Fal isteyen arkadaşlara ....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yule fal mükemmeldi.Gerçekten her şey çıkmış,geleceğimle ilgili merak ettiklerimde...kaç kez okudum inan bilmiyorum,çok teşekkür ederim...

İlk falımda bazı yerler tam beni anlatmış ama çoğu yerini anlamadım desem yeridir :) ama yinede emeğinize sonsuz saygım var..

İlk falımda bazı yerler tam beni anlatmış ama çoğu yerini anlamadım desem yeridir :) ama yinede emeğinize sonsuz saygım var..

Teşekkür ediyorum ama sizi nbirşey söylemeniz için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Çünkü ikinci falınızı göndermedim. Ondan sonra yeniden yorum bekliyor olacağım.

Sevgi ve Işıkla...

büyük bir zevkle tekrar yorum yapacağım bu gece mi gelecekti diğer falım burada ki butun öğrenci arkadaşlarım son falı bekliyorlar ona göre bakım yaptıracaklar yaklaşık 10 kişi bekliyoruz bu falı :) şimdiden teşekkürler

şahsen bende martı_pars arkadaşın falını bekliyorum 2. fal gelsin sonra bende baktıracam ilk falda epeyice dikkatimi çeken şeyler oldu 2. falı bekliyoruz :)

bi arkadaşıma baktı yule fakat 2 fal birbirine çelişkiliydi bu eleştrüirimi yanlış anlamayın ben başka görevli arkdaşlarda bakıyo sandım...

yule bey fallarım için çok teşekkür ederim güzellikleri hakkettiğime inanıyorum ve hayatıma girmelerine izin vereceğim ve büyük bir sabırsızlıkla 9.aya kadar gelecek olan kaderimdeki insanı bekleyeceğim sevgiler :)

Fal için teşekkürler yule.Kaç kere okudum gönderiğini ezberledim nerdeyse.Kişileri öyle bir tarif etmişsinki sana gönderdiğim mail e baktım tarif mi ettim acaba onları diye :) Bundan sonra ara sıra baktırıcam sana.

Sayın Yule, fal için çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. O kadar çarpıcı ve ayrıntılı anlatılan gerçekler vardı ki şaşırdım. Ama benim için en önemlisi bana verdiği enerjiydi. Tekrar teşekkürler. Bir de bana bir iki çarpıcı gelen nokta ve sonrasında da denk geldiğim tuhaf bir tesadüf oldu. Eğer sakıncası yoksa özelden size mesaj atarak fikrinizi almak isterim.

9. ayın sonunda buraya falda ki insan geldi ya da gelmedi diye mesaj yazacagımı söylemiştim ve bunu büyük bir mutlulukla soyluyorum ki geldi yule tekrar teşekkür ediyorum dediklerin çıktı :)

ya yalnış anlamayın ama hala el falına falan inanan insanlar kaldımı :S

Yanlış anlamayayım tamam. Birincisi el falı bakmıyorum. Bakım kart yorumuna dayalı aracılı bir bakımdır. Bu yüzden yaptığınız yorum en başta hatalıdır. İkincisi inanıp inanmamak kişinin kendi özgürlüğüdür. Bunu ne değerlendirmeye ne de eleştirmeye hakkınız yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri