Geri getirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya_bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa oğlak, sen çok mantıklısın o zaman. aşık da olmazsın sen ya olcaksan da mantığına uyan insana olursun kesin : )
balık ve yengeç erkekleri aşık olana kadar öyledir. aşık olunca inanılmaz yapışkandırlar. aşık balık tanımıyor olabilirsin. ikisini de tecrübe ettim maalesef
yok yok yengeç hz meryem gibi kalır balık erkeğinin yanında..

:ROFLMAO::ROFLMAO:
haha çok doğru tespit artı ikizler fazlasıyla sosyaldir karşı cinsle arası iyidir çevresinde bol miktarda kadın/erkek vardır.. üye acaba aldatılmadan önceki aldatmalarını unutmuş olabilir mi diye aklıma gelmiyor değil.. :sick:
Merhaba hocam iki gündür üye değilken forumu geziyordum çok fazla mesajlarınızı gördüm .Allah sıhhatinizi arttırsın.Burç konusuna gelirsek belki bazı yönlerden tutabilir ama insanları 12 çeşite kategorize etmek yanlış.Ben aldatmadım , umarım kimse de yaşamaz bu durumu.

Geçmişte kalan önceki birlikteliği sizi neden ilgilendiriyor?

Onun sizin kabulünüze pek ihtiyacı olduğunu sanmıy
Geçmişte kalan önceki birlikteliği sizi neden ilgilendiriyor?

Onun sizin kabulünüze pek ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

İlgilenmemeniz gereken konular hk. fazla büyük konuşursanız bazen kader size daha çok ilgilenmeniz gereken konular getirebilir.
Mesela daha önceki birlikteliğini dert etmekle uğraşırken bir bakmışsınız ki, güncelde aldatılmışsınız...
Yanlış anladınız , belki benim yazımından kaynaklı .Kusura bakmayın.

İlişkiye başlamadan önce ilk tanıştığımızda sadece bir kişiyle birlikteliği olduğunu söyledi.Onu kabul ettim ve ilişkiye başladım çünkü amacım evlenmekti ki o da öyle söyledi anlamışsınızdır umarım.

Lakin ilişkimiz sürecinde başkası da varmış onunla da birlikte olmuş.

ona katılıyorum ya yengeç erkekleri çok ponçik : )

Lisede yengeç bir arkadaşım vardı. Eli adam dövmeye çok yatkındı. Ha bire birilerini dövüp dövüp sonra dövmek zorunda kaldı diye bir anda vicdan yapar ve hüngür hüngür ağlardı. Sonra Yanlarına gidip onlarla arkadaş olur, her teneffüste onları sınıflarından zorla çağırtır, teneffüs bitene kadar da hapishane avlusunda volta atan Ramiz dayı ve Ömer gibi git gel yaparlardı ellerini arkada birleştirip. Yapışkan oluyorlar. Kendi kendilerine gelin güvey olmayı çok sevdikleri için mi bilinmez ama uyum saglamazsan hemen hain ilan ediyorlar seni 😃 ponçik bir ifade takınıyorlar.

Kavga ederek arkadaş olmuştuk biz de. Kafa atmıştım o da bana uçarak dalmıştı. Daha kagva başlar başlamaz düşmanlığa dönüşmeden bitmişti. Enerji kendini belli ediyor. Anladım ki bu herifin sosyalleşme dili böyle. Sonra bunu bir gün bir dövdüler, bu da o zamana kadar kimi dövüyse yanına alıp rövanşa yürümüştü. Sonra rapor aldı 1 ay... 🤣

Sıradan çinko karbon pille çalışan bir yengeç. Güzel çocuktu. Dinlemesini de biliyordu.

