mandalin
Banlı Kullanıcı
tartışma bitti dedi volvo,
sanırım artık bana cevap yazarsınız.
uygulamayı yapabilmek için aydınlatmanıza ihtiyacım var
soruyu alayım tam olarak anlayan bir ben varım sanırım dolayısı ile bilgi verebilirim
tartışma bitti dedi volvo,
sanırım artık bana cevap yazarsınız.
uygulamayı yapabilmek için aydınlatmanıza ihtiyacım var
sen kackere tum yureginle inanarak allahtan istedinde vermedi allah sana istegini,ben allahtan istedigimi inanarak sukurle allahi yuregimde hisseterek istiyorum.rabbimde beni hep odullendiriyor,benim ne mecburiyetim ne menffatim var bunu paylasmakdan,para karsiligi okuyup ufluyup menfaat mi sagliyorum.istema allahtan senin bilecegin is.sen allah rizasi icin birsey yapma insanlarada bu coskuyu ver.kesin konusuyorum cunku inanarak ihlasla isteyenin allah istedigi geri cevirmaz sen git evrenden gunsden hocadan yaratilandan isteyenlerle konus. herkes hakki olan yere emanet olsun....
farkındamısınız bilmem ama burası forum sitesi ve yorum yazmak için üye oluyorz yoksa okur gecerdik.tüm sayfaları okudum açıklamalarım olacak:
1- arkadaşlara tum yazılar içinde yok arkadas nerden bulmus, yok hocam sallama mı , tutar mı acaba gibi absurd sorular ve yorumlara denk geldim
ilk olarak arkadasım ( burada tek isim vermek için uğrasmayacağım ) nerden buldu sana ne? adam bulmuş kadının birinin defterinden faydasını görmüş paylaşmış millet de faydalansın diye. sallama mı değil mi sana ne adam faydasını gormuş okuyun gorun diyor...
büyü değil sonuçta ALLAH ın duası ve gücü tartışılmaz olan ayetel kursi ....zaten bir çok okuma sayısı var 7- 14 - 21 -41 -vs vs 313 e kadar gidiyor burada 41 kez okunmuş...
bizim millete var bu anlamadım gitti bir kusur bulma , herşeyde eksik gedik bulma, kıskanma
adam bulmuş ya da duymuş neden bunun kaynağı bu kadar aranıyor ki al surenin kaynağı ne? KURAN - I KERİM öğrendin mi kaynağını...
tövbe tövbe konuyu bastan itibaren okurken ne kadar sakin ve şendim ama illa bir karalama olacak okuyun veya okumayın karar sizin sonuçta
farkındamısınız bilmem ama burası forum sitesi ve yorum yazmak için üye oluyorz yoksa okur gecerdik.
Kaldı ki kaynak ne diye sormamız cok anormal gelmiş.siz her bulduğunuz şeyi rastgele uyguluyosunuz sanırım.asıl anormal olan her önüne geleni aklına eseni okuyup yakıp yurtmaktır.sonrada denize atmaktır.
soruyoruz cünkü bunlar basit şeyler değil,evet ayetel kürsi kaynağı kuran ama onun dısında ortada belli başlı ritüel şeklinde bir uygulama var ki en doğal insani merak duygumuzla soru soruyorz ki sizi neden bu kadar rahatsız etti onu anlayamadım.
Sonucta arkadası eleştirip yerden yere vurmadık,saygı cercevesinde soru sorduk.tek söylenen inanmayan yapmasın.
tabiki inanmayan yapmasın da madem faydalanılsın diye yazıldı neden içimize sinerek okumayalımda anlamadan bilmeden rastgele okuyalım onu da anlamış değilim
sevgili arkadasım orda sadece ayatel kursi oku demiş onunda kaynağı belli başka cevabım yok yarası olan gocunabilir neden başkası buna takılmadı özellikle volvo da başkaları takıldı
Yönetimde olan bir çok arkadaşımızın yoğunluğu ve tatil dönemi dolayısıyla dikkaten kaçmış ve konu gereğinden fazla uzamış. İlginç bir paylaşım derken, konu gittikçe çirkin bir hal almış. Site yönetimi olarak asla üyelerimize hakareti ve tehtidi hoş karşılamayız. Sayın Volvo sinirlerinize hakim olun, kendinize gelin bu sitede bu şekilde hakaretler kullanamazsınız. Kaldı ki üyemiz sadece kaynak sormuş, sizin ne inancınıza, nede kişiliğinize hakaret etmiş.
Ayrıca tüm üyelerin dikkatine, özelden bilgi alışverişi yasaktır!
Buradan da özel bilgilerinizi paylaşmayınız.
Tüm üyelerimizden bu çirkin sözleri okumak durumunda kaldıkları için site yönetimi adına özür diliyorum. En kısa zamanda uygunsuz yazılar temizlenecektir.
Sevgi ve ışıkla kalın
250 tane mesaj okudum ve beynim aşure oldu. Anladığım kadarıyla kutuplaşan iki üye daha önceden bir husumet içerisindeler. Sayın volvo'nun bir mesajında "bizim uygulamalarımızı paylaşan", "tespit ettik" gibi 1. çoğul şahıs kipleriyle çekimlenmiş cümlelere rastladım. Bu bende istemeden de olsa bir topluluk üyesi olup paylaşımının o topluluğa ait bir fikir olabileceği hissini uyandırdı. 41 Ayet-el Kürsi için kaynak Kur'an-ı Kerim ama neden 41 ve sadece Ayet'el Kürsi o kısım muamma. Başka konu başlıkları içinde "muhteşem sır" olarak reklamı yapılan bir uygulama için açıklamalar yetersiz geldi. İnanca göre dua zaten muhteşemdir ve sır değildir. "Dua edin, Ayet'el Kürsi sizi sıkıntıdan uzaklaştırır." anafikrinin süslenmiş hali olabilir.
Bu saatte bunları niye yazıyorum? Aslında ben sadece deneyimlerin paylaşılması istendiği için sonuç alamadığımı yazacaktım.