Yaptığınız büyüleri dillendirmeyin. Kimseye bunu yaptım, şunu yapacağım demeyin. Kişilerin, enerjileriyle, büyünüzün belki de tutmamasına yol açabileceklerini unutmayın. Yapın; olacağına tüm varlığınızla inanın ve unutun..ben yaptım bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum iki gün oldu bir hareketlenme görmedim.Ama takipteyim.
HERHANGİ BİR İNSANI NASIL ETKİLERSİNİZ ?
Ayağınızın derisi yumuşayana kadar sıcak suyla yıkayın. Ayağınızdan biraz deri kopartın ve bunları ısıtarak kurutun sonra da toz haline getirin. Etkilemek istediğiniz kişinin içeceği herhangi birşeye bu tozu karıştırırsanız peşinizden ayrılmayacaktır.
HERHANGİ BİR İNSANI NASIL ETKİLERSİNİZ ?
Ayağınızın derisi yumuşayana kadar sıcak suyla yıkayın. Ayağınızdan biraz deri kopartın ve bunları ısıtarak kurutun sonra da toz haline getirin. Etkilemek istediğiniz kişinin içeceği herhangi birşeye bu tozu karıştırırsanız peşinizden ayrılmayacaktır.
sanirim tarif tam ama yinede sormak isterim isin puf noktasi nedirHERHANGİ BİR İNSANI NASIL ETKİLERSİNİZ ?
kisiyi etkileme suresi ne kadardir bir seferlikmi yoksa sureklimiHERHANGİ BİR İNSANI NASIL ETKİLERSİNİZ ?
eger yardimci olursan sevinirimhipnotismayı kullanabilirsin. bazı özel kokular ve beden dili ile psikolojik etkileme metotlarını sana verebilirim. Özelliklr kısa süreli etkilemeler için bayan ve erkekler için özel karısımlar var. Özellikle, doğu arap ülkelerinden gelen bazı karısımlar kısa süreli etki için özellikler sunmakta. Ancak, uzun süreli etkileme, büyü,muska, tılsım, psisik etkileme için çok çok uzmanlar dahi becerikli değildir. Çünkü insan iradesi her büyüden daha güclüdür...