deniz arzu
Kayıtlı Üye
tekrardan bişey yazmak istiyorum.bu buğdaya yapılan tarifte bende 1947 yılı basımlı bikitap var o kitapta buğdayla yapılan tarif için dil bağlama yapılıyormuş.ilgilenlere yazıyım dedim.
ve elkayna beyne hümül diye olan ayet bu değil.geçen ona bende baktım fakat maide suresinde sadece bir bölümünü bulabildim.bu ayet gizli ilimler 6 7 8 .ciltli olan kitapta mevcut.ayrıcva bu ayetle başka bi tefrik(ayırma )büyüsü daha yapılıyor.okitabı bul bence.
ben bedua etmem öncelikle bunu bilmeni isterim.Nefret ederim,öfkelenirim ama asla kin sözkonusu degildir,yani tutmaz bende.Dynamic Apnea bu ara bayan oldugunuzu ögrenmis oldum,gercekten bilmiyordum.Yasadigin olay oldukca üzücü,allah yardimcin olsun,Panteaya falan karsi ciktigim yok,odukca güzel bir bilgi vermis.Kimi olumsuzluklara neden olabilecek bir takim uygulamalar konusunda bize bilgi vermis bizi aydinlatmis.Ne dersin? Aslinda burda senin anlamadigin birsey var,olumsuzluklari yaratan seytanin dogasidir ve bunun allah ile alakasi yoktur.Celiski yaratiyorsun kendi kendine.Tanri dikenli bir gül gibidir,onu seviyorsan dikenlerine bile katlanmak zorundasin.astral medyum sanki senin Allah belanızı versin dedigin hic olmamıs gibi davranma aaaa... pantea tum durustlugu ile yazmıs.. sen yaz pantea ..dun esimin beni tatilde tanıstıgımız cocugunu besledigim yedirdigim icirdigim kadınla aldattıgını ogrendim simdi ne dersin? kader deip kenara mı cekilirsin hiii???bi de onlar oturuuken cocukla ben ilgilendim ne salagım di mi?? yıkılsın ikisi de hersey uzerlerine yıkılsın benden uzakta iken tabii
burada paylasmak amacımız herseyı %100vermedıkten sonra amacı nekı her uygulamayı ayrıntılı ve tam sekılde yazılmasını rıca edıyorum kısının vıcdasnı en buyuk cezacıdır zaten ınsan haksız yere bısey yaparsa zaten ıcı ıcını yer yuvası dagılan kadınlar ıcın bazen bu kotu gorunen uygulamalar onlaar ıcın gereklı lutfen eksıksız tam bılgı vererek yazmanızı rıca edıyorum her uygulamayı
Arkadşlar bu çok günah yanliz biliyosunuz dimi?
hımmmm ne alaka perilcim simdi sen bu siteye günahkarların sitesimi semek istiyosun bakimm hııı:smash:
herşey büyüyle olucak diye bişi yok..herşeyin manevi boyutuda var öyle dğilmi....?
Arkadşlar bu çok günah yanliz biliyosunuz dimi?