Fal isteyen arkadaşlara ....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size göre sizin algınıza göre doğru olan bir şey mutlak doğru değildir sayın Telepatik.Şayet fal bakımı yapabilen baktığı yorumlar da doğru çıkmış birisi olsaydınız yine doğrunuz olur muydu? Hiç değilse bu konuda bile kaç teşekkür mesajı var hepsi de reel fal baktırıp memnuniyetini dile getiren üyeler.Şimdi telepati yeteneği de görülebilen bir durum değil ya yatkınlığınız var ya ilginiz var o zaman telepati yoktur denildiği an ispatlara gitmek ya da gülüp geçmek size kalır.Ya da telepati nickini de inanmadığınızdan yazdınız o da ayrı bir konu olurdu galiba... İspatı elle tutulmadan yaşanan durumlarda kesin konuşulduğunda aynı ispatı karşı tez olarak da sunamazsınız.Şahsi fikir ayrı bir şey zaten bir kere yazdınız ancak kesin doğrudur diye noktalamak işte o kısıma itiraz edip yazdım...

ama bi düşünce yalnıssa bunu savunmak gerek fal diye bişey yoktur :D gülerek söylüyorm ama bu dogru :D:DD:D:[/QU

Bana defalarca bakım yapmış biri olarak; sevgili yule'yi acımasızca eleştirmeden önce bakım yaptırmanızı ve daha sonrasında yorumunuzu bizzat burdan yapmanızı isterdim.
Geleceğimi öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli,hiç bu kadarda ürkütücü olmamıştı.Her dediğini vakti geldiğinde yaşadım hala yaşıyorum.

Sayın change_mavi iki yazı önce sorulmuş bir üstteki yazımdaki linke tıklayıp yule'ye özel mesaj atmanız gerekmekte.İyi forumlar..

9 sayfa boyunca ücretler sorulmuş ve cevap verilmemiş değil mi sevgili üyeler? Her bu soru altına da Yule'ye mesaj yazın denilmiş. Bir kez daha sorunca farklı bir cevap gelmiyor. O halde başvurunuzu yapın, bilginizi alın bu daha güzel olur. Yukarıda bir üye de fal falan yoktur demiş de sen neden giriyorsun bu siteye onu anlamadım be arkadaşım.

Merhaba yule ben ismine tıklıyorum ama mesaj yazamıyorum nasıl oluyor anlamadım bana ulaşabilirmisin fal ücreti ne kadar baktırmak istiyorum, yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba Yule, bakım elime ulaştı, ilginiz için çok teşekkür ederim..
Bugüne kadar çok fal baktırdım ama hiçbiri beni bu kadar etkilememişti, sanki beni ve onu tanıyan birinden onun gerçek yüzü hakkında bilgi alıyormuş gibi hissettim kendimi.. Üzerimdeki nazar problemini çözdükten sonra mutlaka sayı analizi bakımı için size ulaşıcam:)

Reelde Sevgili Yule banada bakmıştı. Onu dünyanın 8. harikası ilan etmiştim (unesco değil ben), birebir çıkıyor ve çıkmayada devam ediyor. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Güncel olması için, merak edip soran arkadaşlar; Yule' ye özel mesaj atarak sıraya giriyorsunuz ve sonuçları mail olarak alıyorsunuz.

Yule bana bakım yaptı :) Yuleciğim seni tanımıyorum ama yorumundan sonra sanki sen beni tanıyormuşsun gibi bir his yaşadım.Yorumlarından mutlu oldum.Gülümseten, içten ve doğal bir yorum oldu benim için.
Emeğine sağlık.Çok teşekkür ederim.Ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zormuş ama Atomuda paraçaladılar şu ön yargıyı parçalama yöntemi olursa ilk benim öğrenmem gerekiyor:) .Sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum.Umutlarıma umut kattın sağol :)İçimi ferahlatan ışığın eksik olmasın.

Yule'nin bakımı elime ulaştı kendisine teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık. Ayrıca bakım yaptırdıktan sonra hadi senin işin bitti tarzında davranmıyor, dönüt verdiğinizde geri dönüyor. Bakım yaptırmayı düşünenlere tavsiye ediyorum, memnun kalacağınıza eminim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri