muhtesem sir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahtan istemek ne zamandir buyu .uzaydan gunesten evrenden hacidan hocadan istemek buyudur,dogru olan allahtan istemektir.uygulama kardesim inanmayan uygulamasin millet gitsin kuantum hocalarina para dokulsun sahtekar haciya hocaya para dokulsun .allahtan direkt istemesin.allah rizasi icin paylasttim inanmiyan uygulamasin ... herkes layik oldugu yere emanet olsun...art niyetle yurginde kotulukle yazanida allaha havale ediyorum.onlarida okuruz zamani geldiginde.istedigime istedigimi paylasirim.ne kotuluk var buna kufur etmisim parami istemisim kendi sitemin reklaminimi yapmisim.isteme arkadas allahtan sen...

kardesim konu derin ALAH tan isteyeceksen git namazini kil oku 41 ayetel kursiyi..olayi bitir...yakmak mevzusu ne? kafan basmiyor heralde yada cocuk kandiriyosun...defterin bu bolumlerini scan yap koy bakalim...birde surda takildim ben kadin 1924 dogumlu ....50 yasinda bu olaylari yasasa ve yazsa yil 1974 felan olur....1974 kirtasiylerde 1000 sayfalik defter bulmak ? ilginc geliyor...teknoloji gelismis oldugu halde 1000 sayfalik bir defter ben rastlamadim...su yonden cok iyi biliyorum cunku kendimin cok ozel gunleri var ve ozel yapim defterler alirim konuya cok yakinim....1000 sayfalik defter gunumuzde varmi merak ettim...:)) bir kere senin salladigini cok iyi biliyorum nedenini aysele ozelden yazdim ona sor?

sanki ALLAH senin ne yasadigini ne sikinti cektigini bilmiyor...kagida yazmak neden ...ALLAH zaten biliyor gec namazini kil..duani yap ...ac elini yarabbi sen benim evvelimide ahirimida bilensin ...de yap duani bak bakalim ne olcak...kagida yaz kim dedi hatice hanim yazmis...eee hatice hanim kim ? bilmiyorum...geceye sorun..? gecekim ? tanimiyom bi uye ona ozelden soledim...ama burda yazmam herkes okursa utanirim...ya kardesim varsa birsey yazburda herkes okusun? sen ilmunati felanda karistirmissin isin icine konuyla alakasi yok felan demissin ama ...bu isler bos isler ustad KURAN nin ayetiyle ..ugrasmayin oyle yakma makma muhabbetti yemin ederim sizi en iyi hoca bile kurtaramaz vesselam...

kağıda yazarak içimizde baskılanmış enerjiyi salıveririz, araştırırsanız bu yöntemi pek çok uzmanın önerdiğini görürsünüz..siz yeni üyesiniz ve bu konuyu sabote etmek için üye olduğunuzu düşünüyorum, aklınızı başınıza alın cahil cahil konuşup insanların kafasını bulandırarak vebal almayın..

bu linkte defter yapimcilari var birde sorun bakalim gunumuzde 1000 sayfalik defter varmi :)) biz 1970 erden bahsediyoruz ozaman varmis bugun yok ilginc ...sen su defterin kapali resmini cek koy :)) cokda sallama milleti yakcan...sagdan soldan birilerinden bise duyup milletin dunyasini basina yikma :))
Link kaldırılmıştır.

kağıda yazarak içimizde baskılanmış enerjiyi salıveririz, araştırırsanız bu yöntemi pek çok uzmanın önerdiğini görürsünüz..siz yeni üyesiniz ve bu konuyu sabote etmek için üye olduğunuzu düşünüyorum, aklınızı başınıza alın cahil cahil konuşup insanların kafasını bulandırarak vebal almayın..

ben yeni uyeyim evet ama bu konuda :)) neyse siz bildiginizi yapin tartisma girmicem kimsenin konusu sabote etmiyorum...eger boyle bise olsa adam cikarir defterin resmini ceker koyr...bu 1 ikincisi...soru sorduk hatice hanim bunu nerden ogrenmis dedik ? adam geceye sorun pisipisiye sorun diyor...neden burya yazmiyor bu 2....

