Geri getirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya_bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilmeden yorum yapmanız gerçekten akıl alır gibi değil.

Bu yorum kalsın, 5 sene sonra gel yine oku. 😀

İlişkimin detaylarını biliyor musunuz ona nasıl hissettirdiğimi.

Biliyorum. Küçükken bana da oldu. Evlenmek için babama tarlaları sat bize ev al ben evlencem demiştim.

Bana genizden gelen o sinüzit boşaltma sesiyle gülmüştü. Ben de senin gibi hissetmiştim işte tam böyle.

Karşı tarafı koruyup kolladım ama bir gün benle bir gün onla imiş.

Olabilir. Tartmış işte sizi. Hanginizin daha iyi olduğunu deneye deneye karar vermiş. O da size karşı aidiyet hissetmemiş. Belki başka birileri de devreye girdi siz ikinizin de hala haberi yok esas çocuktan.

Ama biz erkek tarafıyız. Daha rekabetçi yüksek değer bir erkek haline gelmedikçe herzaman suçu kendimizde aramak zorundayız.

Terk mi etti? Demek o vefasız değil, biz yeteri kadar iyi değiliz. Bitti. Gelişmeye devam. Skill kasmaya devam.

E benim günahım vebalim ne.Bana çektirdikleri ne olacak dünyam yıkıldı.

Senin günahın kendi merkezinde kalamamak. Kendini sevmeden başkasını sevmeye kalkışmak. Şimdi noldu? Kendine bile gelemiyorsun kendini bir hiç haline getirecek kadar ihmal ettiğin için..

Dostum kadınlar doğuştan, erkeler sonradandır. Sen kendini yaratmak zorundasın. Sen doğuştan cazibeli değilsin.

Yine de seviyorum.

İyi b*k yiyorsun.

Geri gelsin de nasıl olursa olsun

Senin yaşın 17 mi 19 mu?

Son düzenleme:
yaaaa ben seni anlıyorum 🤍
gerçekten çok acı bir şey, ne aç kalmaya ne de başka birşeye benzemiyor. ve herkes aynı hassaslık düzeyinde değil.
eğer senin sevgin herşeyi affetme düzeyindeyse tabi ki çabalayabilirsin buna kimse karışamaz. kim hayatında herşeyi doğru yapıyor ki?
umarım gönlündekine kavuşursun.
Allah razı olsun 🙏🏻

Ben nereden bilebilirim aranızda olanları kaldı ki beni ilgilendirmez. Olay senin yaşananlara verdiğin tepki, istediğim kadar seveyim, aşkımdan öleyim yataklara düşeyim ama karşımda ki insanın karakterinde bir eksiklik varsa ve bunu kapatamıyorsa bal olsa ağzıma sürmem hocam. Üzücü tarafı şu kaç kişi ile aldatıldın bilmiyorum ama her aldattığı kişide bir parçasını bıraktı ve artık birine bağlanması çok zor. Bir de şu var sana büyü ile dönerse dönecek olan kadın senin sevdiğin kadın değil yani seni kendi iradesi ile sevmeyecek hiç bir zaman insan bunu kendine nasıl yedirir. Her gün acı çekeceğine bir gün çek bitsin kardeşim, dost acı söyler. Topla kendini, hayatına bak.
İşte sen olsan yapmazsın ama farklı bir durum ne ben senim ne sen benim yaşadığımı yaşadın.Benden önce de birlikte olduğunu söyledi biri ile.Geçmiş geçti ben geleceğimize bakalım dedim.Bir de kendine yatırım yap spor yap vs diyenler zaten yapıyordum.Kafanızda nasıl imajine ettiniz bilmiyorum ortalama ideal boyda 1.80 boyunda spor yapan gayet fit fazlasıyla bakımlı temiz biriyim o kadar ki bana derdi çoğu kızdan daha bakımlısın diye.Bakımlı derken her zaman dişinden tırnağına temiz , epilasyona dahi giden biriyim.Ha o çok mu güzel , benim gözümde bebek ama xxl beden giyen biri.Ne için söylüyorum bunları.O beni fazlasıyla beğeniyordu yani onun aşağısında kalacak bir tip değilim.

Sürekli sizinle düzgün bir üslup ile konuştum
Sürekli derken dün bir bugün iki diyeceğim ama o bile yok.. ilk kez konu açtınız, bugün yani ;)

burada erkek olduğumu da belirttim.
ooo ona kaldıysa biz neler duyduk neler çıktı bir foruma yeni üye olmuş yeni konu açmış birinin birkaç yorumuna bakarak aldanma noktasını çoktan geçtim. Geçirdiler yani 🤩
Belki de doğru söylüyorsunuz bilemem :)

goygoya alıp iftira etmeniz hoş değil
yoo goygoy yaptığımı düşünmüyorum bizzat şahit olduklarımdan bahsettim sizinle ilgisi vardır yada yoktur onu hiçç bilemem ;)

aktıkça içim parçalanıyor zaten.Lütfen duyarlı olun.
Neye baktıkça nü fotolarına mı 🤩
Eğer gerçekten bahsettiğiniz gibiyse kadın tam bir cingözmüş başkası ona daha fazla fayda sağlayacağı için gitmiş 🤩

