Film ve Dizi Önerileri

IMDB:7,5
Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 16 Şubat 2007
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Tom Tykwer , Bernd Eichinger , Andrew Birkin , Patrick Süskind (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2006, Almanya / Fransa / İspanya , 147 dk.
Oyuncular Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille) , Dustin Hoffman (Giuseppe Baldini) , Alan Rickman (Richis) , Rachel Hurd-Wood (Laura) , Andrés Herrera (Door Guard) , Simon Chandler (Mayor of Grasse) , Sara Forestier (Jeanne) , Joanna Griffiths (Marianne) , Jessica Schwarz (Natalie)
Film hakkında kısa bilgi:Patrick Süskind’in Koku adlı romanından sinemaya uyarlanan bu filmde; Grenouille, kokulara karşı inanılmaz bir duyarlılığı olan ama bunun haricinde hiçbir duyusunun gelişmemiş olduğu çok ilginç bir adamdır. İstediği kokuları elde edebilmek için her türlü çılgınlığı yapmaya hazırdır; cinayet işlemek de dahil…..
http://www.youtube.com/watch?v=2MUmRIAqBXg

alıntı...

Çok güzel bir filmdir kesinlikle izlemelisiniz.

Bunu 2 yıI önce izIedim müthiş bir fiIm buna benzer tavsiyeIeriniz varsa hemen aIiyım ori24. :)

IMDB Puanı: 6.4/10
Tür: Gerilim, Gizem, Polisiye
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks, Jean Reno,
Audrey Tautou, Ian McKellen,
Paul Bettany, Alfred Molina
Müzik: Dan Brown, Hans Zimmer
Serge Gainsbourg
Süre: 2 saat 29 dk​
Paris’teki Louvre müzesinin müdürü bir gece ansızın ölü bulunur. Olayda bilirkişi olarak görevlendirilen Prof. Robert Langdon (Tom Hanks) çeşitli araştırmalara yapar ve müdürün ardında bıraktığı bir dizi simgesel fenomeni çözmeye çalışır. Polis şefi Sophie (Andrey Tautou) ile bu sırları çözmeye çalışan ekip Leonardo Da Vinci’nin yüzyıllar önce ardında bıraktığı sırlara ulaşacaktır.
Tom Hanks, Andreu Tautou ve Jean Reno’nun başrollerinde oynadığı, yayınlandığı dönemde büyük ses getiren yapım.

http://www.youtube.com/watch?v=bQ7jV4Lx6bw

alıntı...

• Filmin Özeti

6 erkeği öldürmekle suçlu bulunduktan sonra geçen yıl Florida'da idam edilen hayat kadını Ailen Wuornos'un şok edici ve dokunaklı gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan bir film. Amerika'nın ilk kadın seri katili hakkında resimli dedikodu gazetesi manşetlerinin altını cesurca oyan ve medyanın Wuornos'u pişman olmayan bir canavar olarak gösterdiği bir ortamda iki uyumsuz tip arasındaki pek mümkün olmayan bir aşk hikayesi anlatılıyor.
İntihara meyilli bir çaresizlik içinde olan Wuornos, Florida'da bir barda, homoseksüelliğini tedavi etmek için, anne babası tarafından teyzesiyle yaşamaya gönderilen genç bir kadın olan Selby Wall ile tanışır. Trajik ve kötü davranışla yetiştirilme kurbanı olan Wuornos, hemen aşık olur ve bir koruyucu gibi gördüğü Selby'ye bağlanır. Yasal bir iş bulamayan ama Selby ile ilişkisini sürdürmek için her şeyi göze alan Wuornos, fahişelik yapmaya devam eder. Müşterilerden biri zor kullanınca, kendini korumak için adamı vurur. Bu, onun trajik cinayet serisinin ilkidir.

Oyuncular

star_01.gif
Charlize Theron Aileen
star_01.gif
Christina Ricci Selby Bruce Dern Thomas Lee Tergesen Vincent Corey Annie Corley Donn​

NOT:Bu film 1989-1990 yılları arasında çok sayıda insanı öldürerek, dünyanın ilk kadın seri katili olarak ünlenen Aileen Wuornos'un gerçek hikâyesidir.

FİLMDEN KARELER

Cani_3.jpg

Cani_9.jpg

Cani-14.jpg

Cani_12.jpg

Cani_13.jpg

Cani-12.jpg

Cani-10.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=njeofv4dr9Q

FİLMİN KONUSU

Madeline (anne) iki bebeginide düşük yoluyla kaybettikten sonra tekrar hamile kalmıştır.Karnındaki bebEk kızdır adıda dogmadan verilir Grace.Fakat bir trafik kazasında eşini ve bebegini kaybeden kadın ölüde olsa bebegini doğurmak ister.Kayınvalidesinin ısrarlarına ragmen bir arkadaşının yardımıyla bebegi dünyaya getirir.. Ve bir mucize eseri bebek nefes almaktadır..Fakat bebekte bir gariplik vardır..

Bu filmi çok büyük bir zevkle izledim.Harika bir film.Paylaşım için teşekkürler... =)

Filmi bulamıyorum. İnternet üzerinde çok az bilgi var bu filmle ilgili. Merhamet yazınca küçük Emrahın Filmi geliyor grace yazıncada başka bir film geliyor. :D

Filmi bulamıyorum. İnternet üzerinde çok az bilgi var bu filmle ilgili. Merhamet yazınca küçük Emrahın Filmi geliyor grace yazıncada başka bir film geliyor. :D

Evet filmi bulmak zor. Ben netten öncelerden izlemiştim. Bulamazsanız filmi indirmeyi deneminizi önerebilirim. Cünkü konulan filmler zamanla bozuluyor bulamıyoruz indirince izleyebiliyoruz. Ama kesinlikle izleyin derim gayet güzel bir film..

IMDB Puanı: 6.3/10
Tür: Aksiyon, Fantastik, Gerilim
Yönetmen: Patrick Lussier
Oyuncular: Nicolas Cage, Amber Heard,
William Fichtner, Billy Burke,
David Morse, Christa Campbell
Müzik :Michael Wandmacher
Süre: 1 saat 44 dk​
Kızının öldürülmesi üzerine cehennemden kaçan Milton (Cage), hem torununu kurtarmak hem de intikamını almak için uğraşacaktır. Dünyadaki bu intikamı Jonah King isimli bir katilden almaya çalışırken; bir yandan da cehenneme geri dönmesi için şeytan tarafından görevlendirilen muhasebeciden kurtulmak zorundadır..
2011 yılının beklenen filmlerinden olan ve sinemalarda 3D olarak gösterilen filmde (25 Mart’ta), Nicholas Cage başrolü üstleniyor.

Alıntıdır...

Güzel filmdi izlerken keyif aldım. En çokta son sahneyi beğendim. :)

http://www.youtube.com/watch?v=xpfVC2yPtH8

Bu diziyi izlerken şunu gördüm. Kesinlikle insanlar ruhani varlıklardan çok ama çok tehlikeli olabiliyorlar istedikleri zaman. O yüzden önce insanlardan kendimizi sakınmamız gerekir. Dizi gayet sürükleyici. Diziyi seyrettikçe ruhani varlıkları benimsiyorsunuz bile diyebilirim. :biggrinjester::hurray:

Bende ablam sayesinde izliyordum. İyi bir dizi ama her dizide olduğu gibi abartılı :)

Geri