Karabasan Konusunda Araştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bir çalışma olacak, umarım sonuçlanır. Yardımcı olmak isterdim ama yaş 20 ve 2008 yılından beri yaşıyorum karabasan olayını hemen her gece. Artık boyut değişti ben onları karabasıyorum (denebilir) hissediyorum ve uyanıyorum. =) Başarılar şimdiden...
Kendinizi hazır hissediyorsanız ve bu durumu sıklıkla yaşıyorsanız herhangibir detayı kaçırmam diyorsanız sizi bu çalışmaya dahil edecegim.. Yaş sınırlandırması yapma amacım başkaydı..

ben de yıllarca bu konuyla ilgili sıkıntı yaşadım.sizin gibi ben bugün ne yaptım yada ne yapmadım bana musallat oldu diye çok düşündüm....mesela o gün hiç bir namazımı kaçırmamış ve istediğim gibi verimmli bir gün olduysa mutlaka uğruyordu.... hatta bir defasında yüzüne bile baktım.... Ondan artık korkmuyorum..... size nasıl aştığımı özelden yazarım umarım bir faydası olur.....

ben de yıllarca bu konuyla ilgili sıkıntı yaşadım.sizin gibi ben bugün ne yaptım yada ne yapmadım bana musallat oldu diye çok düşündüm....mesela o gün hiç bir namazımı kaçırmamış ve istediğim gibi verimmli bir gün olduysa mutlaka uğruyordu.... hatta bir defasında yüzüne bile baktım.... Ondan artık korkmuyorum..... size nasıl aştığımı özelden yazarım umarım bir faydası olur.....
Buradan yazın genele faydası olsun.

Kendinizi hazır hissediyorsanız ve bu durumu sıklıkla yaşıyorsanız herhangibir detayı kaçırmam diyorsanız sizi bu çalışmaya dahil edecegim.. Yaş sınırlandırması yapma amacım başkaydı..

bu yıla kadar her gece yaşıyordum. artık yaşamıyorum fazla. gelmelerini engelliyorum bir şekilde. uykum oldukça hafifledi, en ufak bir çıtta, odama giren herhangi bir şeyde uyanıyorum.

Peygamber efendimizin ayetel kürsiyi okuyup vücuduna sürdüğü şekilde bende yatmadan önce mutlaka bu uygulamayı yapıyorum..... eğer unutup yatar da musallat olursa felak ve nas surelerini o kabusu görürken ve beni rahatsız ettiği anda okumaya çalıyorum ve sağ elimi yukarı doğru kaldırırsam mutlaka uyanıyorum..... bunu çok denedim inanın ve ALLAHIN izni ile geçti.....ve araştırdım eskidende varmış karabasan hatta peygamber efendimize de s.a.v. uğramış..... eliyle insanları boğmaya çalışıyormuş ....efendimiz onun eline mübarek nefesi ile üflemiş artık boğamıyor ama rahatsızlık derecesinde korkutuyormuş.....

umarım bu konuda rahatsızlık duyan arkadaşlara bir faydası olur....

cumleten s.a beyler forumuzu 1 haftadır takıp edıyorum cok hosuma gıttı yenı uye oldum tebrık edıyorum
meseleye gelcek olursak kımılerı demıs su dua okucaksın kımılerı demıs yok o dıel su dua okucan
tmm muslumanlar dıyelım 1 sekılde kurtuluyor dua ederek peki bu olay musluman olmayan bırının basında geldıgınde ornegın amerıkalı bırının sımdık bu adam dedıgınız gıbı dua bılmıyor veya baska 1 sey bu adam yane sonsuza dek oylemı kalıyor veya kendılıgınden kurtulabılıyormu ınsan bu karabasandan cok kafam karıstı her dın kendıne gore kutsaldır sızde boyle belkıde onların kendıne has carelerı vardır
şahsen benım basıma boyle 1 olay gelmedı yasım21 ama yanımda uyuya kalan arkadaşıma 1 kez gelmıstı vede dede olarak gordugum cok sevdıgım 1 yaslı adama her hafta 2 kez geldıklerıne şait olmusumdur uyku felçi olsa herkez 1 seyler gordugunu ıddaa edıyor arkadaşımda dail uyku felci olsa ınsan bu tur yaratıklar gorebılırmı peki sadece bedenın kıtlenmıyor aynı zamanda 1 takım varlıklar gordugunu ıddaa edıyor herkez gercekten karabasan dıye 1 sey varmıdır ben hep bunu merak etmişimdir

