BİR BÜYÜDE BENDEN
Sevilen kişinin giydiği eşyasını alarak da büyü
yapılabilir. Özellikle tene giyilen şeylerden çok
yararlanılır. Böyle bir eşyanın bir parçası yırtılarak
üstüne Tuncina duası yazılır. Sonra parça ateşe
atılır. O kimse başkasına bağlı olsa da ona yüz
çevirir ve büyüyü yapan kişiye gelir...ETKİSİ KESİNMİŞ...İYİ DÜŞÜNÜN ÖYLE YAPIN..
büyünün herhangi bir özel zamanı yok zamanı sizin için özel ve stratejik olan zamandırr..demin bi arkadas sormus hangi vakitlerde yapmamiz lazim diye vakiti falan yok demisdi biri simdi sen diyorsun zamaninda... :S ?
ya herhalde tamamen enerjiyle ilgili bu olay, yoksa derinden parçayı al kurut yedir biraz sallapati geldi bana. sen söylediğine göre bunu yapan çok kişi vardır muhakkak, peki sonuçları ne? sence bu büyünün sırrı yedirdiğin deride mi urum fikrini merak ettim.
Giren cehenneme senin eminle mi girecek?Büyü yapmak veya yaptırmak çok günah direk cehenlemlik oluyornussun
Sayın mellek21,dini inanışlarınız sebebi ile dostane ve art niyetsiz bir uyarı yaptığınızı düşünüyorum.Fakat hatırlamanız gereken iki husus var.İlki burası Gizli Mabet Büyü Okulu.İkincisi burada uygulamaları alan veya uygulamaları veren,bilgileri alan veya bilgileri veren şahıslar ne yaptığını bilmektedir.En azından sitede bu konular ince ayrıntılarına kadar anlatılır.Bu site sadece büyü veren bir site değildir.Burası aynı zamanda öğreticidir.Üstelik tek bir konu veya tek bir inancın bağlayıcılığı ile değil,evrensel bir düşünce tarzının temellerine oturan,her üye ve yöneticinin katkılarıyla da yükselen kompleks bir yapıdır.Ne demek istediğimi kafi düzeyde ifade etmiş olduğumu düşünüyorum.İyi ve kaliteli forumlar diliyorum.Büyü yapmak veya yaptırmak çok günah direk cehenlemlik oluyornussun
Sinirlenmedim ama artık bu konular baydı, bu günah laflarında iki tema varoff kermit,akeldan çok sinirlenmişsiniz arkadaşlar boşverin...adminler gerekeni yaparlar...