Özlemi özled
Banlı Kullanıcı
heryerde var bütün kitapçılarda ama bitmeden alın yeni baskıya kadar bekleyebilrsiniz bu aralar bu tür kitaplar çok rağbet görüyor insanlık uyanışa döndüNerde bulabilirim bu kitabı ?
heryerde var bütün kitapçılarda ama bitmeden alın yeni baskıya kadar bekleyebilrsiniz bu aralar bu tür kitaplar çok rağbet görüyor insanlık uyanışa döndüNerde bulabilirim bu kitabı ?
Peki bu kitabı okuduktan sonra bir koruyucu melekle tanışma olasılığı var mı![]()
Bende Beki İkala Eriklinin kitaplarından çok faydalandım, ancak tıkanma enteresan neden derseniz bende kötü şeyler olmadı ama dediğiniz gibi tık durdu. Yerimde saymaya devam ediyorum.Meleklerden istemekle Allaha Şirk koşmak arasında çok ince ve tehlikeli bir sınır var, ben mesela yardım isterken hep bundan korkarak istedim kendi adıma merak ettiğim belki sizinde öyledir acaba şirkmi diye tedirgin olarak yaptım belki bu endişe bizi kesiyordur yada tövbeler olsun bilmeden gerçekten şirkmi koşuyoruz en korktuğum kul hakkı ve şirktir.Bunu çözümlemek için şöyle dua ediyorum ör: Allahım şu şu şu konularda şu şu şu meleklerin bana ilahi rehberlik etsin gibi.Buna yeni başladım bakalım neler olacak, bu konuda görüşleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler eleştirel de olabilir önemli olan doğruyu bulmak.şöyle anlatmak isterim.
hayata karşı öfke dolu oldugum bir zamanda bir çıkmazda bir şey beni resmen bu kaynaga çekti,
ben beki ıkala eriklinin kitap ve kartlarını aldım.
bir yerden başladım,
önceleri enerjiyi hissediyorsunuz bu bariz. bir şey ben varım diyor size
ama bir zaman sonra tık herşey bitti. deniz bitti.
ne oldu diyorsunuz şoktayım,
pırıltılar birden kesildi.
her iş tersine dönmeye başladı gene,
hatta bugün kaza geçirdim, sanki bütün olumsuzluklar ardarda gelmeye başladı.
yani bilmiyorum ama isyanın kapısının önündeyim o derece yani.
saglıcakla.
sevgili eloa sana katılıyorum b,raz ara verdim bugün çok önemli bir konuda yardım istedim ve yardımı aldım stresli geçireceğim muhtemel günüm tereyağından kıl çeker gibi geçti. Birde İstanbulun Kadim Sırları kitabını okumanızı tavsiye ederim taaa eski zamanlarda bu işleri çözmüşler faydalanabilriz.Evet, elbette ki size tekniklerden söz ederim fakat başta melekleri anlamak ve insanların geçmişte meleklerle olan bağlantılarını bilmek gerekiyor. Bunlarda kitapta çok sıralı bir biçimde anlatılıyor ve sonrasında dua, meditasyon, rüya bağlantısı tekniklerine geçiliyor. Ezoterik dönemde melek bağlantılarını bilmek çok önemli bunları okuduğunuzda meleklerin insanlarla aslında bir arada yaşadığını ve bugün bizim melekleri göremediğimizi ya da duyamadığımızı çünkü madde dünyasına çok fazla bağlı olduğumuzu görüyorsunuz. Zaten bunları okumak bile bağlantı kurmamızı sağlıyor inanın. Ben kitabı ilk okumaya başladığımda bile rüyalar görüyordum çünkü kanallarım ve farkındalığım açılıyordu. Şimdi ise teknikleri çok daha düzgün uygulayabiliyorum. Daha pek çok arkadaşımda da benim gibi oldu. Her türlü sorunuz için ben buradayım, değerli dostlarım. Bu yazışmalarımız bile, onlardan söz ediyor olmamız bile meleklerimizi bize daha da yaklaştırıyor inanın...:Angel_anim:
Arkadaşlar, kitaptaki meditasyon tekniklerinden birini uyguladım ve sanırım bir bağlantı yakaladım. Çok parlak bir yıldız gördüm sizce bu ne olabilir, lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü bir sorunuma odaklanıp meditasyon çalışması yapmıştım sizce bu sonucun iyi olacağının habercisi olabilir mi?