Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aaliyah Dana Haughton diyorum...Filmi geçenlerde tekrar izledim ,2002 yılında çekilmesiden,eski olmasından kaynaklı belki ama kötü bir yapım bence ama oyuncular için izlenir.
IMDB Puanı: 5.6/10 Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: P.J. Hogan
Oyuncular: Isla Fisher, Hugh Dancy,
Leslie Bibb, John Goodman,
Kristin Scott Thomas, Joan Cusack
Müzik: Rodney Jerkins, Natasha Bedingfield
Süre: 1 saat 44 dk
Becky, oldukça şaşkın ama aklı başında bir kadındır. Alışveriş yapmaktan bir türlü kendini alıkoyamaz ve bu zaafının da farkında olmasına rağmen önüne geçemez. Ancak, aldıklarını finanse edecek paraya da ihtiyacı vardır ve mali danışmanlık işini bulur kendisine. Belki de mali danışman olunabilecek son kişi Becky’dir…
Isla Fisher’in en başarılı rollerinden biri olan ve popüler kültürün yarattığı alışveriş bilincinin, bireylerin önüne geçemeyip, onlar için bir fenomen haline geldiğini gözler önüne seren bir film ...
Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin ışıltısı içinde, bu dünya çöktü. Bütün bunlardan geriye kalan ormanlarla kaplı birkaç piramit ve boşuna umut veren bir gizem oldu. Şimdi, Maya uygarlığının sona ermesinden 500 sene sonra, yönetmen Mel Gibson, felaketin kıyısındaki bir dünyada kendisi için en fazla önem taşıyan şey olan ülkeyi kurtaracak olan bir adamın macerası üzerine kurulan belirli bir zamanı olmayan bir efsanede olduğu gibi her şeyi gözler önüne seren modern bir film macerası yaratmak için asla keşfedilmemiş bu ülkeyi derinlemesine araştırıyor ..
Gerçek anlamda etkilendiğim ve defalarca izlediğim bir film. Tavsiye ederim..
Onbeş yaşındaki Emma Hawkins çevresindeki genç kızlardan biraz farklıdır. Ergenliğin getirdiği bazı psikolojik sorunlarla boğuşan kız, anne ve babasının onu anlamadığını düşünmektedir. Aile bağları ve kendi özgürlüğü ile ilgili problemleri olduğunu düşünen Emma bir süre sonra çok daha baş ağrıtıcı bir problemle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Günlerden bir gün ani olarak hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişmeye başlayan kızın sorunlarının tıbbi olduğunu düşünen ailesi kızlarını doktora götürür. Yapılan testlerden herhangi bir sonucun çıkmaması üzerine aile dertlerine başka bir yerde başka bir cevap aramak durumunda kalacaktır..
Çok sevdiğim bir filmdir. Benim dealışverişle ilgili bir takım sıkıntılarım var malesef. Bu filmi de defalarca izlemişimdir. Ve gerçekten neden mağazaları bir ibadethane gibi gördüğümü bu filmle öğrendim.
Konusu: 1984: Kuzey İngiltere'de bir maden kasabasında grev vardır ve atmosfer gergindir. Babası ve abisi greve dahil olan 11 yaşındaki Billy Elliot (Jamie Lee) okuldaki boks derslerini sevmemektedir. Küçük Billy kısa bir süre annesini kaybetmiştir ve büyükannesi hiç bir olayla ilgilenmemektedir.
Billy bir gün okulda kızların bale dersine rastgelir. Ve o anda problem başlar. Billy 'nin içinde dansa karşı önlenemez bir istek vardır ama öte yanda babasının boks konusundaki ısrarı vardır.
İçindeki cevheri keşfeden Bale öğretmeni Mrs. Wilkinson onu destekler ve gizlice ders verir. Fakat sonunda olay ev halkı tarafından öğrenilir. (Alıntıdır)
Bir film izledim ve hayatım değişti. Ben çok küçükken iki yıl bale eğitimi almıştım. Hala da dans etmeye devam ediyorum. Ama ailem hep dansı hobi olarak yapmam gerektiğini düşünüyorlardı. Sanırım biraz da onların etkisiyle ben de hiç dansı profesyonel olarak yapmayı değerlendirmemiştim. Bu filmi bir hafta kadar önce izledim. Birden kendim için tasarladığım geleceğin gereksiz derece mükemmel olduğunu düşünmeye başladım. Odama kapanıp saatlerce çalıştım. Bir kareografi hazırladım ve anneme sundum. Onu gerçekten etkileyebilmiştim her ne kadar kararını değiştirecek derecede olmasa da. Bu film benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. O yüzden izlemenizi tavsiye ederim. Umarım siz de beğenirsiniz.
Konu: Karanlıkta geride sadece kıyafetleri kalarak kaybolan insanların olduğu bir ortamda bir grup 7.caddedeki barda toplanır ve belkide dünyada kalan son insanlar olduklarını düşünerek korku içinde bir maceraya başlarlar.
Alıntı...
Arkadaşlar film bana illuminatiyi çağrıştırdı nedense içinde yeni dünya düzeni felan olayları geçiyor. Söylemek istediğimi filmi izleyince anlayacaksınız. Film iyidi bugün izledim ve sıkılmadan keyifi bir şekilde izledim. Tavsiye ederim.
Ben bu filmi izledim. Konusu çok ilginç ama işlemesi berbat. Bu kadar gereksiz şeyi bir arada toplayınca ortalamaya yakın bir film oluyor. İllumunati olayına gelince merakımdan soruyorum. Neden insanlar özellikle son dönemlerde bir illumanati avına çıktılar.
İnsanlar bilinçlenmeye başladı ve bunun önüne geçmek istiyorlardır. Bu yüzden ellerinden geldiğince olanları yaymak istiyorlardır. Biz öğrendik başkalarıda öğrensin yani...
Filmi izledim dün gece o kadar korkunç deil ayrıca çok saçma kıyametle pek ilgisi yok. İnsanlar kayboluyor bir kaç kişi kalıyor aslında kıyamette sayılmaz yalnızca bir efsanenin bu güne gelmesi...