ben böyle sacma sapan seylere inanmıyorum bence bir aldatmaca ayak derisiyle olucak bir sey deyil bu
Paylaşım için teşekkürler öncelikle kafama bir şey takıldı bu büyüye mi giriyor ? Müslüman olduğum için soruyorum ? Büyüye girmiyor ise denemek isterim.
Bunun için öncelikle giyim ve temiz koku çok önemlidir, üstü başı perişan kılıksız saçlı sakallı pis kokan adamın etkileyeceği tek şey kara sineklerdir, konuşmakta çok önelidir düzgün konuşmak kibar ve nazikane cümleler kurmak her şeyden önce karşındakini dinlemek çok önemlidir küfürle konuşan adamın etkileyeceği en güzel şey gözüne inen bir yumruk olur bence, birde ses tonu var etken olan elbetteki güzel bir ses tonu çok kişiyi etkileyecektir bu konuda bütün bunların dışında ilk görünüm çok önemlidir ilk defa görmüştüğün kişide bıraktığın ilk intiba hiçbir zaman değişmeyecektir ki ilk görüştüğünüz kişide ilk intibaa mutlaka bütün bu yazdıklarımla olacaktır...
ar kadaslar bu ayak derisi olayını deneyen varmı icinizde bir tanıdık bu işkerle ilgilenen birine sordum olur dedi ama enerjin yüksekse devamlı hayal eiyosan olur dedi rüyada celp ediyomussun iş rüyada bitiyomuş
celb direk asik etmez sadece gordugu ruyanin etkisiyle sizi cekici bulabilir.Asik olmasi demek bir kisinin cinsellik icin degil sadece ona bakip gulebilmesi onun yanagina dokundugunda mutlulugun sonsuzluga acilan kapisina varabilmesi demektir. bu cinsel anlamda cekici yapar.Sizle daha samimi olma girisimleri olabilir
alara26 aayaklariniza kapanmasada buyunun etkisi gecinceye dek pesinizden kosar sizi yaninda ister
iğrençsiniz yahu