Karabasan Konusunda Araştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında her insanın başına hayatı boyunca bir çok ilginçlikler geliyor karabasanda bunlardan biri mesela ben gece uyandığımda üzerimde kel tırnakları uzun yarı insan yarı ucube gibi bir canlı gördüm üzerimde yatıyordu cok korktumm ağırlığını hissetiyordum kesinlikle hallüsinasyon değildi.. üzerimdekyden ona dokundumm cok cirkin bir canlıydı.. sırt üstü yatıyordum ve görebildim. sonra yavaş yavaş kalktı ve yok oldu bu gibi olaylar yaşadım. arasıra da yaşamaya devam ediyorum.. bu tarz canlılar beni öldürmeye bile calıştılar ama hepsinde bir şekilde kurtuldum. mesela bizim evin yakınlarında bir ıssız bir yol var bu yoldan her geçtiğimde başıma kötü olaylar geliyordu esrarengiz olaylar bunu farkettiğimde yolumu değiştirdim ve o yolu bir daha kullanmadım yolu kullanmayınca gelmediler. bu gibi canlılarla başı dertte olan insanlar bence her günkü kullandıkları yolları değiştirsinler ıssız yerlerden uzak dursunlar ve günlük yaptıkları alışkanlıklardan vazgeçmeye çalışsınlar yararını göreceklerdir..

Benimde karabasanla ilgili yaşadığım çeşitli durumlar olmuştu, sonraki zamanlarda ise daha farklı durumlarla karşılaştım ama beni rahatsız eden bir durum varki o da geceleri tam uykuya geçiş anımda beni sarsacak kadar sıçramalarımın olması.. Dualarımı okumadan yatmıyorum ama bu sıçramaların neden devamlı olduğunu anlıyamıyorum hatta dün gece çok sık aralıklarla sıçrayarak uyandım hatta birisi fazla şiddetliydi.. Benim gibi çok yaşayanlar vardır eminim, bu durumdan kurtulmanın bir çözümü varmı acaba.. Teşekkürler..

Yaşadığınız durum karabasanla alakalı değil.Daha çok astrale geçişte yaşanan duruma benziyor endişelenmeyin, sitedeki astral seyahatle ilgili yazıları okursanız yararı olacaktır.

Benimde karabasanla ilgili yaşadığım çeşitli durumlar olmuştu, sonraki zamanlarda ise daha farklı durumlarla karşılaştım ama beni rahatsız eden bir durum varki o da geceleri tam uykuya geçiş anımda beni sarsacak kadar sıçramalarımın olması.. Dualarımı okumadan yatmıyorum ama bu sıçramaların neden devamlı olduğunu anlıyamıyorum hatta dün gece çok sık aralıklarla sıçrayarak uyandım hatta birisi fazla şiddetliydi.. Benim gibi çok yaşayanlar vardır eminim, bu durumdan kurtulmanın bir çözümü varmı acaba.. Teşekkürler..

Ben de çok yaşadım, 06.09.2008'den 2009 temmuzuna kadar her gece. en sonunda nörolojiye gittim. bir ilaçla uyuttular sonra çok nadir oldu. Görünebilirsin tavsiye ederim ancak ilaçla uyutturma kendini.

Bir gün şizofren birisine yardım ettim.. Gece sokakta konuşurken ona Kur'an ayetlerini okuyordum.. ve birden "geldiler" dedi.. gerçekten de arkamda kalabalık bir grup varmış hissine kapıldım.. "Senin için geldiler ve şu anda seni dinliyorlar" dedi.. İster istemez kalabalık ortam hissine ve az da olsa gerginlik hissine kapıldım.. onlara Allah'ı tebliğ et dedim.. Sürekli Allah (CC)'ın isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'den ayetleri okudum yüksek sesle.. sonra arkadaşlarım geldi aniden ve şizofren kişinin hali değişiverdi.. Fakat onlar beni 3 gün yanlız bırakmadılar.. Odada tek başıma namaz bile kılamadım.. Tevafuken sabah ezanına yakın peygamber hayatlarıyla ilgili bir belgesel çıktı televizyonda.. Ne zaman ki "Hz. Süleyman" ve onunla ilgili ayet okundu, o an hepsinin gittiğini hissettim.. ve bir daha da gelmediler.. bu olay 3-4 ay önce oldu..

ve XTX Hanım, anlattığınız gibi kırmızı kıyafetli ve elinde sivri bir cisim olan varlıkla yaklaşık 8 yıl önce ben de karşılaşmıştım .. İkimizin de aynı şeyi tarif ediyor olması ilginç geldi bana o yüzden buraya yorum yazayım dedim.. Hem belki diğer arkadaşlara da yardımı olur diye.. Benim tavsiyem Hz.Süleyman'ı anmanız ve onun adının geçtiği ayetleri okumanız.. Bilindiği üzere Hz. Süleyman tüm cinlere hükmetmiştir.. ve cinler ondan çok korkarlar..

