Ben anlamadım bu fotoğrafı.Ekli dosyayı görüntüle 6366 buda benden olsun ağacın üzerinde yakaladığım sufli bir cin
Ben anlamadım bu fotoğrafı.Ekli dosyayı görüntüle 6366 buda benden olsun ağacın üzerinde yakaladığım sufli bir cin
Neye göre insanlara ve olaylara inandırıcılık derecesi veriyorsunuz merak ettim. İddia sahibi de burada olsa cevap verse daha iyi olurdu. Tabi bu üslupla karşılıklı cevap verilmemesini temenni ederim.Arkadaşlar size inanamıyorum. DreamDuality'nin söylediklerine ne çabuk inandınız. Hayatımda her an paranormal olaylarla ilgilendim ve bilgi sahibi oldum ama böyle saçmalık duymadım. Sorun bakalım o nerden biliyormuş bunları. Sizin o beyaz yüzlü siyah cüppeli varlığı gördüğünüze inanıyorum ama DreamDuality saçmalamış.
Uslubunuza dikkat edin lütfen,üyenin anlattıklarına yada yaşadıklarına ''saçmalamış'' diyemezsiniz.Arkadaşlar size inanamıyorum. DreamDuality'nin söylediklerine ne çabuk inandınız. Hayatımda her an paranormal olaylarla ilgilendim ve bilgi sahibi oldum ama böyle saçmalık duymadım. Sorun bakalım o nerden biliyormuş bunları. Sizin o beyaz yüzlü siyah cüppeli varlığı gördüğünüze inanıyorum ama DreamDuality saçmalamış.
Üyeliğiniz silinmiş ancak siz bunu okuyacaksınız her yasaklanan gibi.. Sizin vertigo olabilir bir kontrol ettirin belki parapsikolojik vertigodur.Öncelikle hayır psikoloji veya nöroloji dalında herhangi bir eğitim almadım. Asıl konuya gelirsek; ben o mesajımda yaşadığım şeyin nörolojik değil, paranormal olduğunu savunmuştum. Yani kusura bakmayın ama gece tam uyuyacakken kulağımda gizemli sinyal sesleri duymayı ve havada uçuyormuş gibi hissetmeyi ben paranormal olarak sınıflandırıyorum. Bu farklı bir şey, DreamDuality'nin söyledikleri farklı bir şey. O bir sınıflandırma yapmamış. Sadece arkadaşın gördüğü varlığın ne olduğunu falan yazmış milet de hemen akın etmiş "özelden bana anlatsana, özelden bana anlatsana" diye. Biraz akıl ve mantık kullanın. O nerden biliyormuş o varlığın ne olduğunu. Diğer bir konuya da değinirsek "saçmalamış" kelimesi hiç bir aşağılayıcı ifade içermiyor. Ben onu orda yalan söylemiş anlamında kullandım. Lütfen DreamDuality eğer bu mesajı okursan alta bir cevap yaz. Bir kaynak falan ver de biz de öğrenelim beyaz suratlı siyah cüppeli varlıkları. Ayrıca sana da bana gösterdiğin özel ilgi için teşekkür ederim Chillout. Çok iyi savundunuz arkadaşı. Sırf bana cevap yazabilmek için "gece yatarken hissettiklerim" adlı konuya göz atman da çok hoşuma gitti sağol. Sağlıcakla kalın. O varlıklara da selamımı iletin.
Herkese merhaba, benim görüpte bazılarının anlayamadığı birşeyi belirtmek istiyorum. Bu konuya cin yaklaşımları yapan arkadaşlar olmuş hatta slender man bile diyenler olmuş.. Arkadaşın gördüğü açık ve nettir ki bir vampir. DreamDuality 'nin anlatmaya çalıştığı gizlilik ilkesi falan hep vampirler ve onların gizlilikleri hakkında. Vampirler gece avlanmak için orman gibi yerleri tercih ederler çünkü günümüz teknolojisinde bir vampiri şehirde avlanmaya çalışırken kaydedebilir internete koyabilir ve dünyaya tanıtabilirsin. Onların özellikleri ve kişilikleri gizlidir. Hiçbir vampir kendisinin vampir olduğunu ortaya çıkarmaz. Konuyu açan arkadaş paçayı zor kurtarmış diyebilirim. Sanıyorum ki daha fazla üstüne gitmemesini bunu araştırmamasını öneren arkadaşlar da bunun farkında.
Ben her şeyin mümkün olabileceğine inanıyorum ama vampirlerin varolması ihtimali de kulağa fazla fantastik geliyor.
Açıkçası ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kainatta yalnız olmadığımız bir gerçek fakat vampir kısmı çok gerçekçi gelmiyor. Eğer gece avlanan kan emici varlıklar olsaydı ormanlar kanı çekilmiş insan ya da hayvan cesetleriyle dolardı.