muhtesem sir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim hayaımda çok güzel şeyler olmaya başladı, 24'ünde başladım, eşimle aram bozuktu şimdi süper, ummadığım yerden bir miktar para geldi, adam 7 yıldır vermiyordu 2 gün önce az da olsa verdi, gelişmeler olursa yazacam
bu gelismeler daha baslangic daha cok gelismeleryasayacaksin, yasayacagin olumlu gelismeler ancak muzice olarak tanimliyabilirsin,mucize de allahtan gelir,sen mucize kapisini acttin bu uygulamayla,allaha emanet ol

bu payrasim tamamen allah rizasi icindir,sizlerden tek beklentim allah razi olsun demeniz.zamani geldigi zaman hatice hanimin ve hakki beyin mutlu gunlere gectikden sonraki bir uygulamasini daha paylasacam,.ilk uygulamada mucize kapisi aciliyor rabbim kotu gunleri bitirip guzel gunleri baslatiyor rahata ulastiriyor...2. uygulama para degil cooooook para uygulamasi,tabiki gene allahtan istemek kaydiyla.allaha emanet olun...

degerli arkadaslar lutfen uygulamayla ilgili sorularinizi ,uygulamayi dogru uygulamis ve basariya ulasmis geceye ait,ve pisipisi ye yoneltin.allaha emanet olun...

volvo bence sen salliyorsun ustam uzgunum ama madem ole deferin ciktisini al bu bolumlerin gorelim
yav ben seni simdi farkettim,ustam sallayan yalan konusan insanlar herkesi kendi gibi zanneter.inanmak zorunda degilsin,inanma ve uygulama,zaten bu uygulama sana gore degil,bosver benim gibi sallayan adamin yazdigini takma...emanet ol....

Arkadaslar..lutfen negatif yorumlarinizi kendinize saklayin ve burda bir umitle bu uygulamaya sarilmis insanlarin hevesini de kirmayin..

Allah razı olsun,çok etkileyici bir paylaşım.:)
Ama bir şey sormak istiyorum.Yaşadığımız şehirde deniz yoksa nereye atacağız?

eşimiz bizi terk ettiyse bunu nasıl yazacağız kağıdapeki? eşim beni terk etti çok mutsuzum vs gibi mi? kendimi aptal gibi hissettim ama merak ettiğim kelimelerin ifadesi

Uygulamaya tekrardan başladım.Uykudayken gözlerimin önünden bir bayanın eşiyle arasının düzeleceği yazısı geçti ( rüya görmedim ondan eminim).Kağıda böyle bir şey yazmamıştım.
Volvo düşünceni öğrene bilir miyim?

İnşallah o bayan benimdir. Çünkü eşimle aram çok ama çok kötü. Ben de uygulamayı düşünüyorum, heyecanlandım

ben bu gece 1. okumayı yaptım. İnşallah etkisini görürüm, heyecanlandım çünkü sayfaarı okurken.

allah ne muradın varsa versin inşallah volvo kardeş. olsa da olmasa da arzum paylaşman yeterdi

ben bugün denize atmaya gittim.fakat başıma bir sürü aksilik geldi.2-3 gün önce sağ ayağımı kırdığımı gördüm rüyamda.bugün atmaya çalışrken sağ ayağım kayaların arasına sıkıştı.ama allahtan bişe olmadı ödüm patladı ve maalesef sahil çok kalabalıktı.kayaların üstüne çıkıyım kimse görmesin derken ayaktan oluyordum:)bu arada volvo ben onun kapağını açmayı unuttum ve birden fırlattım ama biraz kıyıya yakındı attığım yer ve suyun üstünde kaldı.olmuştur inş.attığım yer içime sinmedi işin en zor kısmı denize atmakmışş:S

hatice evlendiginde 15 yasinda hakki 21 yasinda hatice hakki yi son derece yakisikli guzel konusan kalp celen olarak tanimliyor kendini son derece sade gosterissiz olarak anlatiyor hakki icin kadin ve kumar zaafi oldugunuda anlatiyor,hatice 44 yasina kadar bedbah yasiyor,44 yasindan sonra ailesinin dizginleri ona geciyor bu uygulamadan sonra,herkesin ona saygisi ve kendisinin ozguveni artiyor......hakkinin meslegini geceye ait ,pisipisi ,gunesdenizden ogrenebilirsiniz....allaha emanet olun....

yazıları baştan sona okudum.o kadar net konuşmussun ve o kadar uç noktada mucizeler yaşıyacaksınız demişsin ki,sanırım bunun altından kalkmak cok da kolay olmaz senin için.nasıl bu kadar kesin konuşabiliryorsun ki,sonucta herseyi verecek olan Allah,burada yazılı olan uygulama kuantum uygulamalarında yıllar önce öğrendiğimiz yöntem ve 40 tane ayetel kürsi okuması.
arkadasın biri yazmıs zaten,eğer bu kadar eminsen kendinden neden elindeki kaynağı paylaşmıyorsun?da sürekli düşünüp düşünüp bişiler ekliyorsun forum sayfasına.
Açıkcası bana da cok inandırıcı gelmiyor yazdıkların.Ki temennim inşallah doğrudur.Bunu da zaman gösterecek

pisipisi ve geceye-ait sanırım başarıya ulaşmışsınız. Bizle deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

yok canım tam değil, bu gece okumayı unutmuşum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri