Kitap Alıntıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ChiReiki

Kayıtlı Üye
Arthur Rimbaud Esrik Gemi -Sarhoş Gemi

Ekli dosyalar

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    44.9 KB · Görüntüleme: 4

Merlin639

Kayıtlı Üye
Biraz tütün,biraz hüzün yeter; gündüz olmasada olur bizim için...

Müsfer

Kayıtlı Üye
'' Dilimde ne cennet var ne mihnet, seyrimde ne vuslat var ne hasret. Ben cennete yürümüyorum, cennet bana koşuyor.. ''

Ben nur diyorum, sen çamur anlıyorsun. Ben seni aşka davet ediyorum, sen beni ateşe salıyorsun. Gerçi hoş, ateşinde yanmakta var yazgımda ; ama yaktığın ateşlerden büyük ateşlerde yanmaya yan çizeceksen, ben niye yanayım ? Ben aşk diyorum, sen aşk olsun diyorsun. Ben gönül diyorum, sen gölgelerin peşinde yol alıyorsun. Uslan artık yüreğim.

- Tebrizli Şems
Aşk dedi Mevlana, cevap verdi Şems; Bazen "CAN" olur, bazen "GAM" olur, bazen kocaman bir "HİÇ".

Rhea

Elit Üye
İş
Witch
'Korkularını yoketmek için yaratmaya çalıştıkları çılgın aşk bunalımı, korkunun derinliklerine daha çok daldırmıştı onları. Şimdi artık kendilerini sonsuza dek ayıracak olan cesedin soğukluğunu duyarken kanlı gözyaşları döküyorlar, "halimiz n'olacak?" diye kaygıyla soruyorlardı.'
Therese Raquin, Emile Zola

vivalavida

Kayıtlı Üye
"Semptomlar yalnızca, ta derinlerdeki korkunun patlamakta olduğunu haber veren ulaklardan ibaret!"

Irvin D. Yalom - Nietzche Ağladığında

cathrine

Kayıtlı Üye
''Veriler birleşi ana hatlar netleştikçe,kendi kendime değiştiğimi hissettim.İnsan insana ne yaparsa yapsın artık daha fazla şaşırmayacakmışım gibi gelen bir durum...''

Veda Etmiyorum/Hang Kang

cathrine

Kayıtlı Üye
''Duvardaki sabit bir noktaya gözlerimi dikip bakarken zaman zaman kim ya da nerede olduğumu artık bilmediğim hissine kapılırım.Böyle zamanlarda yaşadığım deneyimuzaktan bakınca kimliğimi yitirdiğim duygusudur.''

Acil Geçrekdışılıkta Maceralar/Max Blecher

cathrine

Kayıtlı Üye
''Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk bu dünyanın şahidi olmaktı.''

Puslu Kıtalar Atlası/İhsan OktayAnar