Fakat benim gördüğüm kırmızı giysili surette insan gözleri vardı.. diğer heryeri aynı bedevi araplarının giydikleri giysiler gibiydi ve kapalıydı.. ve bayandı .. çok öfkeli bakıyodu suratıma .. giysi, küçük küçük yamalardan oluşmuştu (çirkindi) ve hep kırmızı tonlarından ibaretti.. Sonra ağzıma sivri bişey batırmak istedi.. 3-4 saniye göz göze baktık .. Heryerim kilitlenmişti ama çok sinirlendim.. o an bir açılma hissettim ve tekme attım.. Tekmem içinden geçti ve kayboldu.. Hatta ayağımı ranzanın demirine çarptım ve morardı.. Bu anlattıklarım uyandıktan sonra oldu.. (yani üzerimde hala uyku mahmurluğu varken) Fakat bu olaydan bir iki saniye önce aynı rahmetli babamın sesi ile iki kez çağırıldım.. ve ona irkilmişken görüntü çıkıverdi

Karabasandan korunmak için bildiğim ve oldukça etkili olan yöntem 8 defa ayetel kürsi okumaktır. Ama yöneri vardır bu sekiz duanın. Daha önce başka konularda belirtmiş olmamız gerekli. sağa sola öne arkaya üste alta öne ve içinize üfleyeceksiniz okuduğunuz duayı. Bu sizi koruyacaktır.

Karabasandan korunmak için bildiğim ve oldukça etkili olan yöntem 8 defa ayetel kürsi okumaktır. Ama yöneri vardır bu sekiz duanın. Daha önce başka konularda belirtmiş olmamız gerekli. sağa sola öne arkaya üste alta öne ve içinize üfleyeceksiniz okuduğunuz duayı. Bu sizi koruyacaktır.

Sevgili Yule bu bahsettiğiniz sadece karabasan için mi geçerli yoksa genel bir korunma vazifeside yapar mı?

Küçüklüğümden beri karabasan illetiyle uğraşıyordum artık alışmıştım ne zaman geleceğini ne yapacağını falan hepsini biliyordum artık bundan sıkılmaya başladım dualar okudum, abdest alıp yattım ama pek bi işe yaramadı...

Karabasandan kurtulmak isteyenlere şöyle bir tavsiyem var, evinizde kurban kestiğiniz bir bıçağı yastığınızın veya yatağınızın altına koyun %90 garanti veriyorum birdaha karabasan olayı gerçekleşmez.

Karabasanmı bilmiyorum ama bazı geceler cismani bir görüntü olarak göremediğim ama gücünü iliklerime kadar hissettiğim bir güç yada her ne ise üzerimde öyle bir baskı yapıyorki kıpırdayamıyorum konuşamıyorum felç inmiş gibi oluyor ve çığlık atarak fırlıyorum yataktan aile fertlerim bile çığlığıma uyanıp yanıma geliyor. nedir bu

Karabasanmı bilmiyorum ama bazı geceler cismani bir görüntü olarak göremediğim ama gücünü iliklerime kadar hissettiğim bir güç yada her ne ise üzerimde öyle bir baskı yapıyorki kıpırdayamıyorum konuşamıyorum felç inmiş gibi oluyor ve çığlık atarak fırlıyorum yataktan aile fertlerim bile çığlığıma uyanıp yanıma geliyor. nedir bu
Karabasan bir diğer anlamıyla uyku felci.

