Dret
Banlı Kullanıcı
Deden özel birisi ama sen de onu korumalısın yaşlılık ya birşeyler görür birden kalbine birşey olur. Umarım böyle birşey yaşamaz. Cin mektubu da Hz. Muhammed'in birisinin rahatsızlığı üzerine yazdırmış olduğu bir mektuptur ve rivayete göre öyle kahrolmuştur ki o cinler, peygamber daha sonra o mektubu evinden kaldırmasını söylemiştir hasta kişinin. Ama özellikle türkçeleştirmeye çalıştım mektubu. İçeriği müslümanlar için, müslüman değilsen başka bir yol dene bence çünkü mektubun bir kısmında şu tarz birşey var: "O müminden uzak durun, inanmayanlara ve bana kullak etmeyenlere musallat olun." Bunların dışında benim sana bir sorum olacak şimdi Hiç onu gördüğün zaman evde kötü bir koku oluyor mu, üzerinde bir ağırlık oluyor mu
Koku konusunda ilginç bir kokusu var kötü bir koku değil nasıl dieyim bebek kolanyası gibi keskin olmayan hoş bir saçıyor , ağırlık değilde kulaklarımda uğultu oluyor zaten geldiğini ya 5 yaşında bir kız çocuğunun gülmesi şeklinde belli ediyor yada çıngırak sesi çıkarıyor. Tamam attım bir kenara dediğim gibi sanılırım dedeme .