Rhea
Elit Üye
Kara büyücü bir hocadan yardım alıyor, ama onun da bu tarz siteleri bildiğini sanmıyorum bol bol her yerine üflemeli uygulamalar yapan bir sapkın bence@Mya Senin olayında teknikler savaşı var işin orada zor karşında bilen biri var. Fakat ne arakne glifleri ne de @Absoluta Virtute skriptlerini çok fazla bilen insan olduğunu düşünmüyorum. Klasik yönteme karşı az bilinen yöntemin kemik kitlesiyiz. Karşındaki kendini neye karşı savunacağını çok bilmiyor. Hastalığa teşhis koymadan nasıl ilaç bulacak? Ama bu siteyi de bilmeyen satanist yoktur diye düşünüyorum o da bir başka detay
@Mya üstüste yazıyor gibi oldum ama okumamışım arada yazdığını sonradan gördüm. Bu bir bakıma kastettiğin şekilde enerji savaşı değil birbirimizi eğitiyoruz. Yaptığımız günlük her şeyde enerji hareket ediyor zaten. Benim onunla ruh ikizi bağım varsa (ki eminim gibi olan şeylere göre) zaten o kaosun içinde tamir olacak kaçış yok. Bunu adaletli ve dengeli hale getireceğim. Eğer ondan intikam almak isteseydim ve hasta olması için konudan bağımsız bir maji uygulasaydım bu bahsettiğin gibi bir şey olurdu. Ben bağlarımıza adalet ve şifa getireceğim
Aslında bir şey yapmasak bile adalet geliyor, müdahale oluyor, mesela o seni birisiyle aldattı diyelim, çok üstün özellikleri olduğunu düşündüğü, o tarz bir insan sana da geliyor, hiçbir şey yapmasan bile.. Umarım ikiniz için en iyisi olur, ne kadar doğru bilmiyorum ama birisi bana ruh ikizinin kısmetini kapattığını söylemişti yani bunu bilinçli yapmasa da diğerleri hep bitiyormuş bir şekilde.