ChiReiki
Kayıtlı Üye
Aşk yukarıdan verilir öyleki dönerken eller yukarıda tut bırakma beni diye feyizle aşkla enerjiyle döner bütün evren döner hattaMevlânâ aşk ehili herkesin aşka ihtiyacı vardır....
Aşk yukarıdan verilir öyleki dönerken eller yukarıda tut bırakma beni diye feyizle aşkla enerjiyle döner bütün evren döner hattaMevlânâ aşk ehili herkesin aşka ihtiyacı vardır....
Aşksız çabasız ilimsiz hayat şöyledirMevlânâ aşk ehili herkesin aşka ihtiyacı vardır....
Aşk olmasa yaşamininda bir manası olmazdı.Aşk bir itici güçtür.Aşksız çabasız ilimsiz hayat şöyledir
Onlar sağırdır kördür dilsizlerdir
Aşk derdi verir dermanınıda verirAşk olmasa yaşamininda bir manası olmazdı.Aşk bir itici güçtür.
Aşkla meşkle yolu hızlı gidersin...
Aah aah hızlı yaşamış genç ölmüş şiire damga vurmuş delikanlı arthur rimbaud sarhoş gemi şiirini çok seviyorum
Aşk dedi Mevlana, cevap verdi Şems; Bazen "CAN" olur, bazen "GAM" olur, bazen kocaman bir "HİÇ".'' Dilimde ne cennet var ne mihnet, seyrimde ne vuslat var ne hasret. Ben cennete yürümüyorum, cennet bana koşuyor.. ''
Ben nur diyorum, sen çamur anlıyorsun. Ben seni aşka davet ediyorum, sen beni ateşe salıyorsun. Gerçi hoş, ateşinde yanmakta var yazgımda ; ama yaktığın ateşlerden büyük ateşlerde yanmaya yan çizeceksen, ben niye yanayım ? Ben aşk diyorum, sen aşk olsun diyorsun. Ben gönül diyorum, sen gölgelerin peşinde yol alıyorsun. Uslan artık yüreğim.
- Tebrizli Şems