İşlerim yolunda gitmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaş bak şansım yok evren şans oyunlarına çekiyor bizi, neyse bu kadar şanssızlık bana bu gün yeter git-gide labirente girmis gibi hissediyorum

Şans oyunlarına çekiliyorsan dürtü kontrol sorunun olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim. Aynısı bende de var ama ben başka şeylere çekiliyorum :D

Yani bizi zorlayan sinirlerimizi geren sadece kendine Müslüman olan enerji vampiri tiplerle olan mücadelemiz sayesinde tekamül edeceğiz değil mi..
Rheacim kim nefsinin peşinden gidiyorsa ona düşman olabilirsiniz.Kim ruhunun gücüne odaklanıyorsa onada saygı ve sevgi duyabilirsin.
Gün içerisinde nefsi emareler her tarafımi sarıyor.Sabrediyorum onlarada saygı ve sevgi beslemiyorum.
Bir insanı imanı Allah için severse Allah içinde nefret ederse Kemal'e erer.
İstedikleri kadar namaz kılsın dinde bahsetsinler yaşantıda bir değişim yoksa benim için boş insan.Ben firavun kölesi değilim.Olanlara da saygı duymuyorum.Firavun kölesi olup hala nefis kasan insanlarla mücadele ediyoruz.

Şans oyunlarına çekiliyorsan dürtü kontrol sorunun olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim. Aynısı bende de var ama ben başka şeylere çekiliyorum :D
Neye bağlamacılara mı :D
hahaha şans oyunlarına ben de çekildim uzun bir dönem sonra ipi çekilmiş bomba gümme gittik fenaydı :sick: şanssız insan şans oyunları oynamak istiyorsa tahmininden daha şanslıdır henüz dibi görmemiştir :ROFLMAO:

Her şeyi gerçek kabul edip çeneye boynun arkasına sert vurunca sıkıntı.
Boksun devam etmesini isterdim.Kafes sıkıntı.Güreşte de arkayı kollamak lazım.

Bir fıkra anlatayım.

Adamın biri sabah işe gidiyor ve düşünüyor: arabam kötü, işim berbat, maaşım küçük, patronum manyak, oktan bir hayatım var.
Arkasında da melek oturuyor ve bunları not alıyor.
- Eh, tuhaf dilekler bunlar, ama ne yapalım. Gerçekleştirmek zorundayım.

Dua etmek güzel de, günün geri kalanını düşünceler ne yönde?

Eminiz eminiz. Dünyaya gelmeden önce bu hayatımızı bizzat bir katalogtan kendimiz seçtik.

Bize hangi öncü melekelerin ve iç sezilerin verileceğini bile belirledik. Kendimizi çok akıllı sanıyoruz ya hani, ülkeyi eleşririrken, takımımızın kötü oyununu eleştrirken.. İşte biz dünyaya gelmeden önce ne kadar akıllı olacağımızı bile belirledik. Aklımızın ne kadar rastyonel, ne kadar hayale dayalı, ne kadar tutarlı, ne kadar zanni olacağını, ne kadarının tekniğe, ne kadarınınsa sonuç almaya dayalı olacağinı bile kendimiz tasarladık. Çıkarılmış bir grafik verildi bize biz de zevkle imzaladık ve transfer olacağımız günü bekledik zer aleminde. O alemde de elimizdeki kontrata güvenerek Allah söz verdik, çünkü Allah ta bize söz verdiğini yaptı ve bize yaşama gelme şansı verdi. (ayet) Akit imzalamış olmamız Kuranda geçer yani.

Hesap günü bize denecek ki, madem o kadar akıllıydın, medem katalogtan belirlediğin o kritik iç sezilerin seni yer yer hep uyardı, seçtiğin ilhamlar hep indi, neden o zaman bu perişan halde geldin karşımıza denecek :D

İnsan herşeyi bilen, herkese işini öğreten ama kendi için hiçbirşey yapmadan kalakalmış bir halde dünyadan göçtü ise, dünyaya gelmeden önce taşıyabileceğinden çok daha fazla bir akıl dozu seçmiştir. Aklın fazlası da seni yılgınlaştırır. Çünkü nefs denen şeyin seni hangi tarafa çekeceğini kestiremezsin. Mütevazi kalmak gerek.
Sevgili Retro bu sözleşmeyi acaba bana zorla imzalattırmış olabilirler mi😂
Öyleyse ben tek taraflı bu sözleşmeyi feshedeyim şartları çok ağır bu sözleşmenin😂

