ilhamikarako
Kayıtlı Üye
allahtan istemek ne zamandir buyu .uzaydan gunesten evrenden hacidan hocadan istemek buyudur,dogru olan allahtan istemektir.uygulama kardesim inanmayan uygulamasin millet gitsin kuantum hocalarina para dokulsun sahtekar haciya hocaya para dokulsun .allahtan direkt istemesin.allah rizasi icin paylasttim inanmiyan uygulamasin ... herkes layik oldugu yere emanet olsun...art niyetle yurginde kotulukle yazanida allaha havale ediyorum.onlarida okuruz zamani geldiginde.istedigime istedigimi paylasirim.ne kotuluk var buna kufur etmisim parami istemisim kendi sitemin reklaminimi yapmisim.isteme arkadas allahtan sen...
kardesim konu derin ALAH tan isteyeceksen git namazini kil oku 41 ayetel kursiyi..olayi bitir...yakmak mevzusu ne? kafan basmiyor heralde yada cocuk kandiriyosun...defterin bu bolumlerini scan yap koy bakalim...birde surda takildim ben kadin 1924 dogumlu ....50 yasinda bu olaylari yasasa ve yazsa yil 1974 felan olur....1974 kirtasiylerde 1000 sayfalik defter bulmak ? ilginc geliyor...teknoloji gelismis oldugu halde 1000 sayfalik bir defter ben rastlamadim...su yonden cok iyi biliyorum cunku kendimin cok ozel gunleri var ve ozel yapim defterler alirim konuya cok yakinim....1000 sayfalik defter gunumuzde varmi merak ettim...) bir kere senin salladigini cok iyi biliyorum nedenini aysele ozelden yazdim ona sor?