Periler Tarafından Taciz Ediliyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O görmüş olduğun siyah deniz atı bütün cinleri yöneten ve direk olarak büyük iblisle görüşen bir mahluk.. sana büyü yapmak için gelip bu görevini yapmadığı için büyük iblisin sağ kolu olan bu mahlukat yafit'i azarlıyor iken divanlarını gördün.
O değil de bu sağ kol olan arkadaşın vazife aşkına ve sorumluluk bilincine hayran oldum.

Bence uğraşma derim. Ne kandır nede ilişkiye gir. Değişik varlıklar bunlar. Uğraşırlar insanlarla. Konuşmaya çalış onla beni rahatsız etme. Eğer seni sevdiğini söylüyorsa sizde deyinki seven böyle yapmaz ben çok korkuyorum deyin. Uzaklaşmasını iste.

Artık ik bende öyle düşünüyorum, ama 73 yıldır bu işle uğraşan dedem bile aciz kaldı ve tek umudumda oydu. Bu deniz kızı için içerir diyen oldu cinden rütbeli üstün yetenekleri olan bir habismiş işim zor baksanıza daha inanmıyorlar bile :) ama ben demiştim bir kişi bile bana inansa anlatmaya devam ederim.. Cahilce büyü yapıp insanların hayatlarını zindana çevirmesinler görsünler olanları.kulağımı tıkar ben gene paylaşırım.. Uzaklaşmasını her saat istiyorum ama bırakmıyor maalesef .. :(

Benim bildiğim bu varlıklar birine aşık olursa yada beğenirse onların sahiplenme isteği artar ve beğendiği kişiye sahip olurlar...Senin isteğin olmadan seninle birlikte olacaktır ileride ve bu durum senin için kötüye işaret kardeş... Makara yaptın o kadar bişr an önce varsa öyle birşey kurtul ondan :D Çünkü her zaman sana karşı bu kadar anlayışlı olmaz...

Adını andıklar gelmeye devam ediyor yafit ve rana ile ilgili sorduğum sorulara bilmiyorum diye cevap veriyor onlar dışarıda zıkkımlanıyorlar, ama bu Ranaya musallat olan cin bir şekilde babada temas ediyor sanırım zira erkekliğime etki ediyor... Bu gece çok kötü olacak hissediyorum sağ salim çıkabilirim umarım :)

Benim bildiğim bu varlıklar birine aşık olursa yada beğenirse onların sahiplenme isteği artar ve beğendiği kişiye sahip olurlar...Senin isteğin olmadan seninle birlikte olacaktır ileride ve bu durum senin için kötüye işaret kardeş... Makara yaptın o kadar bişr an önce varsa öyle birşey kurtul ondan :D Çünkü her zaman sana karşı bu kadar anlayışlı olmaz...

son yazdığım mesajı senin mesajını görmeden yazmaya başlamıştım ve sanırım şuam sahiplenmeyi yaşıyorum isteğim dışında erkekliğime müdehale ediyor yafit yada ranaya kuşaklar olan cin.. Espirilere gelince kafayı soyutlamak için işi oraya vuruyorum.. Kolay şeyler değil takdir edersin :)

Köprüyü geçene kadar sana iyi davranıyor, bir insanla bile böyle konuşursan kavga çıkar ki karşındaki insan değilmiş. Bakalım ne olucak...

durum çok farklı boyutlar kazanmış. Geçmiş olsun, dedene de maşallah kaç yaşındaysa :D Evinde cin mektubu bulundurmanı tavsiye etsem sanırım yanlış bir tavsiyede bulunmuş olmam. Tabi bilmiyorum eskilerdeki gibi şimdi de cin mektubu işe yarayacak mıdır. Medyum gerçeğini de görüyoruz işte çoğu büyüleri şeytan yoluyla yapıyor, tamamı bir örgüt malesef. Biz de kendimizi korumak ve iyi cin arkadaşlar edinmek için mücadele veriyoruz. Cin mektubunu çıkı alıp yanında taşımaya çalış bakalım ne olacak. Söylediklerine inanarak tüm samimiyetimle yazıyorum bu mesajı umarım dikkate alırsın.

