uğraşsın, hatta yan masamda oturmasın mümkünse.Savunmayı bu formülün çalışması bitince kurmak gerekiyor. Durumu tam olarak bilmiyorum ama en iyi savunma saldırıdır. O kişiye bir avuç problem atabilirsiniz. Sizinle ilgilenmek yerine kendi dertleriyle uğraşsın diye.
ne gibi şeyler var yapılması gereken? o şeyleri nasıl öğreneceğiz?Koruma korumadır. Farklı şekilde de saldırsanız kişiyi savunacaktır. Saldırıdan önce yapılması gereken başka şeyler var.
Saldırmaktan önce korunmayı öğrenmek gibi..ne gibi şeyler var yapılması gereken? o şeyleri nasıl öğreneceğiz?
korunma ile ilgili bilgi verebilir misiniz?Saldırmaktan önce korunmayı öğrenmek gibi..
İnancınız doğrultusunda korunma yapabilirsiniz. En doğru yöntem olarak bunu görüyorum. Kendimden örnek vermem gerekirse üzerimde korumam var. Yanımda koruyanlarım var. İsimle çağırabileceğim varlıklar var ama dilimden dua eksik etmem.korunma ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Merhaba, yeni üyeyim. Menevi beden dediğiniz enerji alanımı oluyor? Enerji alanıma birinin bağlı olduğunu sanıyorum bir kaç aydır. Ve kara majiyle ilişkili olduğunu farkettim. Samuray' ı uygun buldum denemek istiyorum. Şekli çizip'temi yapıyoruz. Yardım ederseniz sevinirim. Gerçekten ihtiyacım var.Ekli dosyayı görüntüle 2185
Manevi bedenlerinizden bütün zararlı bağlantıları ( kanallarda "kaçak hatlar") keser.
Gün batımında aktiflestirmeye tavsiyem.
Ekli dosyayı görüntüle 2186
Manevi bedenlerinizi şifalandiracak. Olan delikleri kapatacak. Ertesi gün Gündoğdumunda aktiflestirin.
Skriptlerin çalışması bittiğinde size haber verilecek. (rüya veya alışık olduğunuz başka yolla)
Evet.Menevi beden dediğiniz enerji alanımı oluyor?
Evet çizip niyeti okuyoruz. Sonra aktiflestirip yakıyoruz.Şekli çizip'temi yapıyoruz.
Nasil aktiflestiricez Absoluta Virtute?Evet.
Evet çizip niyeti okuyoruz. Sonra aktiflestirip yakıyoruz.
ben deistim. selenit kolye aldım. iki haftadır boynumda.İnancınız doğrultusunda korunma yapabilirsiniz. En doğru yöntem olarak bunu görüyorum. Kendimden örnek vermem gerekirse üzerimde korumam var. Yanımda koruyanlarım var. İsimle çağırabileceğim varlıklar var ama dilimden dua eksik etmem.
Bütün sorularınızın cevabı evet.Doktor Who hayali bir kahraman değil mi? Hayali kahramanlarla uygulama yapılabiliyor mu yani. Mesela bunların insan yapımı yazar senarist ürünü kimseler olsalar bile astralde bir varlıkları filan mı var? Yani Batman Superman filan?
Biraz açabilir misiniz ozel degilseEnerji alanıma birinin bağlı olduğunu sanıyorum bir kaç aydır. Ve kara majiyle ilişkili olduğunu farkettim