Sevgili Retro bu sözleşmeyi acaba bana zorla imzalattırmış olabilirler mi😂

Yoo ben benimkini kendim seçtim. Yakışıklılar olarak süzdürdüm :
Asker vardı, katıldığı ilk savaşta bakir ölecekti beğenmedim.
Ressam vardı, kimse onun sanatını anlamayacak diye onu da eledim.
Şehzade vardı, kelle koltukta gezeninden kalmış onu da begenmedim.
Sonra Retro verelim dediler en yakışıklısı oymuş, düşünmeden aldım. Aydınlatma metnini okumamışım ama o yakışıklılığı görünce, Cinli minli idare ediyorum. Şikayetim yok. Kullanım kılavuzunu geç farkettim.

Öyleyse ben tek taraflı bu sözleşmeyi feshedeyim şartları çok ağır bu sözleşmenin😂

Tavsiye etmem, Senin sözleşmen de çok iyi aslında. Retro hisseder.

Hermetik düşünceyi benimsemiş olmanız beni bir tık korkuttu sevgili Merlin.
Majisyenlerin benimsediği düşünce biçimidir o 😂
Hermetik düşünceler sayesinde dünyanin bir anlami var.Yoksa ben bir anlam bulamıyorum dünyada çoğu zaman.Bazi düşüncelerden çıkıncada demonlar gibi gökten dünya ya düşürülmüş gibi hissediyorum.
Bir çok insan yaşıyor ama neden yaşadığıni bilmiyor.Bu sebeble kendini sevmiyor.Başkasinida sevemiyor.

Yoo ben benimkini kendim seçtim. Yakışıklılar olarak süzdürdüm :
Asker vardı, katıldığı ilk savaşta bakir ölecekti beğenmedim.
Ressam vardı, kimse onun sanatını anlamayacak diye onu da eledim.
Şehzade vardı, kelle koltukta gezeninden kalmış onu da begenmedim.
Sonra Retro verelim dediler en yakışıklısı oymuş, düşünmeden aldım. Aydınlatma metnini okumamışım ama o yakışıklılığı görünce, Cinli minli idare ediyorum. Şikayetim yok. Kullanım kılavuzunu geç farkettim.

Tavsiye etmem, Senin sözleşmen de çok iyi aslında. Retro hisseder.
Retro benim sözleşmemde sanırım bi katakülli döndü Lozan anlaşmasındaki gibi hileli maddeler var.. bana ne tavsiye edersiniz yakışıklı şopar kahinimiz :love:

Retro benim sözleşmemde sanırım bi katakülli döndü Lozan anlaşmasındaki gibi hileli maddeler var.. bana ne tavsiye edersiniz yakışıklı şopar kahinimiz :love:

Sen Retro'nun sağ kolu olarak yollanmışsın bu dünyaya. 5 yıl önce söylemeyi unuttum. Şimdi aklıma geldi. Olsun geç olsun güç olmasın.
Bendeki sözleşmeye ne hissediyor sevgili retro :)

Sendeki sözleşme de ilginç bir şekilde eski kiril alfabesiyle yazılmış. Ben de neden o eski alfabeyle yazıldı diyordum. Meğer Retro'nun ana dilinde ve şifreli olarak yazılmış. Karda emeklemek zorunda kalsan bile Retro'yu bul yazıyor.

Bi kere Sözleşmelerinizden hiç mızmızlanmayım bakim. Bu sözleşmeleri görür görmez ötekileri elinizin tersi ile reddetmiş olmalısınız. xd

Eminiz eminiz. Dünyaya gelmeden önce bu hayatımızı bizzat bir katalogtan kendimiz seçtik.

