Afferin sana,müthis bir basari elde etmissin.Sence sevenleri ayirmak dogru bir fikirmidir? Sende hic acima duygusu yokmu?Ben bu uygulamanin bir kez yaptim hedef kisilerim ayrilma noktasina geldiler 5 yil nisanli kaldilar surekli sorunlar kavgalar yasandi evlenemediler sonra ben kendime farkli bir yol cizdim ve iptal ettirdim simdi evlendiler .
O zaman icin hic hissedemedigim bir duyguydu cunki o insanlarin bana yasattiklari karsisinda bana hic acimadiklarini gormusdum intikam istedim ve aldim hepsi bu , zaten daha sonra ofkem yatisti ve batil ettim.ASTRALMEDYUM ' Alıntı:Afferin sana,müthis bir basari elde etmissin.Sence sevenleri ayirmak dogru bir fikirmidir? Sende hic acima duygusu yokmu?Ben bu uygulamanin bir kez yaptim hedef kisilerim ayrilma noktasina geldiler 5 yil nisanli kaldilar surekli sorunlar kavgalar yasandi evlenemediler sonra ben kendime farkli bir yol cizdim ve iptal ettirdim simdi evlendiler .
Anliyorum,yani aslinda hakketiklerini düsünümusün,yani en azindan o zaman icin ha panter? Olsun, bak önemli olan sen sonrasinda ne güzel sendeki farki ortaya koymussun,yani en azindan bunlarin seviyesine inmiyerek aklini basina alip ,onlarin sana bu yaptiklari seylere ragmen dolayi aff etmissin.Ne kadar güzel birsey!O zaman icin hic hissedemedigim bir duyguydu cunki o insanlarin bana yasattiklari karsisinda bana hic acimadiklarini gormusdum intikam istedim ve aldim hepsi bu , zaten daha sonra ofkem yatisti ve batil ettim.
ASTRALMEDYUM ' Alıntı:Anliyorum,yani aslinda hakketiklerini düsünümusün,yani en azindan o zaman icin ha panter? Olsun, bak önemli olan sen sonrasinda ne güzel sendeki farki ortaya koymussun,yani en azindan bunlarin seviyesine inmiyerek aklini basina alip ,onlarin sana bu yaptiklari seylere ragmen dolayi aff etmissin.Ne kadar güzel birsey!O zaman icin hic hissedemedigim bir duyguydu cunki o insanlarin bana yasattiklari karsisinda bana hic acimadiklarini gormusdum intikam istedim ve aldim hepsi bu , zaten daha sonra ofkem yatisti ve batil ettim.
canım ya.ne kötü bir durum.çok üzüldüm.astral medyum sanki senin Allah belanızı versin dedigin hic olmamıs gibi davranma aaaa... pantea tum durustlugu ile yazmıs.. sen yaz pantea ..dun esimin beni tatilde tanıstıgımız cocugunu besledigim yedirdigim icirdigim kadınla aldattıgını ogrendim simdi ne dersin? kader deip kenara mı cekilirsin hiii???bi de onlar oturuuken cocukla ben ilgilendim ne salagım di mi?? yıkılsın ikisi de hersey uzerlerine yıkılsın benden uzakta iken tabii