Konuyu açan arkadaş, Başlığını çok beğendim.
Geri getirme!
Sizin tavsiyelerinize saygı duyarım , siz olsanız öyle yaparsınız , kabulü mümkün değil belki bu hayırlısı , daha iyi olur vs diyebilirsiniz evet ama ben de bir bireyim benim içimde yaşadığım ve duygularım aynı olamaz.Hakeza @King_Solomon beyefendinin söylediği gibi o da benzer bir durum yaşamış tek iletişim yolum bu belki o anlar.Ben karar verdim iyisiyle kötüsüyle ama yardım istiyorum bilen kişilerden.

aşık olmayanlar nasıl da belli oluyor : )

Aşık olmayı kadınlara sor. Erkek aşık olmak için değil, aşık etmek için tüm yolları denesin diye var. Aşık olduğu anda erkekten burden of performans bekleme yani. Sana benzeyiverir bir anda ve bu durum hiç te hoşuna gitmemeye başlar. Adam sana en aşık olduğu durumda terketmek zorunda bile kalırsın yani xd

Kendi merkezinde kalamayarak tükenişe geçen bireylerin, gidip gidip kendi merkezinde hayat bulmaya başlayan bireylere aşık olarak onların da merkezi enerjilerini hunharca tüketerek beslenmeye çalışmalarını nerde görsem tanırım.
Bu aşk değil, enerji hırsızlığı.

Aşık mısın? Evvela aşık olduğun kişinin dizlerinin bağını titretecek kadar kendi merkezinden yayılan self enerjine güveneceksin. Bu yoksa kozmik iç güveysi olursun. Benim enerjim sensiz çok düşük aşkım, senin enerjini paylaşalım, sen bana yaşam enerjini akıt beni besle demiş olursun.

Kadın neden dönsün ki sana? Enerji alanını yükseltmedikçe sana çekilmez. Kendi kaynaklarını korumak için senden kaçar. Senin ona turbulans yaşatacak kadar geniş bir auran olmalı. Bu da doğru eşleşmeler olunca zaten illa olur. Yanlış eşleşmeleri fazla zorlamamak gerekir.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar , abiler , ablalar , kardeşler.Aranızda yeniyim .Benim sevdiğim ile evlilik yolunda ilişkimiz vardı.Benden ayrıldığında benle beraberken başkası da olduğunu öğrendim.Kalbim acıyor 2 ay geçti her gün düşünüyorum.Kaza geçirdim ölümden döndüm şu an kemiklerimde kırıklar var ama o an dahi aklımdan atamadım.Geri döndürmek için birşey arıyorum.Yardım edebilecek olanlarınız için şimdiden Allah razı olsun , teşekkür ederim.
Dostum bu tarz bişey yaşadim ve burda asıl savaşi kendinle vermen gerek onu döndürmek hiçbir şeyi düzeltmeyecek emin ol ve döndüğünde mutlu olmayacaksın kendine yapacağın en iyi iyilik kendine odaklanıp toparlanman ve unutman o kişiyi gerçekten umursamadiğında tabir caizse unuttuğun da geri dönecek hiç şaşmaz :) yoluna bak senin için doğru olan belkide buydu ...

Aşık olmayı kadınlara sor. Erkek aşık olmak için değil, aşık etmek için tüm yolları denesin diye var. Aşık olduğu anda erkekten burden of performans bekleme yani. Sana benzeyiverir bir anda ve bu durum hiç te hoşuna gitmemeye başlar. Adam sana en aşık olduğu durumda terketmek zorunda bile kalırsın yani xd

Kendi merkezinde kalamayarak tükenişe geçen bireylerin, gidip gidip kendi merkezinde hayat bulmaya başlayan bireylere aşık olarak onların da merkezi enerjilerini hunharca tüketerek beslenmeye çalışmalarını nerde görsem tanırım.
Bu aşk değil, enerji hırsızlığı.

Aşık mısın? Evvela aşık olduğun kişinin dizlerinin bağını titretecek kadar kendi merkezinden yayılan self enerjine güveneceksin. Bu yoksa kozmik iç güveysi olursun. Benim enerjim sensiz çok düşük aşkım, senin enerjini paylaşalım, sen bana yaşam enerjini akıt beni besle demiş olursun.

