Darkon
Kayıtlı Üye
Kusura bakmayın dayanamadım yazacağım. Bu kısıma bayağı güldüm sanki bir şey ikram eder gibi sormuşsunuz. Hani arkadaşına bisküvi, çikolata ikram eder gibiDenemek istermisin ?
Kusura bakmayın dayanamadım yazacağım. Bu kısıma bayağı güldüm sanki bir şey ikram eder gibi sormuşsunuz. Hani arkadaşına bisküvi, çikolata ikram eder gibiDenemek istermisin ?
Kusura bakmayın dayanamadım yazacağım. Bu kısıma bayağı güldüm sanki bir şey ikram eder gibi sormuşsunuz. Hani arkadaşına bisküvi, çikolata ikram eder gibi
O zaman konu herkesçe anlaşılmıştırBi cok varlıkla iletişimim var yenilerine pek açık degilim açıkcası. Bi kere gelenle bi daha ayrılamıyoruz muhabbetler sarıyor.
Zaten öyle kafama göre davet işlem vs yapamıyorum. Önce izin istemem gerekiyor izin çıkarsa hazırlıklara başlıyorum.O zaman konu herkesçe anlaşılmıştır
Zaten bu yüzden çılgınca ve deli cesareti istiyor ya. Bir düşün ciddi bir angelic sigil kullanıyorum ve sadece korumalar ile giriyorum operasyona fazla birşey olacağını zannetmiyorum belki de ben öyle sanıyorum ama her halükarda bunu yaptım. Tavsiye istersen demon lar ile tek başına çalışma melekler olabilir ama demonlar sıkıntı çıkarır. Forumda iyi gezinmelerZaten öyle kafama göre davet işlem vs yapamıyorum. Önce izin istemem gerekiyor izin çıkarsa hazırlıklara başlıyorum.
zaten varlıklarla iç içe yaşıyorum. Her zaman yanımda ve bir isim söylemek kadar uzağımdalar. İyi forumlarZaten bu yüzden çılgınca ve deli cesareti istiyor ya. Bir düşün ciddi bir angelic sigil kullanıyorum ve sadece korumalar ile giriyorum operasyona fazla birşey olacağını zannetmiyorum belki de ben öyle sanıyorum ama her halükarda bunu yaptım. Tavsiye istersen demon lar ile tek başına çalışma melekler olabilir ama demonlar sıkıntı çıkarır. Forumda iyi gezinmeler