Geri getirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya_bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha ben burada geri getirme için yardımcı olan 1 Allah'ın kulunu görmedim. Searchdekilerde örnek teşkil etsin diye. Sanırım onlarda eksik

İnşallah herkes sevdiğine kavusur. Zor bir durum gerçekten. Yaşamayan anlamaz bu durumu
Tabi, burada hayatında kimseyi sevmeyenler kart kalpli insanlala dolu.
Benim sizden olan farkım, kendimi sevmektir. Kendini sevmeyen, sevemez ve sevilmez.
Bir insan kendini ne kadar sevmemeli ki, cehennem gibi yaşama kendini teslim ediyor.

Sana da gücendim doğrusu.
Doğrusu gücenmek senin bir hobin haline gelmiş.
İşte bak bu melankoniyi ve tükenmişliği bir an önce değiştirmezsen herkez sana aynı muameleyi yapmak zorunda hissedecek.
Sana hak verenler, haline üzülenlerden de var aramızda. Ama ikili ilişkilerde anne etkisinde kaldığını artık görmen lazım.

Burada yardımlaşmak paylaşmak varken dalga geçen birine onay vermiş oldun sanki.
14 yaşında mısın 16 mı ?

Son düzenleme:
Doğrusu gücenmek senin bir hobin haline gelmiş.
İşte bak bu melankoniyi ve tükenmişliği bir an önce değiştirmezsen herkez sana aynı muameleyi yapmak zorunda hissedecek.
Sana hak verenler, haline üzülenlerden de var aramızda. Ama ikili ilişkilerde anne etkisinde kaldığını artık görmen lazım.

14 yaşında mısın 16 mı ?
İşte bunlar hep yanlış analiz sonucu yanlış nick seçmekten..
Nickini Nikolay yapsın hem o zaman bağlamasız bütün kadınlar çevresinde toplanır kendi yapmasına gerek kalmaz kadınlar yapar bağlamayı 😹

Ama akıl vermeye gelince herkes felsefeci düşünür ama büyü yok.
Gizlimabet değil Akilvermemabeti
Buraya insanlar üye robotlar değil malum ondan olabilir mi acaba.. gerçek hayat da böyle değil mi.. insanlar maxium fayda elde etmeye çalışıyor birbirinden boş vaatlerde bulunarak derdi olana yardım etmek yerine akıl vererek.. tok aça şükret der mesela, hiçbir zaman iş sorunu yaşamayan birisi ahh her yer öyle biz de çekiyoruz diye masal okur..
Tabi bi de şu açıdan bakmak lazım ben kime ne yaptım kimden ne bekliyorum ;)

İşte bunlar hep yanlış analiz sonucu yanlış nick seçmekten..

Kaya bey niki, Kadir İnanır'ın Deli Kadiri gibi olur, Yaban gibi olur. Bodrum Hakimi gibi olur..

Olsun, Ben onda bir yalı çapkını enerjisi de alıyorum. Tek yapması gereken bir tık aydınlanmak. Hepimiz o noktadan geldik. Bu gencin yaşı küçük.

"hepsinin canı cehenneme, insanlık için çalıstık sokakta kaldık, atom fiziği de profesörlük te yerin dibine batsın, adi bir kumarbazın kızına rezil olduktan sonra,... ben artık kumarı, i*liği, hergeliliği öğrenicem" dediği anda bence oradan yürür.

Nickini Nikolay yapsın hem o zaman bağlamasız bütün kadınlar çevresinde toplanır kendi yapmasına gerek kalmaz kadınlar yapar bağlamayı 😹

Nikolay yapsın, içindeki Şopen çıksın. Kaya bey biraz fazla Tatar Ramazan gibi duruyor..

Ama akıl vermeye gelince herkes felsefeci düşünür ama büyü yok.
Gizlimabet değil Akilvermemabeti
Aynen öyle.Madem bu kadar kendini seviyorsun böyle şeylere gerek yok.Burası neden var.Madem bu kadar sağlam psikolojiye sahipsin burada işin ne.Çok akıllılar buradakiler.

Daha ben burada geri getirme için yardımcı olan 1 Allah'ın kulunu görmedim

Ben bir tanesi ile gurur duyduğumu hatırlıyorum.

Mesajlaşma varken birisi benden aşk acısını dindirmek için büyü veya zikir istemişti. Ben de ona hayatın pozitif ve meşru taraflarından destek araması gerektiğini söylemiştim. O da internetten araştırıcam abi sağol yine de dedi. Sonra birden kayboldu. Baya da bi araştırmış hakkaten. Kendini geliştirdi. Sonra bana bir mektup yolladı. Bu mektup olmuş mu abi bakar mısın göndereyim mi abi diye.

Hürriyetteki Güzin Ablaya mektup yazmış. Tam bir fiyat/performan araştırması yapmış. Öyle bir yazmış ki mektubu yazarkasadan gün sonu raporu alır gibi, kaydır kaydır bitmiyor. İçim şisti okumaktan. Dünyayı yöneten güçlerin aşık olmasını engellediğini , sürekli reptilyan ırkına aşık olduğunu falan yazmış. Muska verip 100€ sunu almayı istedim o an. Hem bir rahatlama da gelirdi. Ona da bana da.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar , abiler , ablalar , kardeşler.Aranızda yeniyim .Benim sevdiğim ile evlilik yolunda ilişkimiz vardı.Benden ayrıldığında benle beraberken başkası da olduğunu öğrendim.Kalbim acıyor 2 ay geçti her gün düşünüyorum.Kaza geçirdim ölümden döndüm şu an kemiklerimde kırıklar var ama o an dahi aklımdan atamadım.Geri döndürmek için birşey arıyorum.Yardım edebilecek olanlarınız için şimdiden Allah razı olsun , teşekkür ederim.
Türkiye’de irtica hiç bir zaman azalmamış! Aksine artarak devam etmiş! Bu yazlı şekilde ifade ettiğinizi Kemalistler öğrense “tekke ve zaviyeleri kapattık hocaları üfürükçüleri bitirdik yanılmışız” derler 😂

Geri