son yazdığım mesajı senin mesajını görmeden yazmaya başlamıştım ve sanırım şuam sahiplenmeyi yaşıyorum isteğim dışında erkekliğime müdehale ediyor yafit yada ranaya kuşaklar olan cin.. Espirilere gelince kafayı soyutlamak için işi oraya vuruyorum.. Kolay şeyler değil takdir edersin :)

Tamam da sana sahip olursa bir daha gitmez...Sonun iyi değil onu bil istedim... Biz kurtul diyoruz sana sen onunla yaşadıkların hoşuna gidiyor havası veriyorsun...

durum çok farklı boyutlar kazanmış. Geçmiş olsun, dedene de maşallah kaç yaşındaysa :D Evinde cin mektubu bulundurmanı tavsiye etsem sanırım yanlış bir tavsiyede bulunmuş olmam. Tabi bilmiyorum eskilerdeki gibi şimdi de cin mektubu işe yarayacak mıdır. Medyum gerçeğini de görüyoruz işte çoğu büyüleri şeytan yoluyla yapıyor, tamamı bir örgüt malesef. Biz de kendimizi korumak ve iyi cin arkadaşlar edinmek için mücadele veriyoruz. Cin mektubunu çıkı alıp yanında taşımaya çalış bakalım ne olacak. Söylediklerine inanarak tüm samimiyetimle yazıyorum bu mesajı umarım dikkate alırsın.

73 yaşında dedem fakat 1 yaşından beri cinler musallat olurmuş onun da babası bu işler ile uğraştığından dolayı hatta ilginç bir anısını anlatmıştı cinler ile ilgili , dedemin babası çiftçilik yapıyormuş bu işlerlede uğraştığından komşuların ekinleri olduğu zaman toplamaları baya sürermiş ama büyük dedemin tarlası toplama zamanı geldimi bir günde kalkarmış o zaman traktör velan yok tabi katırlar felan bir sürü insan çalışırmış. Ama büyük dedemin ekini 1 günde kalkarmış komşu çiftçilerin bu olayı merak edip nasıl olur diye büyük dedeme sormakarı üzerine dedem cin taifesi sağolsun yardım ederler demiş tabi buna inanmayan komşuları yine bir ekin zamanı izlemeye durmuşlar , bir yel esti toz toprak kalktı toz duman dinince gördük ki ekinler toplanmış.. 2 haftada bitecek iş değildi demişler :) sanırım ben neslimden gelen bir şekilde cinleri üzerime çekiyorum

Peki büyüyü bozarsan o zaman gitmez mi ?o halde görevi biter bulunacakları yerleri kendileri secemiyorlar gibi algıladim.

Dedem öyle olsa çözerdi sanırım ama bunlar için ifrit velan demişti oda cinlerin rütbelisi herhalde zaten arkAdaşlarına danışacak onlarla bir çözüme varacaklarını ümit ediyorum :)

Deden özel birisi ama sen de onu korumalısın yaşlılık ya birşeyler görür birden kalbine birşey olur. Umarım böyle birşey yaşamaz. Cin mektubu da Hz. Muhammed'in birisinin rahatsızlığı üzerine yazdırmış olduğu bir mektuptur ve rivayete göre öyle kahrolmuştur ki o cinler, peygamber daha sonra o mektubu evinden kaldırmasını söylemiştir hasta kişinin. Ama özellikle türkçeleştirmeye çalıştım mektubu. İçeriği müslümanlar için, müslüman değilsen başka bir yol dene bence çünkü mektubun bir kısmında şu tarz birşey var: "O müminden uzak durun, inanmayanlara ve bana kullak etmeyenlere musallat olun." Bunların dışında benim sana bir sorum olacak şimdi :D Hiç onu gördüğün zaman evde kötü bir koku oluyor mu, üzerinde bir ağırlık oluyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri