Ü
Üye silindi 58480
Yahudilerin tırnağı olamayacak adamlar burada ahkam kesiyor.
Kuran ahkam kesiyor. En az bir kere okuduysan Kuranın bir yönü ile tamamen israiloğullarını ifşa etmek için inmiş olabileceğinden bile şüphelenebilirsin.
Alt alta yazsam gözün yorulur okumaktan.
Şu yahudileri aşağlamaktan vazgeçin artık
Hayır yahudiler değil, siyonistler onlar. Burada bir düzeltme yapalım şimdi. Siyonistleri kastediyorum ben. Yahudi zaten kafasını dışarı çıkarıp dışarıdan bakamayacağı bir sisteme hapsedildiği için eli mecbur siyonizme alet oluyor. Güneydoğuda doğup dağa çıkan çocuklar gibi.
Kısacası dünyada neler olup bittiğini anlamak için siyonistlerin neler çevirdiğini ve motivasyonlarının neler olduğunu anlamak gerek. Hepsi bu.
Bu arada mavi kan var. Herkeste de karışık var artık. Düşmüş Kartala bu konuda katılıyorum. Yahudiler son 200 yılda güçlendiler. Ondan önce diyar diyar sürgüne uğratıldılar ve yeryüzündeki diğer ırklarla zaten iyice bir karmalandılar. Kimliklerini gizlemek zorunda kaldılar çünkü.
Şu an ise saf mavi kan yani üstün ırk yeniden yapılandırılıyor. KArışık kanı damıtacaklar. Dünyaya bir detox uygulayacaklar bu yüzden. Buna armegedon da diyebilirsiniz. Bunun merhale-i kübra olarak bizde de bir karşılığı var. Oluk oluk kan akacak denir hadislerde. Zaten gıda terörü ve emilgatörlü yiyecekler bu yüzden var. Florur bu yüzden var. Kola bu yüzden var. Hepsi doğurganlık yaşını 40 tan 25 lere indirmek icin. Bu çok uzun bir konu ve akşam eve yorgun gelip spor haberleri izlerken kafa yorulacak bir konu da degil.
Mavi kan ve kırmızı kandan melezler olabilir mi? Bunlar tahminimce nötralize bir ırk olacaktır.
Buna ne dersin ey konu sahibi?
Sevgili Aisling, senden en az 5 tane alıntı yapacaktım konu zenginleşsin diye ama işte hep bir iş çıktı.
Tek bir fikri, ana hattı parçalama, parçalara ayırma, insanlığıda fikirler aracılığı ile bölme yetkisi.
Tek gerçeği yozlaştırma yetkisi.
Buna tamamen 100 de 100 katılıyorum.
Sadece tek bir örnek vereyim.
Bir yahudi :
Freud ! Çok severim. Saygı duyarım. Ama öğretileri tamamen köreltmeye yöneliktir.
İnsan davranışlarını analiz ederken bunu 2 katmanda yapar sadece. 1. Temel ihtiyaçlar, korunma güdüsü vs. 2. Üreme dürtüsü. yani sex.
Hakkini verelik bunu da iyi yapar !
Hepsi bu. 2 çakracık ! Kök çakra ve Cinsel çakra. Sadece bunu aşıladı. Ama kadim bilgelikte yukarıya doğru 5 çakra daha var. Yani 5 temel bilinç tabakası daha var. Şimdi onları tamamen yok saydı klasik batının soğuk ve acımasız, sağduyusuz tamellerini modernizm adı altında atmaya başladı.
Bilim ve felsefenin neredeyse tüm aktörleri arkaplanda fikir birliği yapmış siyonist yahudilerdir.