Bize hangi öncü melekelerin ve iç sezilerin verileceğini bile belirledik. Kendimizi çok akıllı sanıyoruz ya hani, ülkeyi eleşririrken, takımımızın kötü oyununu eleştrirken.. İşte biz dünyaya gelmeden önce ne kadar akıllı olacağımızı bile belirledik. Aklımızın ne kadar rastyonel, ne kadar hayale dayalı, ne kadar tutarlı, ne kadar zanni olacağını, ne kadarının tekniğe, ne kadarınınsa sonuç almaya dayalı olacağinı bile kendimiz tasarladık. Çıkarılmış bir grafik verildi bize biz de zevkle imzaladık ve transfer olacağımız günü bekledik zer aleminde. O alemde de elimizdeki kontrata güvenerek Allah söz verdik, çünkü Allah ta bize söz verdiğini yaptı ve bize yaşama gelme şansı verdi. (ayet) Akit imzalamış olmamız Kuranda geçer yani.

Hesap günü bize denecek ki, madem o kadar akıllıydın, medem katalogtan belirlediğin o kritik iç sezilerin seni yer yer hep uyardı, seçtiğin ilhamlar hep indi, neden o zaman bu perişan halde geldin karşımıza denecek :D

İnsan herşeyi bilen, herkese işini öğreten ama kendi için hiçbirşey yapmadan kalakalmış bir halde dünyadan göçtü ise, dünyaya gelmeden önce taşıyabileceğinden çok daha fazla bir akıl dozu seçmiştir. Aklın fazlası da seni yılgınlaştırır. Çünkü nefs denen şeyin seni hangi tarafa çekeceğini kestiremezsin. Mütevazi kalmak gerek.
arkadaşlar da hangi kafayla imzaladık gibi şeyler yazmış,çoğumuz seçimlerimizden pişmanız galiba.herkesin hayatta iyi ki var veya keşke olsa dediği şeyler farklı.yıllar geçirip de bunlara rastlamadıkça boşa yaşıyoruz ve varlığımız bize acı çektirmek dışında hiçbir şeye hizmet etmiyor hissi yükleniyor.insan katlandığı bunca acıya değsin istiyor haklı olarak.

ilk ben sormuşum madem peki benim sözleşmemle ilgili ne hissediyorsunuz sevgili Retro? 😅

dua ediyorum sanarım kabul olunmuyor

Dua ettiğiniz yere güveniniz yok. Güvenseniz, sanmazsınız. Emin olursunuz.
Doğru duanın ayetler ya da sureler ile olmadığını öğrenmeyi deneyin. Şansızlığınız bir anda yok olur.

Örn. Fatiha '' Hamd, âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur '' ile başlıyor. Teslimiyet ve Güven. Sanmıyor, öyle olduğuna emin giriş yapıyor.

Kafanızı detaylarla açmayın. Abdesti yokmuş, avucu açık olacakmış, ağzı alkollüymüş... falanlar filanlar.. Bu güne kadar duyduğunuz her şeyi koyun bir kenara.
( Cehennem gibi sarhoşken kabul edilen dualarım oldu benim. Ciddiyim. )

Gülümseyerek, duyulduğuna emin olarak edin duanızı.

uzun süre önce ettiğim dualarda kabul olmuyor.

Duaya ve sürece nazar değdiriyorsun. Yukarda bunu anlatmaya çalıştım.
Dua ettiğin zaman duanın takibini yapıyorsun. Duanın gerçekleşip gercekleşmediğinin takibini yapma. Bu duanın tabiatina aykırıdır. Takibini yaptıkça da nazarın değiyor. Yani "şüpheli gözlemcin" devreye giriyor.

Dua bilinci kesindir, emindir, takibi yapılmaz. Her bir kapı deliğinden bakman, süreci de aylarca ileri atar.. Hep bakarsan hiç gelmezler.
Bahçeye yabancı biri girdi mi girmedi mi diye bakar gibi bakmamalısın ettiğin duanın akıbetine.

Dualarım kabul olmuyor diyen kişi , dualarına evreni test eder gibi mualeme yaptığını farketmeli ve bloke edici nazarını devreden çıkarmalıdır.

İnsanların yarısı nazardan ölüyor (hadis), geri kalan yarısı da nazardan çekiyor. Çünkü evren gözlemciye göre şekil alırken biz hangi gözle görmemiz gerektiğinin , hangi gözle de asla bakmamamız gerektiğinin farkında bile değiliz.

Son düzenleme:
Geri