İşlerim yolunda gitmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamun Aleyküm Gizli Mabet üyeleri, uzun zamandır yoktum zaten uzun zamandır işlerimde yolunda gitmiyor.

Nereye el atsam kuruyor, dua ediyorum sanarım kabul olunmuyor genelde duaların kabulu uzun sürer diye biliyorum ama uzun süre önce ettiğim dualarda kabul olmuyor. Hatta duaların ters teptiği bile oldu. Dövüş sanatlarıyla uğraşıyordum kaç kez turnuvaya çıkmaya çalıştım nedensiz bir şekilde çıkamadım her defasında garip sorunlar çıkıyordu. Eskiden hangi işe el atsam başarılı olurdum hatta diğerlerininde öğrenmesi için öğretirdim artık hiçbir şeyde muvaffak olamıyorum. Neredeyse hiç şansım yok çocuk bile o işe el atsa şansı vardır bende hiç yok.

Yardım ederseniz sevinirim...
Bilinçaltının farkında olmayan kişi, başına gelen her şeyi kader zanneder!

Bilinçaltının farkında olmayan kişi, başına gelen her şeyi kader zanneder!
İşte bunun çözümünü bilmek yetmiyor...Farkında da olsak hayata uygulamak zaman alıyor....Hatta bunu anlamak başlı başına zor ,bir de hayata geçirmek ne kadar uzun sürüyor....Örneğin kendimizle yüzleşiyoruz ve benim davranışım aslında bu sebeptenmiş diyorsun,bir aydınlanma geliyormuş gibi oluyor ama daha sonrasında günlük hayatımıza devam ediyoruz....Uygulamaya geçmek uzun zaman alıyor ;kökleşmiş inançları değiştirip şekillenmek için çok çalışmamız gerekiyor...Hatta bunu kendi kendine çözmektense herkes kendi imkanlarında bir destek almaya kadar gidiyor....Çok haklısınız ,sadece kuvvetli inançları yerinden oynatmanın zorluğuna değindim...Disiplin,çaba ,kendimize emek vermeye gönüllü olmak ve kendimize zaman tanımak önemli...

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.
YAN-LIŞ !!!!

Her başarılı erkeğin arkasında onunla derinlerden barışık dişil enerjilerden oluşan sağlam bir temel vardır.
DOĞRU !!

İşlerin yolunda gitmesi için iki enerjiye ihtiyaç var :
1 - eril enerji - yani çalışan, çabalayan, performans sergileyen, rakabetçi ve girişimci ruh !
2- dişil enerji - performansının karşılığının geldiği yer ile yani taktir ve ecir göreceği ana enerji mercii ile olan uyumun,

Dişil enerjinde tıkanma varsa, eril enerjin ancak kumda patinaj çekmenle son bulur. Diğerleri ile aynı motor gücünü kullanırsın eril enerjine abanarak ama onların aldığı yolu alamadan yerinde sayarsın. Ayrıca dişil enerjin bloklu ise, eril enerjin de uzun süre aynı performansı sergileyemez ve pes etmişliklere gömülerek tersine direnç götermeye başlayabilir. Allah korusun ! her türlü maddi manevi ve biyolojik bozulma da buradan gelir.

Anne babanızla iyi geçinin. Onları kınamayın. Onlara öfff bile demeyin. Kendi alanınızı koruruma ve müstakil birey olma hakkınızı kullanırklen bile, onlarınkini bozmadan, üzmeden, onları darlamadan bunu yapmaya çalışın.
Yollarınız ayrıldı ise onları hiç bekletmeden effedin. Yolarınızı ayırmaya karar verdi iseniz mutlaka Hellallik alın. Bereketsizliklerin kökeni hep buradan gelir çünkü.

Son düzenleme:
Geri