Kendinizi hazır hissediyorsanız ve bu durumu sıklıkla yaşıyorsanız herhangibir detayı kaçırmam diyorsanız sizi bu çalışmaya dahil edecegim.. Yaş sınırlandırması yapma amacım başkaydı..Güzel bir çalışma olacak, umarım sonuçlanır. Yardımcı olmak isterdim ama yaş 20 ve 2008 yılından beri yaşıyorum karabasan olayını hemen her gece. Artık boyut değişti ben onları karabasıyorum (denebilir) hissediyorum ve uyanıyorum. =) Başarılar şimdiden...
Buradan yazın genele faydası olsun.ben de yıllarca bu konuyla ilgili sıkıntı yaşadım.sizin gibi ben bugün ne yaptım yada ne yapmadım bana musallat oldu diye çok düşündüm....mesela o gün hiç bir namazımı kaçırmamış ve istediğim gibi verimmli bir gün olduysa mutlaka uğruyordu.... hatta bir defasında yüzüne bile baktım.... Ondan artık korkmuyorum..... size nasıl aştığımı özelden yazarım umarım bir faydası olur.....
Kendinizi hazır hissediyorsanız ve bu durumu sıklıkla yaşıyorsanız herhangibir detayı kaçırmam diyorsanız sizi bu çalışmaya dahil edecegim.. Yaş sınırlandırması yapma amacım başkaydı..
ben hergün yaşıyorum işin tuaf tarafı bu olay zaman içerisinde genel belirtilerden çıkdı daha öncede anlatmışdım,başka bi konu üzerinden.taciz daha fazla ağırlık sanki biyere götürecekmiş gibi,yanağımda yakın bölgelerde sıcaklık sanki dokunuyor. anlayamıyorum işin hem bilimsel hemde gerçek bi tarafı var. en kısa zamanda birde doktora görünücem.özellikle bazı geceler dualarımı okumadan yatıyorumki anlamaya çalışıyorum yapacaklarını...
katılıyorum bu konuya ben 3 tane cüce gördüm biri sağımda biri solumda biride göğsümün üstüne oturmuş halde ellerinde kılınçlar vardı zorda olsa sonunda içimden besmele çekebildim bir anda uyumuşum gözlerimi açtım yoklardı olay şöyle gelişti uyumak için uzandım yatağıma duvara bakarken birden beyaz birşey üzerime geldi hızlı bi şekilde uyumuş gibi oldum gözlerimi açtığımda cüceleri önce anlattığım gibi gördüm bu konuyu ve cinleri ve altın hazinelerini araştırıyorum bana göre vardığım konu kişi ve kişilerin bulunduğu yerde hazine olması bunların başındada cinlerin olması büyük olasılıkla bu karabasan dediğimiz şeyi yaşayanlar acaba bulunduğunuz yerde kuyu varmı teşekkürler...........Bu olay çok sarsıcı izler insanda bırakıyor ben uykudan uyandım kıpırdıyamadım ayaklarımın ucunda bana bakarken o çirkin cüceye gözlerim dikili kaldım ve mekan dalgalanıyordu sanki yarı rüya gibi idi ve yalnızdım birde sonra kontrolumu kazandım ayağımı onun yüzüne doğru salladım kaybolup gitti ve işin ilginç yanı hemen o andan sonra uyudum hiç bişey olmamış gibi ve buna benzer şeyler çok yasadım evde küçük olan kırıla bilir ne varsa kendiliğinden düşüp kırılıyor bazan bardaklar kırılıyor ve tavandan tıkırtılar geliyor ve işin en fenası gölgeler görüyom bazan hızla yanımdan geçiyor ve ürperiyorum elektiriklenmeyi hissedebiliyorum bunlar hoş deil