Sürekli derken dün bir bugün iki diyeceğim ama o bile yok.. ilk kez konu açtınız, bugün yani ;)

ooo ona kaldıysa biz neler duyduk neler çıktı bir foruma yeni üye olmuş yeni konu açmış birinin birkaç yorumuna bakarak aldanma noktasını çoktan geçtim. Geçirdiler yani 🤩

yoo goygoy yaptığımı düşünmüyorum bizzat şahit olduklarımdan bahsettim sizinle ilgisi vardır yada yoktur onu hiçç bilemem ;)

Eğer gerçekten bahsettiğiniz gibiyse kadın tam bir cingözmüş başkası ona daha fazla fayda sağlayacağı için gitmiş 🤩
CİDDİYETLE OKURKEN FOTO KONUSUNA GELİNCE KAHKAHA ATTIM 😂😂

İşte sen olsan yapmazsın ama farklı bir durum ne ben senim ne sen benim yaşadığımı yaşadın.Benden önce de birlikte olduğunu söyledi biri ile.Geçmiş geçti ben geleceğimize bakalım dedim.Bir de kendine yatırım yap spor yap vs diyenler zaten yapıyordum.Kafanızda nasıl imajine ettiniz bilmiyorum ortalama ideal boyda 1.80 boyunda spor yapan gayet fit fazlasıyla bakımlı temiz biriyim o kadar ki bana derdi çoğu kızdan daha bakımlısın diye.Bakımlı derken her zaman dişinden tırnağına temiz , epilasyona dahi giden biriyim.Ha o çok mu güzel , benim gözümde bebek ama xxl beden giyen biri.Ne için söylüyorum bunları.O beni fazlasıyla beğeniyordu yani onun aşağısında kalacak bir tip değilim.
Spor yap vs. derken sürekli kendini ve zihnini meşgul et demek istedim kardeşim. Her neyse ben sadece önünde bir duvar var o duvara çarpma diye uğraşıyorum ama insan bazen o duvara çarpmadan sonuçları kestiremiyor. Seçim senin dostum umarım çarpacağın duvar senin, hayatının ve sevdiğin insanın hayatını kötü etkilemez.

Evet maalesef yok işte DM :( birbirimize mail, sosyal medya adresi veremiyoruz, cin daveti bağlama tarifleri paylaşamıyoruz tam bir maaduriyet yaşıoruz sorma.. kocaman birr rAHH çekesim geldi :sick:
Özel hayatı da herkesin göreceği şekilde buraya yazmak da pek doğru değil diye düşünüyorum.

Ahlaksızlık boyutuna geldi artık sizin söylemleriniz.Ne nüsü , hatıralarım canlanıyor üzülüyorum birlikte fotoğraflarımıza.Sohbetinizi bu konu altında yapmayın , ben konumda yardım arıyorum .İyi geceler.

Yarin açacağım ama şunu bilki geri dönse bile kader noktalarınız uyuşmuyorsa ve anladığım kadarıyla karşı taraf tam bir karaktersiz bu yüzden hicbirsey duzelmeyecek bunun bilincinde ol belkide seni çok daha iyisi bekliyordur :)
Bekliyorum , olsun.Karakterini ele alacağım geldiğinde.Konuşur tartışırız.

Engelledim artık bu kendini bilmezleri .Sana da gücendim doğrusu .Burada yardımlaşmak paylaşmak varken dalga geçen birine onay vermiş oldun sanki.
Yani açıkçası durumunu anlıyorum ama senleyken biriyle daha ilerletmiş yani ne bileyim soğuman gerekiyor çünkü belliki karşı taraf baya karaktersizin önde gideni ve bu kişiden bir gün soğuyacağının garantisini veriyorum @Rhea espri yapiyor sadece ama hakli yanlarida var yani karşı taraf tam bir cingöz ve sende buna göz yumuyorsun

Yani açıkçası durumunu anlıyorum ama senleyken biriyle daha ilerletmiş yani ne bileyim soğuman gerekiyor çünkü belliki karşı taraf baya karaktersizin önde gideni ve bu kişiden bir gün soğuyacağının garantisini veriyorum @Rhea espri yapiyor sadece ama hakli yanlarida var yani karşı taraf tam bir cingöz ve sende buna göz yumuyorsun
Kendi hayatıyla espri yapsın onu yoksayıyorum .Yaptığı adice ama kötü bir aşk bu belki.Onu da anlamıyorum.Tek bildiğim gerçekten sevdim.Ama geri döndürürsem oturup herşeyi baştan konuşuruz çözüm buluruz.Sen yardım et lütfen 🙏🏻

Geri