Benim dayım uyuyurken siyah varlık yavaşça işığı yakıp gitmiş. Dayım o varlığı görsede kıpıldayamıyormuş ve konuşamıyormuş. İçinden bir sürü dualar etmiş
Bir defasında da otobüsünde biraz uyuyuyum derken birisinin horuldamasını işitmiş ve arkaya bakmak için kalkmak isterken yine kıpıldayamamış. Cinleri falan bilirim de dayımın kıpıldayamaması çok garip. Cinler böyle özelliğe sahip mi aceba?
Cinlere olan merakım büyüktür. Ben çok dışarıya çıkan birisi değilimdir. Gece güvenlik görevlisi kısa süreliğine çalıştım ve gece işe giderken yolda aceba cinler karşıma çıkarlar mı diyordum ve gözlerimle sanki onları arıyordum
Neyse bir şey olmadan işe gidip oradan da eve geldim uyudum. Uyuduğuma pişman oldum. Hayatımda böyle titrememiştim. Gözlerimi açamıyordum ve kilitlenmiştim galiba karabasandı diye düşündüm. Neyse ben kendime gelemiyordum. İçimden Bismillah der dermez gözlerim açıldı ve hiç bir şey olmamış gibi yataktan kalktım. Hayatımda hiç böyle şey yaşamamıştım. Güvenlik görevlisi 10 gün falan çalışmıştım. Ama o 10 günde cinler uykuma falan girmeye başlamıştı. Kafir bile olsalar bana zarar vermediler ve sorularımı yanıtlayıp gittiler. Hatta isimlerini bile söylediler. Ben en çok rüyamda onlara abuk subuk sorular sorduğuma yanıyorum. Böyle bir şans elime geçmişken nasıl boşa verdim diye.