Dret
Banlı Kullanıcı
Hangi dine mensup budamı yahudi ? buda o öbür periyi öldüren bunuda görevlendirmesin bu daha kötü öbürü iyiydi şekil olarak
Budist Hinduizm zamazingosu işte ineğe tapıyor insanları halbuki şeytan.
Hangi dine mensup budamı yahudi ? buda o öbür periyi öldüren bunuda görevlendirmesin bu daha kötü öbürü iyiydi şekil olarak
Zulümtaşi betimleme yapmıssın görüntüsü hakkında ama ben herkese farklı görünurler gercek sekillerini bilemeyiz diye duymustum ama ortak sekiller de var sana oldugu gibi mi görünüyo sence. Ve bana biraz tehlikeli geldi bu durum dikkatli olmakta fayda var bence.
Bu muskanın iceriği nedir cevşen gibi bir sey mi acaba merak ettim. Cok soru sordum ama bir de büyüyü yaptıran ya da yapanla irtibatları olmuyor mu. Geri tepti falan derler ya bazen o açıdan soruyorum. Belki biliyosunuzdur.Dedemin muskasını taşıyorum biraz rahatım bu yüzden görünüyor ama zarar vermek istese dahi yakalamıyor kendi dedi Lizula sana yaklaşırsam eriyorum. Ondan arada muskayı çıkarıyorum. Görünme şekli bana böyle oluyor fakat bu müge aptalı nereden yapıyor ve yaptırıyorsa bu büyüleri gelenler üst rütbe varlıklar oluyor sanırım onlarda görünüm şekilleri aynı mesela lizula geldiğinde Şahin veya Kartal gibi sesler çıkarıyor ürpertici birşey aslında..ve yarım kalmış bir büyü görevlisi , yafit gibi bunuda kaybetmek istemediğim için çok zorda kalmaz isem dedemden gizleyeceğim