Ne yaparsanız yapın ama okuduğunuz duaları kendi dilinizde okuyun..ne dediğinizin fakında olarak ve hissederek..ve eğer bilinciniz yarı yarıya açılırsa karabasan halindeyken uzerinize yapışmış en fazla 50 cm boyunda yarasa benzeri tuhaf bir gölge görürsünüz.eğer gözlerinizi üzerine dikip silkinip birden doğrularak üzerinizden atmayı becerebilirseniz tekrar gelemez.dediğim gibi bunuda ancak bilinciniz yarı yarıya açıkken farkederseniz yapabilirsiniz bu hareket o varlığı son derece afallatıyor ve kısa sürede etkisinden kurtulmayı becerdiğiniz için size diş geçiremeyeceğini farkedip geri gelemez.

Yaşaması Duygusu Nasıldır Bilemicem Fakat Hayatımda bu olaya dair bir iz yok şükürler olsunki :)

Yüzüstü yattığınızda karabasan daimi ve çok gelirmiş genellikle boğmalar nefes kesmeler bazı anlatılanlara göre uyku esnasında karabasan geldiğinde başında fesi varsa eğer onu alabilirsen çok zengin oluyormuşsun..

ben hergün yaşıyorum işin tuaf tarafı bu olay zaman içerisinde genel belirtilerden çıkdı daha öncede anlatmışdım,başka bi konu üzerinden.taciz daha fazla ağırlık sanki biyere götürecekmiş gibi,yanağımda yakın bölgelerde sıcaklık sanki dokunuyor. anlayamıyorum işin hem bilimsel hemde gerçek bi tarafı var. en kısa zamanda birde doktora görünücem.özellikle bazı geceler dualarımı okumadan yatıyorumki anlamaya çalışıyorum yapacaklarını...

Son 1 yıldır onlarca kez yaşadım bu durumu.Özellikle sabaha karşı saat 4 civarlarında yaşadığım bir deneyimi umutamıyorum.Ayaklarımdan başlayarak vücuduma giren buz gibi birşey hissetmemle o derin uykudan sıçramam bir olmuştu.Gözlerim bir anda faltaşı gibi açıldı.Neye uğradığımı şaşırmıştım.Sonra bu soğuk his bacaklarıma,gövdeme ve boynuma kadar ilerledi,geçtiği yer adeta felç oluyordu.O bölgeleri 1 santimetre bile kıpırdatamıyordum.En son boynumdan yukarı ağzıma kadar ulaştı bu soğuk his,aman Allah'ım resmen ağzım kilitlendi,bütün benliğimle bütün gücümle aklıma gelen ilk şey olan Allahu Ekber demek istiyordum tüm vücudum kaskatıydı,ağzım o anda açıktı ve kıpırdatamıyordum.Allahu ekber demeye çalışırken kulaklarımda inanılmaz sesler duydum,mekanik seslerdi.O kadar zorladımki kendimi Allahu Ekber demek için ve sonunda başarmıştım,tüm kalbimle söyledim,bir süre sonra zincirlerini koparmış bir mahkum gibi bir anda üstümdeki inanılmaz ağırlık kayboldu ve bir anda o şok anıyla kendimi yere atttım.Nefes nefeseydim,kalbim deli gibi çarpıyordu,resmen bilmediğim birşeyle boğuşmuştum.Buna bazı doktorların söylediği gibi uyku felci diyemedeim daha sonra,resmen birşey ayaklarımdan başlayarak tüm vücudumu dolaştı,geçtiği yer kıpırdamıyordu ve kulağımda duyduğum o ürkütücü mekanik sesler aklımdan hala çıkmıyor.

ben hergün yaşıyorum işin tuaf tarafı bu olay zaman içerisinde genel belirtilerden çıkdı daha öncede anlatmışdım,başka bi konu üzerinden.taciz daha fazla ağırlık sanki biyere götürecekmiş gibi,yanağımda yakın bölgelerde sıcaklık sanki dokunuyor. anlayamıyorum işin hem bilimsel hemde gerçek bi tarafı var. en kısa zamanda birde doktora görünücem.özellikle bazı geceler dualarımı okumadan yatıyorumki anlamaya çalışıyorum yapacaklarını...

