Arkadaşlar benzer bir durumu dağda mahalleden arkadaşlarla gezerken ben de yaşadım. Sanırım 1993 veya 1994 senesiydi. Çoğu akraba olan 10 kadar kişiyle gündüz vakti dağda geziyorduk. En büyükleri bendim, yaşım 14-15 gibiydi. En küçüğümüz 5-6 yaşlarında filandı. Bir ara hareketsiz bir şekilde havadan sudan konuşurken aramızdan bazıları biri tamamen siyah diğeri de tamamen beyaz olan 2 ninja gördüklerini ve bunların hızlıca çalıların arkasında saklana saklana bize doğru koştuklarını söylediler. Ben inanmadım tabi. Her geçen saniye aramızdan biri ben de gördüm deyince, ne ninjası hani bana da gösterin dedim. İşaret edilen yere bakmamla simsiyah bir kişinin çalıların arasında saklana saklana bize doğru geldiğini gördüm. Ödüm bir tarafıma karıştı, beyaz kişiyi görmek dahi istemeden hemen büyükleri olarak kaçın dedim. Sanırım aramızdaki mesafe 300-400 mt filandı. Hemen onları geldiğimiz dağ yoluna değil de aşağıdaki mahallenin bize konum olarak yakın olan evlerine yönlendirdim. Çalıların, dikenlerin arasında zor da olsa evlere vardık. Bir evin yanında ev sahbi ve çocuğu olduğunu düşündüğüm kişilerin yanına kadar koştuk, onların yanında dinlendik. Kurtulduğumuz için rahatladık, ev sahibine de birşey çaktırmadık. Hala o 2 kişinin ne olduğuna ve bizlerden ne istediklerine dair hiç bir fikrim yok.