Uzun bir zaman önce cadı tahtası ile çalışmıştım fakat ben herhangi bir tılsım veya davet ile yapmamıştım bunu... Kuralları okuduğumda ilk kurallardan biri cadı tahtası ile tek başına çalışılmaması gerektiğiydi ama en zoru da buydu bence
uymadım bu kurala zaten yanında soru sorabileceğim ve benim kadar çatlak birini nasıl bulacaktım ki
herneyse, ben denediğim zaman cadı tahtasının cevapları gerçeğe göre değil benim bilinçaltıma göre yanıtladığını fark ettim... Bu ne demek? Elim gerçekten harflere ve sayılara, evete ve hayıra gidiyordu gitmesine de örneğin "benden hoşlanan kişinin harfleri neler" diye sorduğumda aslında hoşlanmasını istediğim kişinin harflerine gittiği gerçeğini fark ettim. Bir nevi bilinçaltının tahtaya yansımasıydı. Ha direk cadı tahtasına çamur atmıyorum çünkü ben herhangi bir tılsım falan kullanmadım ama birçok kaynaktan okuduğuma göre gelenler çoğunlukla düşük enerjili varlıklarmış yani dalga geçmek amaçlı ve yanıltmak amaçlı gelen varlıklar Allah korusun kişiyi yanlış bile yönlendirirler. Ama bunu düşünerek de denemezsen yine bilemezsin
ee, sonunu düşünen kahraman olamaz.