Kadın neden dönsün ki sana? Enerji alanını yükseltmedikçe sana çekilmez. Kendi kaynaklarını korumak için senden kaçar. Senin ona turbulans yaşatacak kadar geniş bir auran olmalı. Bu da doğru eşleşmeler olunca zaten illa olur. Yanlış eşleşmeleri fazla zorlamamak gerekir.
iyi de en ünlü aşıklar erkeklerden çıkmış, dağları delen kadınlar değil ki. tam tersi kadın aşık etmek için tüm yolları denesin diye var. kadın hiçbir şey yapmasa da estetik açıdan bile sadece aşık olunma sebebi bir kere
"Benim enerjim sensiz çok düşük aşkım, senin enerjini paylaşalım, sen bana yaşam enerjini akıt beni besle" bu cümleye bayıldım ben : ) yaa ne var bunda insan sevdiğine bunu diyemeyecek de kime diyecek ki, sen niye şimdi burda enerjini sevdiğinden sakınıyorsun ki. bence bu gayet bütünleşmiş ruhlar için istenilebilecek bir şey.
kadın ya da erkek neden döner? sadece yüksek enerjiyle bunu açıklamak mümkün değil bence. kimisi alışkanlıktır döner, kimisi özgüvensizdir başka birini bulumaz döner, kimisi zaaflarına yenik düşer döner, kimisi paraya döner vs. bir sürü insan çeşidi olduğu gibi bir sürü dönme sebebi var. ama sebep ne olursa olsun bu dönme olayında basit gelebilir ama ezeli kural kaçan kovalanır mantığı işliyor bence
bi de bu kadar cimri olursan aşık falan olamazsın @Retro enerjimi çalacaklar falan..

@kaya_bey Şahit olduğunuz üzere sorulara cevap verme değil de yargılama, akıl verme, burç yorumu ve goy goy'la dönen bir muhabbet olmakta .
Site içinde ki arama bölümü daha çok işinize yarayacaktır.

iyi de en ünlü aşıklar erkeklerden çıkmış, dağları delen kadınlar değil ki.

Erkek sevdiğini gider alır. Orası normal orda bir sorun yok. Orda tamam. Ferhat kavuşunca terkediyor Şirini ama olsun.

tam tersi kadın aşık etmek için tüm yolları denesin diye var.

Kadın aynı anda 5 erkeğe aşık olabiliyorsa bize de ders versin o zaman yahu.

kadın hiçbir şey yapmasa da estetik açıdan bile sadece aşık olunma sebebi bir kere

Tmm öyle olsun. Herkes ona aşık olsun.

Bu arada kadın 5 erkeğe birden aşık olmaz, ama kendine ne kadar fazla erkek aynı anda ilgi duyarsa kadın için bu durum işine gelen bir kolaylık oluşturur. Çünkü içlerinden birini seçecek günün sonunda. Yani erkeklerin çok kadına yazması ile, bir kadına çok erkeğin yazması aslında aynı simetrinin Ying ve yang boyutudur.

"Benim enerjim sensiz çok düşük aşkım, senin enerjini paylaşalım, sen bana yaşam enerjini akıt beni besle" bu cümleye bayıldım ben : ) yaa ne var bunda insan sevdiğine bunu diyemeyecek de kime diyecek ki, sen niye şimdi burda enerjini sevdiğinden sakınıyorsun ki.

Sakınmıyorum. Bendeki enerji zaten bizimdir. Ben onun gelgitli enerjisi için dedim. 😃

bence bu gayet bütünleşmiş ruhlar için istenilebilecek bir şey.

Boşanmalar 12 kat artmasaydı ben de bu konuda seninle aynı fikirde olurdum. Ama realite de ortada şimdi.

bence
bi de bu kadar cimri olursan aşık falan olamazsın @Retro enerjimi çalacaklar falan..

Cimrilik değil bendeki. Enerji bedava. Matrix içinde sonsuz enerji kaynağı var. Aşk ve ikili ilişkiler sadece bir boyutu işin.

Merhaba dostlar , abiler , ablalar , kardeşler.Aranızda yeniyim .Benim sevdiğim ile evlilik yolunda ilişkimiz vardı.Benden ayrıldığında benle beraberken başkası da olduğunu öğrendim.Kalbim acıyor 2 ay geçti her gün düşünüyorum.Kaza geçirdim ölümden döndüm şu an kemiklerimde kırıklar var ama o an dahi aklımdan atamadım.Geri döndürmek için birşey arıyorum.Yardım edebilecek olanlarınız için şimdiden Allah razı olsun , teşekkür ederim.
Sitede yasak mı bilmiyorum telegramın varmı ücretsiz şekilde yardımcı olacağım.

