elbette buna denilecek bir sey yok ama çoğu insanlar sadece kendi çıkarı için bu büyüyü yapıyor benim sözüm iki seveni ayırmak isteyenlere yoksa tabiki olabilirevet birbirini seven kişileri ayırmak günah,ama birde sevgi olmadan sadece mecburiyetten veya karşı tarafın yapışkanlığından dolayı ayrılmayan insanlar var, bence bunları ayırmak için yaptırmak hiçte günah değil,hatta sevap bile... kimse kimseyle zorla birlikte olmak durumunda değil, herkesin sevdiğiyle beraber olmaya hakkı var.
soğutma büyüsü yapabilirsin arkadasım sitede mevcutben sevgilim tarafından tehtidlerle brlikteyim.ondan ayrılamıyorum.şiddete dahi baş vuruyor.benden soğusun istiyorum nefret edersede canımı yakar lütfen bana yardımcı olun..lütfen sewdiğim biriyle birlikte değilim hergün acı çekiyorum lütfen yardım edin
Tehditten kastınız nedir? Öldürür mü? Dayak mı atar? Hemen polise gidip suç duyurusunda bulunuyorsunuz ve ailenizi bu durumdan haberdar ediyorsunuz. Şiddete başvurmak ne demek!ben sevgilim tarafından tehtidlerle brlikteyim.ondan ayrılamıyorum.şiddete dahi baş vuruyor.benden soğusun istiyorum nefret edersede canımı yakar lütfen bana yardımcı olun..lütfen sewdiğim biriyle birlikte değilim hergün acı çekiyorum lütfen yardım edin
Kesinlikle cok dogru bir oneri .Bunun disinda yapacaklariniz sizin icin vakit kaybi olacakdir o kisi sizin ondan korkdugunuzu yada ailenizden cevrenizin tepkisinden cekindiginizi hissederse daha cok baski yapacakdir,ona tehditlerinden biktiginizi vew her seyi ailenize anlatip gerekirse kanuna basvuracaginizi soyleyin .Unutmayin tehdide zorbalik ve kabakuvvete basvuran kisiler aslinda korkak insanlardir ve iclerindeki bu korkuyu bastirmak icin baska insanlar uzerinde hakimiyet kurmaya calisirlar yapmaniz gereken tam gozunun icine bakip onun yapabilecegi hic birseyden korkmadiginizi cunki hayatinizi ondan korkarak geciremeyeceginizi anladiginizi istedigini yapabilecegini ama kanunu karsisinda bulacagini unutmamasini soyleyin ve yanitini dinlemeden cekip gidin.Gelismelerden beni haberdar edin mutlaka.Tehditten kastınız nedir? Öldürür mü? Dayak mı atar? Hemen polise gidip suç duyurusunda bulunuyorsunuz ve ailenizi bu durumdan haberdar ediyorsunuz. Şiddete başvurmak ne demek!
Şifreli bölümlerimiz var. Usta üyeler davet edilir. Zaten biz uyarıyoruz ayrıca, eksik olanları yapmayın. Tam olanları da yapmayın hatta diye.Niye tam anlatılmasını ıstemıyorsunuz.ozel bır sıfrelı bolum acın buyuler 100 de 100 tam olsun...boyle eksız buyulerın yapılmaya calısılması daha buyuk zarara yol acmaz mı?tesekkur ederım..
Şerr uygulamaları konusunda gereken hassasiyeti veriyoruz emin olun, korkulacak bir durum söz konusu degil..Bu büyüler tam değildir umarım. Çünkü çoğu insan bunları bilinçsizce kullanıp , başkalarına zarar verebilirler. Sitede rastladığım kadarıyla birçok kişi bu durumdan yakınıyor, büyü ile eşleriyle araları bozulmuş ve siz yardım ediyorsunuz. Ama anlamadığım bir yandan da ayırma büyüleri var. Tam olarak verilmemiştir umarım bu büyüler.Çok sakıncalı bir durum.
Şerr uygulamaları konusunda gereken hassasiyeti veriyoruz emin olun, korkulacak bir durum söz konusu degil..