Arkadaşlar yaklaşık 20 senedir, karabasanlarla ortalama ayda 2 kez karşılaşıyorum, son 6 senedir her karabasan gecesi yada kabusu sonunda çeşitli notlar aldım, o gün hangi yemegi yedim, fiziksel durumum, okudugum ayet, o gün en çok baktıgım renk, en çok kullandıgım isim, en çok karşılaştıgım rakam yada semboller, yatış pozisyonum, haftanın hangi günü ayın hangi dönemi vs vs gibi çok ince detayları yazdım, belirli bir ortalama saptadım ancak şimdilik açıklamayacagım tezlerimi sizlerin sayesinde daha net ve kararlı bir veriye dökecegim..
Bu birçok insan için belkide kurtulaşa sebep olacaktır, biliyorsunuz karabasan konusunda dualar ayetler yada diger inanç sistemlerinin çalışmaları etkisiz kalıyor, fiziksel yada bilimsel yönlerle alınan ilaçlar vs gibi durumlarda aynı şekilde peki tam olarak bu durum nedir? Varlıksal boyutmudur, yoksa bilimin dedigi gibi uygu felci denilen fizyolojik bir durum mu? Aslında bunu kendimce buldum lakin yanlış yönlendirme yapmamak için şimdilik suskunum..
Bu konuda çok ciddi emek verdim, şimdi aranızdan bazı gönüllü arkadaşlarla bu konuya net bir ışık tutmak istiyorum... Çalışmaya katılacak arkadaşlarda bazı vasıflar arıyorum, örnegin 22 yaş altı kimse katılım göstermemeli, yılda birkaç kez bu olayla karşılaşan arkadaşlarımızda katılım göstermesin..
Karabasan dedigimiz olayı sıklıkla yaşayan;
Tüm detayları tektek not alabilecek ve bunu veri haline getirebilecek, gün boyu yaşam ayrıntılarını minik notlar halinde toplayacak, ne yedi o gün ne içti hangi pozisyonda uyudu vs vs gibi konuları günlük halinde tutacak, üzerinde yattıgı elbisenin renklerine varıncaya kadar detayı kaçırmayacak ciddi arkadaşlar buraya yazsınlar..Çalışma şartlarına haizim, katılım ve destek saglamak istiyorum diye yazsınlar, karabasan oldugu gece sonunda detaylı veriyi bana özel mesajla ulaştırsınlar, yaklaşık 2 ay sonra bu veriler birleştirilecek ortak noktalar tespit edilecek.. Arkadaşlar bu çalışma bizim sitemizde başlatıldı belkide sayenizde tüm insanlıga ışık olacak... Bu sebeple gereken ciddiyet ve hassaslıgı göstereceginizi umud ediyorum.. Saygılarımla
Kontejyan

Sİzi tebrik ederim çok yararlı bir çalışma olacak insanlık için.Bizlerde elimizden geldiğince sizi destekleyeceğiz inşallah.

Tebrik ederim , faydalı bir çalışma olacağı eminim .. Ben hiç kabus görmedim bugüne kadar :)çalışmanıza bende katılırdım

Bende çok sık yaşıyorum bu çalışmaya katılmayı düşünmüyorum ama çalışmalarınızın sonucunu merakla bekliyorum.Güzel ve yaratıcı bir çalışmanın başlangıcına adım atmanızdan dolayıda kendi adıma teşekür ederim...

Cok degerli bir calisma, Tebrik ve basarilarinizin devamini dilerim...
Peki katilimci arkadaslar,her karabasan yasadigi gecenin sabahimi Size bilgi verecek,yoksa belirli birikmden sonra birdenmi özellikleri Sizinle paylasacak?
Benim de uzun yillar cok sik yasadigim bir olay idi,yani haftada bir kac kere,
Bu durumun sikintisini cok iyi bildigim icin, bu calismanizdan haberdar olmak hosuma gitti.. tesekkürler sn.Kontejyan

Cok degerli bir calisma, Tebrik ve basarilarinizin devamini dilerim...
Peki katilimci arkadaslar,her karabasan yasadigi gecenin sabahimi Size bilgi verecek,yoksa belirli birikmden sonra birdenmi özellikleri Sizinle paylasacak?
Benim de uzun yillar cok sik yasadigim bir olay idi,yani haftada bir kac kere,
Bu durumun sikintisini cok iyi bildigim icin, bu calismanizdan haberdar olmak hosuma gitti.. tesekkürler sn.Kontejyan
Teşekkür ederim öncelikle; sorunuza gelirsek öncelikle katılımcıları belirleyecegiz, tam profesyonel bir ekip hazırlamak için minik bir ön eleme yada test yapacagız, 5-10 kişilik bir ekip kurulduktan sonra bu degerli arkadaşlarımız yaşadıgı olayları not alacaklar aynı gün bana göndermeyecekler, belirlenen periyotta bildirim yapacaklar.. Örnegin Her Cumartesi günü, bir rapor hazırlanacak ....... rumuzlu üyemiz hangi gün bu olayı yaşadı yada yaşamadı mı? Yaşadı ise belirttigin detaylar veriler halinde sunulacak.. Bir müddet sonra tüm veriler bir araya getirilecek..

Cok güzel bir calisma, yillarca cok syk karsilastigim bir durum idi simdi 2 yildir yok denilecek kadar az sükür, ama cok merak ediyorum sebeblerini...Kolay gelsin

Güzel bir çalışma olacak, umarım sonuçlanır. Yardımcı olmak isterdim ama yaş 20 ve 2008 yılından beri yaşıyorum karabasan olayını hemen her gece. Artık boyut değişti ben onları karabasıyorum (denebilir) hissediyorum ve uyanıyorum. =) Başarılar şimdiden...

Geri