Erkek sevdiğini gider alır. Orası normal orda bir sorun yok. Orda tamam. Ferhat kavuşunca terkediyor Şirini ama olsun.

Kadın aynı anda 5 erkeğe aşık olabiliyorsa bize de ders versin o zaman yahu.

Tmm öyle olsun. Herkes ona aşık olsun.

Bu arada kadın 5 erkeğe birden aşık olmaz, ama kendine ne kadar fazla erkek aynı anda ilgi duyarsa kadın için bu durum işine gelen bir kolaylık oluşturur. Çünkü içlerinden birini seçecek günün sonunda. Yani erkeklerin çok kadına yazması ile, bir kadına çok erkeğin yazması aslında aynı simetrinin Ying ve yang boyutudur.

Sakınmıyorum. Bendeki enerji zaten bizimdir. Ben onun gelgitli enerjisi için dedim. 😃

Boşanmalar 12 kat artmasaydı ben de bu konuda seninle aynı fikirde olurdum. Ama realite de ortada şimdi.

Cimrilik değil bendeki. Enerji bedava. Matrix içinde sonsuz enerji kaynağı var. Aşk ve ikili ilişkiler sadece bir boyutu işin.
bütün cevaplarında tek tek hepsinde benim dediğime gelmişsin aferin tam olarak bu kıvama gelmeni bekliyordum 😅 kesinlikle yazdıklarının hepsine katılıyorum.
bence artık dönebilir : )

eskidenmiş o.. şimdi millet birbirini kullanma derdinde.. cinsel, maddi, yada enerji çalarak.. çoğunun üçer beşer kenarda var yedekleri.. tek kişi tek aşk diyenlerin de kıymeti bilinmiyor..
evet sosyal medya falan yokkenmiş. ama şu da var, bu kadar seçenek varken hala aşık birini bulabiliyorsan çok büyük bir nimet bence. mesela konu sahibi güzel bir örnek aslında erkekler açısından. bak hala deli gibi seven erkekler de var @Rhea bence ümitsiz olmayalım

mesela konu sahibi güzel bir örnek aslında erkekler açısından. bak hala deli gibi seven erkekler de var @Rhea bence ümitsiz olmayalım

Deli gibi seven erkek aldatıldığını bile bile hala kadını geri istiyorsa artık kadın o erkeğin erkekliğinden bir daha asla ilk günkü gibi beslenemez. Şuur altında güçsüz ve yenik bir erkeğe razı olmak zorunda kalacağını çok iyi bilir. Zaten kadınlar aldattıkları erkeğe ancak ruhları bile duymadıysa dönebilirler. O da öteki tarafta işler hiç iyi gitmediği için. Dersimi aldım der döner. Ama erkek artık aldatıldığını öğrendikten sonra bir kadın ya pişmanlık ve onur kırıklığı ile döner, kendi rızası ile yani. Ya da artık o saatten sonra hayatta dönmez. Erkeğin göstermesi gereken onurlu duruşu sezemeyen kadın o çaresiz erkeğe hayatta dönmez. Dönerse de arka planda hipergamik arayışları devam edecek şekilde bir açık kapı bırakacaktır. Acı gerçeklerle tanışın. Artık kadınların eril enerjileri onları en az erkekler kadar kadar kolay flörte girişebilir çapkınlar haline getirdi. Devir değişti. Erkekler ağlıyor artık giden kadınların arkasından.

Son düzenleme:
@kaya_bey Şahit olduğunuz üzere sorulara cevap verme değil de yargılama, akıl verme, burç yorumu ve goy goy'la dönen bir muhabbet olmakta .
Site içinde ki arama bölümü daha çok işinize yarayacaktır.
Farkettim, arama bölümüne de baktım pek birşey bulamadım.Dediğim gibi dua ediyorum zaten.Burada herkes kendi açısından düşünüyor akıl veriyor.Birşey söyleyip kendimi yormak istemiyorum zaten çok yorgunum.

Geri