Maximillian
Kayıtlı Üye
Halletim bir kaç güne operasyon detaylarını yazarımSorunlar seanstan sonra baslamadilar..... umarım...
Halletim bir kaç güne operasyon detaylarını yazarımSorunlar seanstan sonra baslamadilar..... umarım...
o zamanlar neyin ne olduğunu bilmiyodum. internett de yoktu.şimdi böyle bişeyi asla yapmam.bilinçaltımızı değil ama düşüncelerimizi okuduklarını düşünüyorum ben de. çok uzun zaman önce, bi arkadaş buluşmasında denemiştik ve sorularıma verilen yanıtların; o an düşündüğüm şeyler olduğunu farkettim. aklımda bir düşünce bulundurmadığımda, cevaplar saçma sapan oluyodu. benim deneyim ve gözlemimden çıkarttığım sonuç bu şekilde.
Burada bahsedebilirsiniz. Ne hakkında?@createtherules Selam, size nereden ulaşabilirim?
Ouija tahtamız olmadığından kağıt kullanacağız lakin Türkçe alfabe mi yapalım, sadece alfabe mi olsun (goodbye) olmasın mı mesela? Ayrıca nasıl kullanılıyor.Burada bahsedebilirsiniz. Ne hakkında?
Goodbye aşırı gerekli bir fonksiyon değil. Ben tam daire dizerim o yüzden daire dışına öge koymam. Sayı da koymuyorum. Evet -Hayır da ayrıca koymuyorum. Evet bende her zaman aynı yönde döner çünkü, hayır da tersine. Evet hayır sorusu ise harfe gitmeden ortada dönerek gösterir.Ouija tahtamız olmadığından kağıt kullanacağız lakin Türkçe alfabe mi yapalım, sadece alfabe mi olsun (goodbye) olmasın mı mesela? Ayrıca nasıl kullanılıyor.
Not: 4 kişiyiz.
Öncelikle cevap verdiğin için memnun olduğumu belirteyim sayın @createtherules. İşaretçi mi deniyor parça var ya tahtalarda onu da kağıtla mı yapacağız? Parmaklarımızı nereye koyacağız ve nasıl başlatacağız. Yardımcı olur musun lütfen?Goodbye aşırı gerekli bir fonksiyon değil. Ben tam daire dizerim o yüzden daire dışına öge koymam. Sayı da koymuyorum. Evet -Hayır da ayrıca koymuyorum. Evet bende her zaman aynı yönde döner çünkü, hayır da tersine. Evet hayır sorusu ise harfe gitmeden ortada dönerek gösterir.
Sonuçta göndereceğiniz zaman direk gitme zamanı geldiğini söyleyin ya da gitmek isterse karışık anlamsız harfler yazmaya başlar anlarsınız o zaman gitmek isteyip istemediğini sorarsınız. Türkçe alfabe yapabilirsiniz eğer yabancı dilde bir şeyler sormayacaksanız. Yani cevapta W kullanması gerekecek bir şeyler soruyorsanız ingilizce alfabe yazın.
En başta "Seninle konuşmak, görüşmek istiyoruz" gibi kelimeler kullanmayın, "Seninle sadece bu kağıt üzerinde iletişim kurmak istiyoruz" diye belirtin ki başka kanallardan girme daveti edinmesin.
Pandül satın alacağım henüz almadım, işaretçi olarak fincan kullanırız.Bu arada siz sarkaç mı kullanacaktınız yoksa fincan mı?
Sizin farklı bir çağırma ritüeliniz varsa deneyin. Ben herhangi bir davet işlemi yapmıyorum, objem tanımlıdır, elime aldığımda gelmesi gerektiğini bilir.Öncelikle cevap verdiğin için memnun olduğumu belirteyim sayın @createtherules. İşaretçi mi deniyor parça var ya tahtalarda onu da kağıtla mı yapacağız? Parmaklarımızı nereye koyacağız ve nasıl başlatacağız. Yardımcı olur musun lütfen?
Bakın, sanırım hepimizin ilk deneyimi olacak ve nasıl çağıracağız bilmiyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.Sizin farklı bir çağırma ritüeliniz varsa deneyin. Ben herhangi bir davet işlemi yapmıyorum, objem tanımlıdır, elime aldığımda gelmesi gerektiğini bilir.
Tabii ki yeterli olabilir ama açık kanallarınıza bağlı. Bende yeterli olur ama sizleri bilmiyorum. Söylerken kullandığınız enerjiye uyum sağlayan varlık gelecektir. Acaba? enerjisiyle başlamayın. İlk sorunuza hemen cevap gelecek şekilde odaklanın.Bakın, sanırım hepimizin ilk deneyimi olacak ve nasıl çağıracağız bilmiyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Elimizi 4ümüz fincana koysak ve "Ey varlık, seninle bu kağıt üzerinden iletişim kurmak istiyoruz." dememiz yeterli olur mu? Bir şey yapmamız gerekiyor mu öncesinde, nasıl çağıracağız?
Aramızdan bir kişi varlıklara inanmıyorsa yine de çalışır mı? Veya çalışacağına inanılmıyorsa.Tabii ki yeterli olabilir ama açık kanallarınıza bağlı. Bende yeterli olur ama sizleri bilmiyorum. Söylerken kullandığınız enerjiye uyum sağlayan varlık gelecektir. Acaba? enerjisiyle başlamayın. İlk sorunuza hemen cevap gelecek şekilde odaklanın.
Sonuçları paylaşırsanız sevinirim
Başkalarıyla hiç çalışmadım bu konuda tecrübem yok. Ama konu ciddiyeti ne kadar sağlanmazsa karşınıza gelecek varlık da aynı ciddiyetsizlikte olur.Aramızdan bir kişi varlıklara inanmıyorsa yine de çalışır mı? Veya çalışacağına inanılmıyors
Kişisel soruların hakkında aldığın cevaplar için ne düşünüyorsun, doğru ve mantıklı mıydı?******************************************************************************************************************************************************************************************
Operasyon: uzun zaman sonra enerjimi yarım yamalak topladıktan sonra günü 7. saatinin meleğini MENDRİOS'u çağırmaya ona ülkemizin geleceği hakkında birkaç soru sordum birazda kendim ile alakalı sorulardı
Evet mantıklıydıKişisel soruların hakkında aldığın cevaplar için ne düşünüyorsun, doğru ve mantıklı mıydı?
Çember bir kaç dua -- enerji beni gözümü ışık bürüyecek kadar dı zaten mum olayı da bunu kanıtlar nitelikte . Denemek istermisin ?@Maximillian korunmak için neler yapıyorsun? Varlık geldiğinde hissettiğin enerjinin büyüklüğü nasıldı?
Bi cok varlıkla iletişimim var yenilerine pek açık degilim açıkcası. Bi kere gelenle bi daha ayrılamıyoruz muhabbetler sarıyor.Çember bir kaç dua -- enerji beni gözümü ışık bürüyecek kadar dı zaten mum olayı da bunu kanıtlar nitelikte . Denemek istermisin ?