desinki bana hatice hanim hocadan almis...burya genele yazsin neden konuyu ozelden 2 kisiye veriyor..merak sadece...hatice hanim konuyu nerden almis hep sorariz kaynak ne?

bende hatice nerden aldi kaynak ne diyorum? sucmu bilen yazsin merak ediyorum pisipisi ve gece siz yazin arkadas yazamiyor

neden bu kadar uzuyor bu konu...
sayın ilhamikarako siz inanmıyorsanız gidin namaz kılın.
bizlerede namaz kıl diye akıl vermeyin bir zahmet, yapmadığımızı bilemezsiniz, yapmasak bile bu bizim sorunumuz. sizi hiç ilgilendirmez.
şimdi geldiğiniz yere gidin lütfen.
isteyen yapar istemeyense yapmaz bu kadar basit, volvo kimsenin boğazına yapışmıyor yapın diye sadece yaşadığı birşeyi paylaşmış hepsi o.
1000 sayfalık defter yok demişsinz günümüzde bile, o halde bana mısır piramitlerini yapmaya günümüz teknolojisi bile yetmezken,m.ö. 2600lü yıllarda nasıl yapılabildiğini açıklayın lütfen.
şahit olupta kesin delil bulundurmadığınız konulardada çok bilmişlik yapmayın...

beyler bayanlar sakinolalım lütfen volvo senin iyi niyetine inanıyoruz paylaşımında da zorlama yok isteyen uygular uygun gelmeyen uygulamaz mefii yanıt yazanlar olacaktır ama iş hakarete vardığında site yöneticileri devereye girer ve çözerler lütfen tartışmaya girme haklı iken haksız duruma düşme yaptığın pozitif birşeydi seniseviyoruz

allah razi olsun bende sizleri en az kendim kadar seviyorum..ben sokakdan allahin izniyle basariya ulastim.hayatim boyunca ne kendime ne dostlarima laf soyletmedim.kiminla nasil kavga edecegimi veya kendimi ve dostlarimi nasil mudafa edecegimi cok iyi bilirim.....allah dedik allah rizasi dedik.allah diyeni zavalli sanan zebaniler turedi...allaha emanet olun...

neredesin zebanii ilhami ulan kimsin sen ne hakla benimle boyle konususun nereden buldun bu cesareti kimsin lan sen....ben seni bulurum her turlu bulurum

erman akcaya katılıyorum... biz sizden memnunuz.

lütfen sakin olun. sizden öğreneceğim eminim daha çok bilgiler olacaktır.

paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.

Allah diyen hiç zavallı olur mu.
başarımız yalnız Onun inayeti iledir.
beni anın ki ben de sizi anayım demiş.
ithamdan öteye geeçemez bu yazılanlar.
bence şaundanda itibaren siz de boşverin savunmanızı yaptınız
ağzının payını verdiniz.
ama paylaşımlarınızı bekleyen üyeleri mahrum bırakmayın Allahın izniyle,
bu durum hayırlara vesile olmnızı engellemesin.
işte ozaman kişi/kişiler aaçlarına ulaşmış olur
buna da müsade etmeyin,
başarıya giden yolda böyle taşlar çıkacaktır.
iyi niyetinize gveniyoruz.
sevgiler

yav be sadece soru sordum nerden almis hatice hanim bunu kaynak istiyorum niye bole sucluymus gibi saldiriyosun...nerden aldigini hatice hanim solemis sende gece ve pisiye solemissin bizede sole burda paylas diyorum ne var kizcak :))

Allah diyen hiç zavallı olur mu.
başarımız yalnız Onun inayeti iledir.
beni anın ki ben de sizi anayım demiş.
ithamdan öteye geeçemez bu yazılanlar.
bence şaundanda itibaren siz de boşverin savunmanızı yaptınız
ağzının payını verdiniz.
ama paylaşımlarınızı bekleyen üyeleri mahrum bırakmayın Allahın izniyle,
bu durum hayırlara vesile olmnızı engellemesin.
işte ozaman kişi/kişiler aaçlarına ulaşmış olur
buna da müsade etmeyin,
başarıya giden yolda böyle taşlar çıkacaktır.
iyi niyetinize gveniyoruz.
sevgiler
allah razi olsun bu kirlillik icin hakkinizi helal etin siz ve diger uyeler.