Anlaşılan macera seviyorsunuz özellikle bazı geceler duamı okumadan yatıyorumki dediğiniz kısım ilgimi çekdi. cesur olun ve savaşın korkmayın.
siz insansanız onlarda varlık.. hayatınızı siz belirlersiniz geleceğinizi siz şekillendirin..

ne zaman sırt üstü uyusam bende karabasan görürüm.onedenle hep yan yatmaya özen gösteririm...uyku felci denilen olaya inanıyorum.yoksa karabasan sonrası gördüğüm kukuletalı sulu yeşil gözleri olan o çirkin cüceyi her yatmadan önce düşünüp korkmak istemem...

Bu olay çok sarsıcı izler insanda bırakıyor ben uykudan uyandım kıpırdıyamadım ayaklarımın ucunda bana bakarken o çirkin cüceye gözlerim dikili kaldım ve mekan dalgalanıyordu sanki yarı rüya gibi idi ve yalnızdım birde sonra kontrolumu kazandım ayağımı onun yüzüne doğru salladım kaybolup gitti ve işin ilginç yanı hemen o andan sonra uyudum hiç bişey olmamış gibi ve buna benzer şeyler çok yasadım evde küçük olan kırıla bilir ne varsa kendiliğinden düşüp kırılıyor bazan bardaklar kırılıyor ve tavandan tıkırtılar geliyor ve işin en fenası gölgeler görüyom bazan hızla yanımdan geçiyor ve ürperiyorum elektiriklenmeyi hissedebiliyorum bunlar hoş deil :(
katılıyorum bu konuya ben 3 tane cüce gördüm biri sağımda biri solumda biride göğsümün üstüne oturmuş halde ellerinde kılınçlar vardı zorda olsa sonunda içimden besmele çekebildim bir anda uyumuşum gözlerimi açtım yoklardı olay şöyle gelişti uyumak için uzandım yatağıma duvara bakarken birden beyaz birşey üzerime geldi hızlı bi şekilde uyumuş gibi oldum gözlerimi açtığımda cüceleri önce anlattığım gibi gördüm bu konuyu ve cinleri ve altın hazinelerini araştırıyorum bana göre vardığım konu kişi ve kişilerin bulunduğu yerde hazine olması bunların başındada cinlerin olması büyük olasılıkla bu karabasan dediğimiz şeyi yaşayanlar acaba bulunduğunuz yerde kuyu varmı teşekkürler...........

karabasanın fesini çalabilirseniz zengin oluyormuşsunuz derdi dedem gören olursa bir denesin zengin olursa yarı yarıya bölüşürüz :)

karabasan genelde sırtüstü yatarken gelir benim başıma çok geldi ama bazı arkadaşların dediği gibi ben hiçbir varlık göremedim(daha cok askerde başıma gelirdi) vücudumun heryeri felç olmuş gibiydi ama gecenlerde cok kötü bir rüyamı desem karabasanmı desem bilemiyorum gözümü açtığımda başımda biri duruyordu uzun boylu arapların giydikleri giysiler gibiydi baş kısmı kapalı yüzü temiz giydiği elbise siyahdı.gözleri normal insanın gözleri gibi değildi gözler büyükçe ve simsiyahtı bana şu soruyu sordu (Demek Peygamberi gördün )bu kelimenin üstüne o korkuyla hemen kendime geldim üstünden birkaç ay gecti ama hala onun yüzünü ve bana söylediklerini hatırlıyorum bir anlamda veremedim ben buna..

Bu olayları yaşayan herkes için söylüyorum lütfen ortak özelliklerimizin çıkartılması için bir şeyler yapalım bence bu varlıklar belli bir özelliğe sahip insanlara gelip kendilerini gösteriyor yafa hissettiriyorlarmesela ben agustos 15 dogumluyum örnek olarak ve bir köyde yaşıyorum. mesela bunun gibi ayrıntılar işte .

Lisedeyken psikoloji öğretmenimiz bize bunu uzun uzun anlatmıştı.. karabasan diye birşeyin olmadığını söyledi.insan uykudayken bilinçaltındadır..uyanıkkense bilinci açıktır.bazen insan beyni geçişleri çabuk yapamaz ve bilinçle bilinçaltının arasına sıkışır..bu esnada insan çeşitli halüsinasyonlar görür.sesler duyar.bunlar günlük yaşamda yaşadığımız ama umursamadığımız dikkat etmediğimiz şeylerdir..bize böyle anlatılmıştı okuldayken.

Geri