Arkadaşlar yaklaşık 20 senedir, karabasanlarla ortalama ayda 2 kez karşılaşıyorum, son 6 senedir her karabasan gecesi yada kabusu sonunda çeşitli notlar aldım, o gün hangi yemegi yedim, fiziksel durumum, okudugum ayet, o gün en çok baktıgım renk, en çok kullandıgım isim, en çok karşılaştıgım rakam yada semboller, yatış pozisyonum, haftanın hangi günü ayın hangi dönemi vs vs gibi çok ince detayları yazdım, belirli bir ortalama saptadım ancak şimdilik açıklamayacagım tezlerimi sizlerin sayesinde daha net ve kararlı bir veriye dökecegim..
Bu birçok insan için belkide kurtulaşa sebep olacaktır, biliyorsunuz karabasan konusunda dualar ayetler yada diger inanç sistemlerinin çalışmaları etkisiz kalıyor, fiziksel yada bilimsel yönlerle alınan ilaçlar vs gibi durumlarda aynı şekilde peki tam olarak bu durum nedir? Varlıksal boyutmudur, yoksa bilimin dedigi gibi uygu felci denilen fizyolojik bir durum mu? Aslında bunu kendimce buldum lakin yanlış yönlendirme yapmamak için şimdilik suskunum..
Bu konuda çok ciddi emek verdim, şimdi aranızdan bazı gönüllü arkadaşlarla bu konuya net bir ışık tutmak istiyorum... Çalışmaya katılacak arkadaşlarda bazı vasıflar arıyorum, örnegin 22 yaş altı kimse katılım göstermemeli, yılda birkaç kez bu olayla karşılaşan arkadaşlarımızda katılım göstermesin..
Karabasan dedigimiz olayı sıklıkla yaşayan;
Tüm detayları tektek not alabilecek ve bunu veri haline getirebilecek, gün boyu yaşam ayrıntılarını minik notlar halinde toplayacak, ne yedi o gün ne içti hangi pozisyonda uyudu vs vs gibi konuları günlük halinde tutacak, üzerinde yattıgı elbisenin renklerine varıncaya kadar detayı kaçırmayacak ciddi arkadaşlar buraya yazsınlar..Çalışma şartlarına haizim, katılım ve destek saglamak istiyorum diye yazsınlar, karabasan oldugu gece sonunda detaylı veriyi bana özel mesajla ulaştırsınlar, yaklaşık 2 ay sonra bu veriler birleştirilecek ortak noktalar tespit edilecek.. Arkadaşlar bu çalışma bizim sitemizde başlatıldı belkide sayenizde tüm insanlıga ışık olacak... Bu sebeple gereken ciddiyet ve hassaslıgı göstereceginizi umud ediyorum.. Saygılarımla
Kontejyan