ben hatice hanimin kaynagini soruyorum nerden almis..yazmak zormu...geceye ve pisiye yazdin bende kaynak ogrenmek istiyorum kaynak gostermiyorsan o zaman yalan soluyorsun...yada bize buyu yaptiriyosun kaynak sole hepsi bu...geceye yazdigin pisipisye yazdiklarini buryada yaz..bizde bilmek istiyoruz...havas uygulamalarinda kaynak sart hocam agzini bozmadan...sadece cevap istiyorum

helal olsun volvo kardeşim, şahsen bir hakkım yok varsa bilgilerinle senin var..

Allah razı olsun.

sizde bizler gibi güneşe ait ve pisipisiye sorun öğrenin, biz öylece öğrendik.
soru sormak çok zor bişey mi, burada yazıp hem ruh hem göz kirliliği oluşturmak...

aaaaa.

ben yeni uyeyim evet ama bu konuda :)) neyse siz bildiginizi yapin tartisma girmicem kimsenin konusu sabote etmiyorum...eger boyle bise olsa adam cikarir defterin resmini ceker koyr...bu 1 ikincisi...soru sorduk hatice hanim bunu nerden ogrenmis dedik ? adam geceye sorun pisipisiye sorun diyor...neden burya yazmiyor bu 2....

desinki bana hatice hanim hocadan almis...burya genele yazsin neden konuyu ozelden 2 kisiye veriyor..merak sadece...hatice hanim konuyu nerden almis hep sorariz kaynak ne?

bende hatice nerden aldi kaynak ne diyorum? sucmu bilen yazsin merak ediyorum pisipisi ve gece siz yazin arkadas yazamiyor
evet bu dogru amacim biraz merak uyandirmak allahin ayetini bilmeyenlere sevdirmek,gunumuzde kac kisi ayetel kursiyi amanerresuluyu yasini ezbere biliyor.amacim allahin ayetini bilmeyene bildirmek sevene daha fazla sevdirmek,belliki allahin ayetlerinin gucunu bilmiyorsun,seni ait oldugun seytana havale ediyorum...tekrar ozur diliyorum gizlimabet ailesinden....

hahahhahh bu siteye bayılıyorum bir gittim geldim savaş alanı gibi olmuş...tabii ki bazı toparlamalar yorumlar yapacağım.....conan o'brien gibi oldum ( check this out gang - hey millet kulak verin ) olmayacak

arkadaşım site yönetimi yoğun olduğu için göremiyor olabilir ama ben affetmem ihbar ederim burası yada google kimsenin babasının telefon defteri değil yok beni buna sor diyerek isim ile link verilmez site dışında tamam mı ?

daha sonra yok duayı yakmak ona üflemek şirk günah falan ?

dikkatli oku arkadaşım orda ne diyor üflemek şart değil...nasıl aynı türkçe lehçesi ile ( istanbul türkçesi kastediyorum) konuşup bir lafı açıklamayı bu kadar yanlış anlayabiliyor insanlar gerçekten bilmiyorum....

diyor ki dileklerini ve dertlerini kağıda yaz niyetle oku yastık altına koy

hahahhahh bu siteye bayılıyorum bir gittim geldim savaş alanı gibi olmuş...tabii ki bazı toparlamalar yorumlar yapacağım.....conan o'brien gibi oldum ( check this out gang - hey millet kulak verin ) olmayacak

arkadaşım site yönetimi yoğun olduğu için göremiyor olabilir ama ben affetmem ihbar ederim burası yada google kimsenin babasının telefon defteri değil yok beni buna sor diyerek isim ile link verilmez site dışında tamam mı ?

daha sonra yok duayı yakmak ona üflemek şirk günah falan ?

dikkatli oku arkadaşım orda ne diyor üflemek şart değil...nasıl aynı türkçe lehçesi ile ( istanbul türkçesi kastediyorum) konuşup bir lafı açıklamayı bu kadar yanlış anlayabiliyor insanlar gerçekten bilmiyorum....

diyor ki dileklerini ve dertlerini kağıda yaz niyetle oku yastık altına koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri