Ama akıl vermeye gelince herkes felsefeci düşünür ama büyü yok.Daha ben burada geri getirme için yardımcı olan 1 Allah'ın kulunu görmedim. Searchdekilerde örnek teşkil etsin diye. Sanırım onlarda eksik
Tabi, burada hayatında kimseyi sevmeyenler kart kalpli insanlala dolu.İnşallah herkes sevdiğine kavusur. Zor bir durum gerçekten. Yaşamayan anlamaz bu durumu
Doğrusu gücenmek senin bir hobin haline gelmiş.Sana da gücendim doğrusu.
14 yaşında mısın 16 mı ?Burada yardımlaşmak paylaşmak varken dalga geçen birine onay vermiş oldun sanki.
İşte bunlar hep yanlış analiz sonucu yanlış nick seçmekten..Doğrusu gücenmek senin bir hobin haline gelmiş.
İşte bak bu melankoniyi ve tükenmişliği bir an önce değiştirmezsen herkez sana aynı muameleyi yapmak zorunda hissedecek.
Sana hak verenler, haline üzülenlerden de var aramızda. Ama ikili ilişkilerde anne etkisinde kaldığını artık görmen lazım.
14 yaşında mısın 16 mı ?
Buraya insanlar üye robotlar değil malum ondan olabilir mi acaba.. gerçek hayat da böyle değil mi.. insanlar maxium fayda elde etmeye çalışıyor birbirinden boş vaatlerde bulunarak derdi olana yardım etmek yerine akıl vererek.. tok aça şükret der mesela, hiçbir zaman iş sorunu yaşamayan birisi ahh her yer öyle biz de çekiyoruz diye masal okur..Ama akıl vermeye gelince herkes felsefeci düşünür ama büyü yok.
Gizlimabet değil Akilvermemabeti
İşte bunlar hep yanlış analiz sonucu yanlış nick seçmekten..
Nickini Nikolay yapsın hem o zaman bağlamasız bütün kadınlar çevresinde toplanır kendi yapmasına gerek kalmaz kadınlar yapar bağlamayı
Akılvermemabedi kısmını sevdim.Gizlimabet değil Akilvermemabeti
Aynen öyle.Madem bu kadar kendini seviyorsun böyle şeylere gerek yok.Burası neden var.Madem bu kadar sağlam psikolojiye sahipsin burada işin ne.Çok akıllılar buradakiler.Ama akıl vermeye gelince herkes felsefeci düşünür ama büyü yok.
Gizlimabet değil Akilvermemabeti
Bugün konuyu açacağım malzemelerini hazırla a4 ile siyah keçeli kalem siyah karton ve altın rengi kalem bi tık daha iyi olabilir gidip alma imkanin varsaAynen öyle.Madem bu kadar kendini seviyorsun böyle şeylere gerek yok.Burası neden var.Madem bu kadar sağlam psikolojiye sahipsin burada işin ne.Çok akıllılar buradakiler.
Daha ben burada geri getirme için yardımcı olan 1 Allah'ın kulunu görmedim
Altın rengi keçeli kalem var mıdır kırtasiyede.Bugün konuyu açacağım malzemelerini hazırla a4 ile siyah keçeli kalem siyah karton ve altın rengi kalem bi tık daha iyi olabilir gidip alma imkanin varsa
Türkiye’de irtica hiç bir zaman azalmamış! Aksine artarak devam etmiş! Bu yazlı şekilde ifade ettiğinizi Kemalistler öğrense “tekke ve zaviyeleri kapattık hocaları üfürükçüleri bitirdik yanılmışız” derlerMerhaba dostlar , abiler , ablalar , kardeşler.Aranızda yeniyim .Benim sevdiğim ile evlilik yolunda ilişkimiz vardı.Benden ayrıldığında benle beraberken başkası da olduğunu öğrendim.Kalbim acıyor 2 ay geçti her gün düşünüyorum.Kaza geçirdim ölümden döndüm şu an kemiklerimde kırıklar var ama o an dahi aklımdan atamadım.Geri döndürmek için birşey arıyorum.Yardım edebilecek olanlarınız için şimdiden Allah razı olsun , teşekkür ederim.
Bi etkileşim oldumu bir değişiklik varmı kaçıncı gundesin?Altın rengi keçeli kalem var mıdır kırtasiyede.
Şuan BalayındalarBi etkileşim oldumu bir değişiklik varmı kaçıncı gundesin?
Ben de hep öyle diyorumtek kişi tek aşk diyenlerin de kıymeti bilinmiyor..
Yoo bilen çıktı işte kıymetini.. konumu parası kariyeri olan kadın sana bağlama yapmak için masraf yapıyorBen de hep öyle diyorum
Geçen sene varlıklı bağlamayı medyuma yaptırmıştı da şimdikileri kendi yapıyormuş dualar ve okumalar ileYoo bilen çıktı işte kıymetini.. konumu parası kariyeri olan kadın sana bağlama yapmak için masraf yapıyor
Olsun yine para veriyordur dua terkiplerine Yani medyum her türlü parasını yiyor senin sayende Asıl cingöz medyumuGeçen sene varlıklı bağlamayı medyuma yaptırmıştı da şimdikileri kendi yapıyormuş dualar ve okumalar ile